OUDENAARDE, BELGIUM - APRIL 07: Luke Rowe of Great Britain and Team Sky / Greg Van Avermaet of Belgium and CCC Team / De Muur van Geraardsbergen / Cobblestones / Fans / Public / during the 103rd Tour of Flanders 2019 - Ronde van Vlaanderen a 270,1km race from Antwerp to Oudenaarde / @RondeVlaanderen / @FlandersClassic / #RVV19 / on April 07, 2019 in Oudenaarde, Belgium. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Cu ocazia Paștelui Catolic, o decizie importantă a venit din partea organizatorilor Turului Flandrei. În următorii 6 ani, clasica Belgiană va pleca din orașele Bruges sau Antwerp. Bruges va fi gazda starturilor în 2023, 2025 și 2027, iar Antwerp va fi locul de plecare începând de anul viitor, continuând cu 2024 și 2026.

Această veste nu vine neapărat ca o surpriză. Pentru organizatori, a fost un mod de a încerca să recâștige o parte din banii pierduți de edițiile petrecute în pandemie. Ca o consecință, cățărarea Muur Kapelmuur va reveni pe traseu (cel puțin așa a fost anunțaț), după ce a lipsit în 2020 și în ediția de anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.