La doar câteva zile după căzătura înfiorătoare suferită în Turul Lombardiei, Remco Evenepoel a ținut să-și salute fanii. Prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare, tânărul ciclist belgian a transmis un mesaj pentru fanii săi. Belgianul a reliefat faptul că va începe curând recuperarea și că țintește să revină mai puternic ca niciodată.

În vârstă de 20 de ani, Evenepoel a fost unul dintre cicliștii de urmărit în 2020. Rutierul de la Deceuninck-Quick-Step a fost protagonistul principal în toate cursele pe etape în care a luat startul, el reușind să se impune în toate cele patru astfel de competiții. (Vuelta a San Juan, Volta ao Algarve, Turul Burgos și Turul Poloniei).

„Vreau să vă anunț că totul merge foarte bine în acest moment, tocmai am fost transferat la un spital din Belgia. În primul rând, țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în ultimele ore. Din păcate, sezonul meu s-a încheiat, dar acum nu mai există grabă. Am stabilit deja un plan pentru revenirea în curse.” a declarat Evenepoel.

„De asemenea, țin să le mulțumesc fanilor pentru sprijinul necontenit. Nu am putut răspunde la toate mesajele primite, deoarece erau foarte multe. Le-am văzut și știu că sprijinul vostru mă va ajuta să mă recuperez mai rapid. Eu și echipa mea privim cu optimism asupra sezonului viitor. Voi lua totul pas cu pas, cu calm și voi face totul ca la carte pentru a fi un ciclist mai puternic ca înainte.” a conchis tânărul ciclist belgian.

Remco Evenepoel ar fi trebuit în mod normal să debuteze în marile tururi în această toamnă, toate zvonurile indicând că el va conduce echipa Deceuninck-Quick-Step în Turul Italiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.