Rutierul echipei Arkea-Samsic a fost lovit de o mașină vineri, pe când se antrena în Motavita, Columbia. Această știre a fost publicată pe o rețea de socializare de o pagină locală. Quintana nu a fost transportat la spital, dar a ales să meargă acasă și să fie verificat de medicul personal. Managerul său, Giuseppe Acquadro, a menționat că rănile sale nu sunt atât de grave.

Credem că nu e nimic serios, a zis managerul pentru o publicație de ciclism. A fost lovit la genunchiul stâng și acum este la spital pentru alte investigații. El făcea un test de urcare și era la viteză maximă. O mașină l-a lovit cu oglinda și a ajuns la pământ.

Nairo Quintana a postat un filmuleț pe o rețea de socializare a echipei, unde a dat câteva detalii despre incident: Venea din spatele meu, nu îl puteam vedea, era pe linia albă și m-a lovit. Am o mică rană pe genunchiul drept și o alta pe coapsa stângă, în locul unde m-am atins de oglinda laterală în momentul când m-a lovit mașina.

Columbianul este așteptat să conducă echipa în Turul Franței și să vină în Europa pe 19 iulie într-un zbor special cu alți rutieri de top din Columbia, printre care și Egan Bernal.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.