La patru ani distanță de la ultima participare în Turul Flandrei, Carl Sagan revine în faimoasa clasică monument din Belgia. Inspirat de evoluțiile din ultima vreme ale fiului său, Peter, Carl Sagan a decis să revină pentru sezonul de clasice din Belgia.

Într-un interviu acordat publicației Cosmos Cycling, Carl Sagan a vorbit pe larg despre intențiile sale atât pentru Turul Flandrei, cât și pentru celelalte curse clasice belgiene. „Tot ce îmi doresc este să fac o cursă cosmică. Dacă voi pedala la ritmul dorit, pot să ajung până la stele și să ating gloria supremă a Flandrei.” a declarat Sagan.

La auzul acestor vești, Francoise Sagan, soția lui Carl Sagan și mama lui Peter Sagan, nu și-a putut stăpâni emoțiile. „De fiecare dată când îl aud că dorește să pedaleze, simt că îmi crește tensiunea până la Cosmos și înapoi. Totodată, anunț în premieră faptul că voi scrie o cronică despre Turul Flandrei pentru ciclism.ro.” a declarat Francoise Sagan.

Nici Alejandro Valverde nu și-a ascuns gândurile la auzul veștii revenirii lui Carl Sagan. „Mă bucur să aud de revenirea lui Carl. Într-adevăr, se anunță o cursă cosmică, plină de imprevizibil. În rest, chiar crede că mă poate învinge în celelalte clasice belgiene? N-au reușit Merckx, Hinault, Boonen și Cancellara să mă învingă și crede că el va reuși?” a concluzionat marele ciclist spaniol într-un ton oarecum ironic.

Ediția din 2021 a Turului Flandrei va avea loc duminică, 4 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.