ciclism.ro anunță noul parteneriat media cu Eurosport

Chiar dacă ciclismul este pus pe pauză de pandemia de Coronavirus, ciclism.ro nu stă degeaba. Astăzi, suntem onorați să anunțăm noul parteneriat cu Eurosport.

Eurosport reprezintă o adevărată instituție în materie de ciclism. Cu o experiență de aproape trei decenii, prestigiosul canal paneuropean reprezintă o adevărată casă a ciclismului, fiind principala sursă audiovizuale în sportul cu două pedale.

Echipa Eurosport România nu este deloc străină fenomenului ciclistic. De la faimoşii Radu Banciu și Radu Naum la actualii comentatori, versiunea românească a prestigiosului canal sportiv paneuropean a ținut ștacheta sus din punct de vedere calitativ, păstrând cu autenticitate sloganul internațional de #HomeOfCycling.

Ion Alexandru, reprezentant Eurosport România:

“Eurosport este #HomeofCycling în România, iar colaborarea cu ciclism.ro este naturală. Pasiunea fanilor pentru acest sport minunat a pătruns și în România, iar transmisiunile Eurosport sunt motorul acestui fenomen. O comunitate puternică de fani se face printr-un dialog civilizat, o abordare profesionistă și unitate. Eurosport este un brand internațional care a promovat mereu sportul ce calitate, iar parteneriatul cu ciclism.ro este încă o dovadă că lucrurile frumoase se fac împreună!”

Paul Athes, redactor continent ciclism.ro:

“Este o onoare și un privilegiu să putem anunța această colaborare. Atunci când spui ciclism, te gândeşti automat la Eurosport. De la cei doi Radu, Naum şi Banciu și până în zilele noastre, comentatorii de ciclism români au ținut standardele de comentariu foarte sus. Acest parteneriat potențează și mai mult promovarea ciclismului din România, ciclism.ro fiind liderul de necontestat în materie de promovare mediatică la nivel național.”

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.