A patra etapă a competiției franceze a avut ca protagonist pe danezul de la Sunweb. Traseul scurt, de 15.1 kilometri, a fost parcurs de rutier în 18 minute și 51 de secunde. Pentru un moment, liderul etapei a fost Maximilian Schachmann, obținând cel mai bun timp la punctul intermediar, dar ultimii kilometri din cursă i-au dat bătăi de cap. Victoria lui Andersen este prima din acest sezon a echipei Sunweb. Podiumul a fost completat de Kasper Asgreen.

Maximilian Schachmann îşi păstrează tricoul de lider, Søren Kragh Andersen urcă pe al doilea loc în clasamentul general, iar locul trei este ocupat de Felix Grossschartner. Giacomo Nizzolo coboară pe locul 9 şi Vincenzo Nibali pe 11, la 1:18 de lider.

Sunt foarte fericit. Ca să fiu sincer, e o mare uşurare această victorie. E minunat. Nu pot să realizez acest lucru, am făcut tot ce mi-a fost în putinţă, iar picioarele mele s-au simţit bine. Îmi plac căţărările şi traseele tehnice şi a fost un parcurs bun pentru mine. Am venit aici ca să-mi ajut echipa şi pe Tiesj Benoot. O să încercăm zilnic să avem rezultate bune în clasamentul general pentru el, a declarat câştigătorul de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.