TIELT-WINGE, BELGIUM - MARCH 01: Emma Cecilie Norsgaard of Denmark and Team Bigla-Katusha / Mikayla Harvey of New Zealand and Team Bigla-Katusha / during the 16th Spar Omloop Van Het Hageland 2020, Women Elite a 130km race from Tienen to Tielt-Winge / @LottoCyclingCup / @BELCycling / on March 01, 2020 in Tielt-Winge, Belgium. (Photo by Luc Claessen/Getty Images)

 

La doar câteva săptămâni distanță după ce hoții de biciclete au fost aproape de furtul bicicletelor celor de la Giotti Victoria în Turul Sibiului, iată că răufăcătorii lovesc din nou. Dacă cei de la Giotti Victoria au fost vigilenți și au salvat situația în ultimul moment, nu același lucru îl putem spune despre Equipe Paule Ka.

Echipa elvețiană de ciclism feminin a fost prădată de hoți cu doar o zi înainte de startul cursei feminine din Giro dell’Emilia. Equipe Paule Ka a fost prădată de șapte biciclete, cinci model Chapter2 Rere de culoare albă și două model Chapter2 Huru de culoare neagră. Poliția italiană a început o investigație în acest sens, iar la ora scrierii acestei știri, bicicletele nu au fost recuperate.

“Cu mare regret trebuie să anunțăm retragerea echipei noastre din cursa de mâine. După furtul bicicletelor noastre de la hotelul din Bologna în care am fost cazați, nu am avut suficient timp la dispoziție pentru a aduce alte biciclete. Prin urmare, echipa managerială a decis că nu există altă opțiune decât retragerea din cursă.” a relatat Equipe Paule Ka într-un comunicat de presă.

“Ultimele evenimente au lăsat un gust amar în rândul echipei. Vă rugăm pe toți cei care pot oferi informații despre bicicletele noastre să ne contacteze. Încă oferim acea recompensă de 5000 de euro pentru bicicletele noastre.” a conchis echipa elvețiană.

Cursa feminină din Giro dell’Emilia va avea loc astăzi, 18 august, concomitent cu cursa masculină. Ediția din acest an va avea startul la Bologna și finalul la San Luca, după un parcurs de 87.2 kilometri.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.