All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. mchereja

  Omul e setat pe cube, ar trebui să îl cumpere, important e că îi place lui. Alte discuții sunt degeaba.
 3. Today
 4. IonutA

  btwin xc 50 nu are nici o mărime disponibilă
 5. Drysna

  E la moda 1x acum. https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-xc-50-29-id_8575904.html https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-st-900-275-id_8500762.html https://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail-27r/bicicleta-cube-analog-27-5-green-orange-2020.html https://www.bikenature.ro/biciclete/mountainbike/cross-country/25806-10310-bicicleta-gt-avalanche-expert-2019-38675154346.html#/16-diametrul_roii-275_650b/292-marime-m https://www.bikexcs.ro/bicicleta-scott-scale-980-29-galben-negru-2019.html
 6. IonutA

  Bun cube. Și eu tot acid am, puțin diferită echiparea. Dar e bună
 7. DavidBiciclistul

  Uitati am gast-o pe asta. https://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail-27r/bicicleta-cube-acid-27-5-black-white-2018.html Ce parere aveti?
 8. DavidBiciclistul

  Salu! Am gasit aceasta bicicleta, ce parere aveti? https://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail-27r/bicicleta-cube-acid-27-5-black-white-2018.html Daca stiti ceva mai bun care sa aiba roti de 27,5 si furca pe aer, va rog sa lasati un link. Multumesc!
 9. MirceaU

  Salut, @RobertS Există vreo șansă să poți reuploada pozele de la turele povestite? Deocamdată, citind povestea, îți pune imaginația la lucru, dar ar fi super dacă s-ar putea vedea și pozele.
 10. Mulțumesc, pentru mai multă siguranță voi schimba și banda.
 11. Si mie mi se pare putin dezlipita ceea ce se va traduce prin etansare necorespunzatoare. Asa am patit si eu dupa ce am mers vreo 2 ani non tubeless, timp in care am tot scos/pus cauciucul dupa pene si am julit banda aia care era preinstalata. Cand am mers la service si a bagat lichidul, a inceput sa curga printr-un astfel de loc.
 12. IonutA

  nu-i rău cannondale trail 3
 13. Yesterday
 14. Curăță bine janta pe interior. In partea de sus a jantei, asa cum ai pozat, pare un pic dezlipită. Asa, la ochi pare ok. Pare că rotile au mai fost tubeless.
 15. mchereja

  Fără termen de comparație: https://www.extremeriders.ro/1929-bicicleta-cannondale-trail-3-2019-tangerine.html Sau aici, un pic mai ieftin: https://racingbikeshop.ro/bicicleta-cannondale-trail-3-m-negru-2019
 16. Salut, postez aici, ca să nu mai deschid alt topic: vreau să fac rotile tubeless, jantele sunt Mavic Crossmax Elite, anvelopele Continental Mountain King Protection, am cumpărat lichid Stan's, urmează să iau valvele. Întrebarea mea este dacă am deja banda pe jante (ce se vede în imagine) sau trebuie să pun alta? Am căutat pe net bandă Mavic, are aceeași culoare. Mulțumesc.
 17. IonutA

  Interesant filmul de mai sus. După primele minute am zis că nu pot să îl văd din cauza limbajului dar am tecut peste limbaj. Mi-a plăcut cum este văzut sportul pentru amatori, ca un viciu care te ține departe de alte vicii sau care te scapă de vicii. Filmul este ca un interviu, nu are replici învățate. Mentalul face foarte multe. Recomand!
 18. DAMIAN

  Pt mine a fost de nota 10, avand o indelungata si mare simpatie pt (ambele) personaje
 19. haarp

  Am pus distantiere de 2 mm intre foaie si pedalier dar nu s-a schimbat nimic : zgomot pe pinioanele mari ( 46 si 37 dinti ) isr pe cele mici e ok, nu au aparut zgomote. Ma gindeam ca 2 mm e destul de mult... O sa vad ce fac mai departe, poate incerc o ovala de la alt producator sau revin la rotunda de la Shimano care functioneaza perfect. Sa mai pun inca un rind de distantiere nu prea vreau pt ca arata cam ca naiba.
 20. IonutA

  mai grea, mai scumpă
 21. DavidBiciclistul

  O parere despre asta https://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail-27r/bicicleta-cube-attention-sl-27-5-aqua-blue-2018.html
 22. DavidBiciclistul

  Salut! Ce parere aveti desprea aceasta bicicleta cube https://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail-27r/bicicleta-cube-attention-sl-27-5-aqua-blue-2018.html ? Are 2*10 viteze, roti de 27,5 inch si furca RockShox Recon Silver TK SoloAir, PopLoc, 100mm. Daca vi se pare ca stiti o bicicleta mai buna pana in 3500 de lei cu roti de 27,5 * si furca pe aer va rog sa lasati un link, multumesc!
 23. majikstone

  Depinde pe cine intrebi - nostalgicii epocii de aur iti vor spune ca am fi avut deja vaccin, tratament si spitale mai moderne ca in Vest.
 24. Studio54

  Ce-ar fi facut raposatul in situatia actuala? Ceva tip Turkmenistan unde e interzis sa vorbesti despre Corona virus si nu ai voie sa porti masca pe strada, evident tara anunta ca are 0 infectati?
 25. BogdanTimisoara

  Mie, prima bicicleta, de pe dirtbike, mi se pare foarte decenta. Nu m-as arunca din prima la o bicicleta foarte scumpa... Exista si riscul ca investitia sa nu isi atinga scopul. Din experienta proprie, insa... nu pot sa spun decat de bine despre initiativa de a pedala pe tandem;pentru stocker este foarte linistitor, chiar daca e o persoana care altfel s-ar teme de pedalatul pe sosele. Eu am inceput cu un tandem retro, foarte frumos (am si facut eu o pasiune din a il restaura), apoi am mai luat unul, second hand, cu abilitati foarte bune pe teren accidentat. Fara pretentii estetice, insa foarte rezistent la abuzuri.
 26. Last week
 27. gibonu

  Joi, 20.06.2019 - Partea a II-a Unul pentru motivele pentru care am venit la Reims a fost Muzeul Capitularii. Deasupra intratii in muzeu. Traducerea: "Aici, la 07.05.1945 a fost semnat actul care a pus capat celui de-la doilea razboi mondial in Europa". Mai exact, la Reims s-a semnat prima capitulare a Germaniei naziste iar a doua capitulare si cea finala a fost semnata pe 08.05.1945 la Berlin. Detalii mai tarziu. O copie a Actului capitularii, semnat la Reims pe 07.05.1945, ora 02:41. Pana acum n-am stiut nimic despre francezii din Grupul Normandia, care au luptat pe Frontul de Est alaturi de aviatia sovietica, pe avioane YAK 1b. Casca sovietica, model 1939. Mesajul prin care Aliatii ii informau pe soldatii germani ca trebuie sa se predea.
 28. IonutA

  O familie antrenată bine!!! Pe potecă de munte cu tot familionul - Chiar dacă e un clip video mai vechi, acum l-am văzut pentru prima oară.
 29. IonutA

  Orice bicicletă care este bine întreținută (curățată, unsă, reglată) te va ține ani de zile, indiferent de echipare.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up