Organizatorii competiției au decis ca pe 15 mai să fie publică o decizie finală cu privire la Turul Franței, însă situația actuală i-a forțat să se pronunțe cu o lună mai devreme. Astfel, aceștia au sugerat ca turul să se mute de pe 29 august până pe 20 septembrie. ASO a mai anunțat pentru un ziar francez faptul că vor lua legătura cu Uniunea Ciclistă Internațională cât mai repede pentru a stabili o perioadă concretă.

Având în vedere că Turul Franței nu poate avea loc acum, ne vom consulta cu UCI și vom încerca să găsim date noi pentru competiție, a declarat ASO.

Dacă această decizie va fi valabilă, Turul Spaniei va fi mutat în septembrie, iar Turul Italiei în octombrie. În același timp, dacă Marea Buclă va avea loc între 29 august-20 septembrie, ultima etapă, care va avea loc pe Champs-Élysées, se va suprapune cu un alt eveniment important – proba de contratimp individual la masculin Elite, din cadrul Campionatului Mondial de Șosea din Aigle, Elveția.

Dacă situația Franței se va ameliora în perioada următoare, mai exact până pe 11 mai când starea de urgență se va termina în țară, datele Turului Franței pot fi modificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.