Legendara companie Harley-Davidson vrea să își arate abilitățile și în construcția de biciclete și pentru acest scop a fondat o marcă subsidiară: Seria 1 Cycle Company. În mai puțin de două săptămâni Harley-Davidson va prezenta primul său model de bicicletă electrică despre care a oferit foarte puține detalii dincolo de imaginile pe care le puteți vedea. Bicicleta se va numi Serial 1 și momentan nu există date tehnice despre ea. Numele noii companii este un semn al istoriei Harley-Davidson și a primei motociclete pe care a construit-o în statul Wisconsin în 1903. Din acest motiv, caracteristicile modelului transmit o senzație clasică.

Prezentarea mărcii este înțeleasă ca un pas decisiv către o piață care crește foarte repede, în special pe segmentul bicicletelor de înaltă calitate asistate electric. Aaron Frank, directorul Serial 1, crede că există încă un spațiu mare pentru creștere, determinat parțial de pandemia de Covid-19. „Odată cu pandemia, oamenii caută o modalitate sigură de a face mișcare și o modalitate de a călători în siguranță în afara metroului sau a autobuzului. Pedalarea asistată este o tentație pentru cei care nu sunt obișnuiți să pedaleze” a declarat Frank.

Declarația oficială a noii companii a detaliat faptul că proiectul de construcție a bicicletelor de înaltă tehnologie a apărut din Centrul de Dezvoltare Harley-Davidson, ca un moment de divertisment care a devenit în cele din urmă o realitate atunci când s-a luat decizia de a structura afacerea bicicletelor electrice într-o entitate nouă. În trecut, Harley-Davidson fabrica modele de biciclete sporadic pentru clienții săi, dar fără prea multe preocupări comerciale. Acum „să fii mai agil și să reacționezi rapid la preferințele consumatorilor” este un pilon al companiei americane.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.