Ediția din acest an a Criteriului Dauphine a reprezentat un moment de cotitură pentru toate echipele înaintea Turului Franței. Într-o situație nu tocmai fastă se află Team Ineos, cea care a mizat în competiția franceză pe triumviratul format din Egan Bernal, Chris Froome și Geraint Thomas. Din nefericire pentru echipa britanică, competiția franceză s-a dovedit a fi un dezastru, niciunul dintre cei trei co-lideri nefiind capabili să scoată rezultatele scontate.

Gabriel Rasch, directorul tehnic al echipei britanice, a fost primul care a recunoscut faptul că Thomas și Froome au performat sub așteptările normale ale echipei. „Chris trebuie să-și îmbunătățească nivelul. La fel și G. Nu au fost suficienți de buni în Dauphine.” a fost reacția oficialului de la Team Ineos.

Chris Froome a stârnit un val uriaș de discuții după rezultatele nu tocmai concludente din ultima vreme. Britanicul, câștigător în trecut de patru a Marii Bucle, nu pare a fi în forma maximă la care ne-a obișnuit în anii precedenți. De cealaltă parte, Geraint Thomas și mai ales Egan Bernal, par a fi printre favoriții pentru victoria din Turul Franței.

Team Ineos a dezamăgit cumplit în Criteriul Dauphine. Egan Bernal nu a încheiat prestigioasa competiție franceză, în timp ce, Geraint Thomas s-a clasat pe un derizoriu loc 37, în timp ce, Chris Froome a sosit abia al 71-lea, departe de așteptările foarte ridicate ale celor de la Ineos.

Egan Bernal, Geraint Thomas și Chris Froome sunt ultimii trei câștigători din Turul Franței, iar la ediția din acest an a Marii Bucle vor împărți statutul de lider în cadrul echipei.

 

Foto – PA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.