All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. freetools

  Văd că nu mi-au răspuns
 3. Today
 4. Invitat special

  @Gabri3l zici ca e treaba buna cu revolutul asta? Eu pentru astfel de cumparaturi am un card in euro. Schimb euro la casa de schimb si aia e. Dar daca zici ca pe revolut se face schimbul la valoarea BNR pare mai bine. Ontopic, raman in standy pentru comanda, astept sa vad daca reduc pantofii pe care ii urmaresc.
 5. otsdr

  Ce ai tu e umbra unei urechi, un adevărat vestigiu arheologic. Taie-o și montează fie o ureche universală, fie un schimbător cu prindere pe ax: https://www.decathlon.ro/ureche-schimbator-id_8329146.html http://bikegeek.ro/urechi-cadru/927-ureche-cadru-force-universala-8592627041235.html https://piese-accesorii-biciclete.ro/schimbator-pinioane-tourney-rd-tz50-6pinioane-grupat-ARDTZ50GSDT
 6. alexadi

  Ar mai putea folosi un surub cu cap inecat, iar daca ii e frica ca nu va fi fix poate folosi un surub cu cap inecat si nas adica asa: https://www.bizoo.ro/firma/meteorlmpex/vanzare/9523139/surub-cu-cap-inecat-si-nas-din-604 sau asa ceva> https://www.romimoto-piese.ro/ro2/category/21014030506/article/620463/
 7. greaper

  @Mookyama cand vrei sa dai comanda duminica...dimineata sau seara?
 8. BodoC

  Un surub mai lung M10x1 si o contrapiuliță subțiată?
 9. Traveller

  Plus că să dai o gaură mai mare merge pe cadru de oțel, dar pe aluminiu (și la cum arata urechea aia...) nu cred.
 10. Mihaita Catalin

 11. BodoC

  Mai ai asta:
 12. BodoC

  Poti incerca sa cumperi un kit de reparatie filet. Dar este posibil sa nu reusesti. Iti rămâne prea putin material in jurul găurii. Practic se majoreaza gaura deteriorată, se fileteaza cu un tarod majorat, se introduce o insertie ca un arc ce are pe inerior diametrul si pasul filetului original. https://www.proma.ro/trusa-de-reparatii-filet-din-otel-m10.html Sau poti sa umpli gaura cu o solutie de genul "Oțel lichid" si apoi să găurești si să filetezi din nou. https://www.foerch.ro/produse-chimice-pentru-ateliere/lipiri-etanşări/adezivi/metal-lichid-adeziv-epoxidic-bicomponent-k154.
 13. Mihaita Catalin

  . https://imgur.com/gallery/uDbDsDq
 14. Traveller

  Trebuie să pui o poza cu urechea, de aproape. Altfel o să ne fie greu. Urcă poza pe un site de găzduire (flickr, imgur) și pune aici link. Rockrider 5.2 cred că are ureche detașabilă, caz în care te poți adresa celor de la Decathlon pentru una de schimb. In general, dacă e avariată o ureche nedetașabilă, și nu se poate face nici o improvizație, cadrul trebuie înlocuit cu totul.
 15. Mihaita Catalin

  Da... Mă puteți ajuta cu un sfat?
 16. Traveller

  Linkul de pe acest site de vânzări nu merg aici. L-ai luat ca exemplu?
 17. Yesterday
 18. Mookyama

  Duminica as vrea sa o închid. Nu mă grăbesc, dar sper sa nu se scumpească shoes. La unii trebuie sa le fac return in UK
 19. MaC®

  revolut, ha?
 20. MaC®

  Și încă o observație. Există pe net o vorbă: "don't feed the troll" Cum rezolvăm însă dilema când trollul e îmbrăcat în costum de moderator? Și când acaparează un topic doar "pentru că poate"? E cam ca aia cu Tudorel Toader, Nicolicea, Iordache care fac legi. Și regulamente. Care, evident, reglementează.
 21. Mihaita Catalin

  Nu pot trimite poza de pe mobil https://www.निषिद्ध/oferta/b-twin-rockrider-rr52-ca-si-noua-IDbDZEm.html
 22. gabriel3l

  dau o comanda la inceputul saptamanii viitoare, de sunteti interesati PM... comanda va fi la cursul bnr
 23. Mihaita Catalin

  Nu Fac mâine o poza Rock Rider 5.2 2011
 24. Salut, Ma numesc Cornel am 170cm / 75kg, amator/incepator si sunt in cautarea unei biciclete de sosea. Am un MTB dar doresc si una de sosea. Asadar va cer daca binevoiti sa va dati cu parerea despre bicicleta urmatoare: https://www.bikehouse.ro/bicicleta-kross-vento-4.0-argintiu-lime-2018?filtru=4f-tip-bicicleta%2CSosea-Ciclocross%2F1f-sistem-franare%2CFrane-U Pe asta am pus eu ochii... ce parere aveti ? Bugetul este flexibil: 3000 - 5000 RON mai important pentru mine este raportul calitate pret. As dori sa fac ceva ture pe la munte. Duminica trecuta am fost la tura organizata de Lucian Mandruta, Sinaia - Piatra Arsa, recunosc ca am terminat printre ultimii :). Avand in vedere ca m-am cam chinuit pe unele portiuni chiar daca am folosit raportul minim (foaia mica, pinionul cel mai mare) ma cam sperie caseta (11-25T) cu care vine acest Kross si ma gandesc sa o schimb cu ceva de genul asta: https://www.bikexcs.ro/pinioane-shimano-tiagra-cs-hg500-11-34t-10-v.html daca nu chiar cu: https://www.bikexcs.ro/pinioane-shimano-tiagra-cs-hg500-10-11-42t-10-v.html
 25. Traveller

  A zis ca are roti 26. Bineinteles că nu poti sa mergi cu cauciuc de cursiera aumflat la 5 bari. Dar pentru roti de 26, numai daca sunt cu balon maxim 1.6 s-ar nimeri informatia cu presiune de 5 bari.
 26. Traveller

  Despre ce bicicletă vorbim, cumva asta?
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up