Ciclistul echipei Bahrain McLaren a câștigat astăzi a treia etapă din competiția franceză, în urma unui sprint masiv în orașul La Châtre. Garcia Cortina a început atacul cu 100 de metri înainte de final, reușind să treacă primul linia de sosire, fiind urmat de rutieri precum Peter Sagan și Andrea Pasqualon (Circus-Groupe Gobert). Max Schachmann, liderul cursei, a terminat în grupul fruntaș și își menține primul loc în clasamentul general.

Etapa a început cu atacul lui Tom Devriendt (Circus-Wanty Gobert) care a reușit să se desprindă de pluton după doar 4 kilometri din cursă. Belgianul a pus o distanță considerabilă de 9 minute și 20 de secunde, și a fost prins în ultimii 26 de kilometri din etapă, de plutonul condus de Sunweb și Deceuninck-QuickStep.

Sprintul a fost urmat de o căzătură în care a fost implicat Sam Bennett (Deceuninck-QuickStep), incident cauzat de Tom Devriendt (Circus-Wanty Gobert) care s-a atins de roata lui Caleb Ewan (Lotto Soudal). Irlandezul a trecut linia de sosire, dar doar cu o mână pe ghidon. O altă căzătură a avut loc și cu 6 kilometri înainte de final, în care au fost implicați Niki Terpstra (Total-Direct Energie) și Bryan Coquard (B&B Hotels-Vital Concept).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.