Foto: Tim de Waele

După ce a declarat că Turul Franței nu face parte din obiectivele sale de anul acesta, francezul se află în mijlocul unei probleme care îi va afecta mai mult sau mai puțin următorii ani. A declarat pentru presa franceză faptul că se gândește la un viitor alături de actuala sa echipă, AG2R La Mondiale, dar va lua în considerare și ofertele altor echipe.

Echipa franceză și-a anunțat extinderea contractelor pentru Benoît Cosnefroy, Oliver Naesen, Alexis Vuillermoz și alții, însă situația lui Bardet a rămas neclară. După un sezon 2019 dificil și un Tur al Franței unde nu a reușit cea mai bună performanță a sa, francezul de 29 de ani se gândește la o schimbare, după 9 ani petrecuți la AG2R La Mondiale. Sunweb ar reprezenta o echipă de luat în considerare, deoarece aceștia duc lipsă de un om pentru marile tururi, după ce Tom Dumoulin s-a transferat la Lotto Jumbo.

Mă gândesc dacă să plec sau să rămân. Ne uităm la detalii, nu a fost luată nicio decizie, a declarat Romain Bardet pentru o publicație din Franța. Sunt în momentul din carieră în care am reușit să strâng experiență și am câțiva ani în față în care încă îmi mai pot spune cuvântul. Ne gândim cu atenție la ce este mai bine pentru mine – AG2R sau altă echipă. Sunt în punctul din carieră în care ar trebui să meditez la astfel de lucruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.