După șocul venit ieri din partea echipei Ineos, care i-a lăsat acasă pe Chris Froome și Geraint Thomas pentru Turul Franței, astăzi a venit rândul unei alte formații să-și anunțe line up-ul pentru ediția din 2020 a Turului Franței.

Mitchelton-Scott e cel mai recent team care și-a confirmat line up-ul pentru prestigioasa cursă din Hexagon. Adam Yates va conduce echipa din postură de lider și principal om de clasament general, în timp ce, Esteban Chaves va juca rolul unui superdomestic pentru tânărul său coechipier.

Lotul ales de Mitchelton-Scott pentru Marea Buclă este un mix între cicliști tineri, dar de mare anvergură și cei experimentați, cu multe curse grele la activ. Mikel Nieve, Daryl Impey, Luka Mezgec, Sam Bewley, Chris Juul-Jansen și Jack Bauer sunt celelalte nume alese pentru cele trei săptămâni de concurs.

Ediția din 2020 a Turului Franței va debuta pe 29 august, la Nisa și se va încheia pe 20 septembrie, cu finalul deja clasic de pe faimosul bulevard Champs-Elysees din inima Parisului.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.