Rutierul echipei Arkea-Samsic a fost lovit de o mașină vineri, pe când se antrena în Motavita, Columbia. Această știre a fost publicată pe o rețea de socializare de o pagină locală. Quintana nu a fost transportat la spital, dar a ales să meargă acasă și să fie verificat de medicul personal. Managerul său, Giuseppe Acquadro, a menționat că rănile sale nu sunt atât de grave.

Credem că nu e nimic serios, a zis managerul pentru o publicație de ciclism. A fost lovit la genunchiul stâng și acum este la spital pentru alte investigații. El făcea un test de urcare și era la viteză maximă. O mașină l-a lovit cu oglinda și a ajuns la pământ.

Nairo Quintana a postat un filmuleț pe o rețea de socializare a echipei, unde a dat câteva detalii despre incident: Venea din spatele meu, nu îl puteam vedea, era pe linia albă și m-a lovit. Am o mică rană pe genunchiul drept și o alta pe coapsa stângă, în locul unde m-am atins de oglinda laterală în momentul când m-a lovit mașina.

Columbianul este așteptat să conducă echipa în Turul Franței și să vină în Europa pe 19 iulie într-un zbor special cu alți rutieri de top din Columbia, printre care și Egan Bernal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.