vincenzo nibali

O veste proastă i-a lovit astăzi din plin pe fanii lui Vincenzo Nibali. Ciclistul italian, component al formației Trek Segafredo, a suferit o căzătură în timpul unui antrenament. Nibali se antrena în apropierea localității Lugano, din Elveția, acolo unde domiciliază.

Vincenzo Nibali a suferit o căzătură și și-a accidentat încheietura mâinii drepte. Italianul a fost transportat de urgență la un spital din apropiere pentru a i se face o radiografie. Prin intermediul unui comunicat de presă remis de echipa sa, Trek Segafredo, fanii lui Nibali au fost informați despre căzătura suferită în această dimineață.

“Din nefericire, trebuie să vă informăm despre faptul că Vincenzo Nibali a căzut în această dimineață în timpul unui antrenament și s-a lovit puternic la încheietura mâinii stângi. Radiografiile sunt în curs de a fi făcute la spitalul din Lugano și ne vor ajuta să înțelegem dificultatea situației.” a scris echipa Trek-Segafredo în comunicatul de presă remis imediat după accident.

Vincenzo Nibali a participat la ultima cursă în martie, la ediția din Milano-San Remo. Datorită accidentării el va absenta de la Turul Alpilor, iar participarea sa de la Turul Italiei este pusă sub pericol. Totodată, în 2021, Nibali și-a propus participări și în Turul Franței, cât și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

Foto – Trek Segafredo

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.