All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Degeaba ai suport daca n-ai portofelul asta: https://www.specialized.com/ro/ro/s-wallet-slim/p/134247?color=219647-134247 Rupi inima vânzătoarelor din autogara Q7! Exact, in Sibiu exista o autogara cu acest nume (lângă stadion)...
 3. Hai noroc la toata lumea. Vineri 22.09.2017 Dupa tura din peninsula Pelion trebuia sa ne oprim undeva prin nordul Greciei, pentru ca un drum dintr-o bucata Volos - Bucuresti mi se pare prea lung. Fiind si Jerry cu noi, singura cazare pe care am gasit-o in zona care sa permita si accesul cu caini a fost pensiunea Ixnilatis: https://www.ixnilatis.gr/houses_main_en.html Camera dubla, cu mic dejun, pret 50 euro / noapte, luata de pe booking.com. Pensinea este situata pe malul vestic la lacului Kerkini, un lac artificial alimentat de raul Struma [Strymonas in greaca]. Locatia pe harta a lacului se vede mai bine in poza de mai jos. Pentru a ajunge la cazare, am ales varianta drumului care se desprinde spre vest din autostrada Salonic - Serres si care pana la lac merge pe de-a lungul Strumei. A fost o alegere proasta, pentru ca acel drum este cam ingusut si cu multa vegetatie pe margine. Nu merita. Camera a fost ok baia la fel. Cel mai tare mi s-a parut faptul ca pe tavanul camerei exista un cuib, probabil de randunele. Posibil ca inainte in locul camarelor sa fi fost un grajd.
 4. Acu' înțeleg cum de există emisiuni gen iUmor...
 5. Am fost tot timpul... N-ai stat tu să baleiezi/bănănăiești p-aici să vezi cum șade treaba. E plin de persoane cu humor. Mai fin sau mai grosier, pentru toate gusturile.
 6. wow. Tot mai funny devenim
 7. Ahh, am inteles... intocmai ca branza pe raft!!
 8. Da, corect, am inteles si eu ideea. Dar mie mi-ar fi dat o satisfactie mare sa o vad pe stand asa ca si in showroom la prezentarile de noi modele de biciclete. Ceva de genul:
 9. Nu chiar. E de la iarnă. Acuma serios, eu înțeleg fenomenul de a face asorteuri, dar de ce voiai un suport cu gravat cu Speci? E o unealtă care stă în casă ori garaj, nu e ca și cum ieși cu ea la plimbare, precum bicla. Sigur că de banii lui munciți, fiecare își ia ce dorește. Doar că tu ai ridicat o minge prea suculentă la fileul umoriștilor.
 10. Ok. Am inteles. Baietii dã Bucuresti e la putere aici
 11. Io nu l-am făcut gras! L-am făcut special(ized)... Tot balamucu' pentru o tabla îndoită!
 12. =sarcasm sau =pamflet. Cum vă place, vorba lu Șekspir. Hai măi băieți că nu e așa grav. Ne vedem la o bere în Piața Mare din Sibiu, iar ospătarul ne aduce berea pe o tavă făcută din 4 suporturi de roată spate, gravate Specialized. Și gata. Chill out!
 13. Asa, 2 degete sus si plangi repede la dna educatoare, vai, Costel te-a facut gras...
 14. As fi inteles daca ar fi fost "o gluma". Dar la el e o serie repepetitiva de batjocura softcore. Pentru "humor" incerca eventual "humor.ro/forums" Aici vorbim despre ciclism
 15. Asa. Inchizitia sa il arda pe rug pe pvn10 si pe oricare mai indrazneste sa aiba humor.
 16. Mersi @paulrad. E de ajutor. Eu sunt logat de pe telefon si nu gaseam solutia 😁
 17. @Radu Iancu dacă pui cursorul pe un post apare în dreapta Report Post. Sau îi dăm lui @Traveller tag și-l rugăm să-l roage pe @PVN10 să țină cont că suntem pe forum nu pe bordură în fața blocului la spart semințe.
 18. Nu are forumul asta un buton de report? haters always gonna hate. Si tu tot acolo o sa ramai
 19. Din pacate, sau din fericire dupa altii, realitatea e nemiloasa. ~90% din aerodinamica e corpul uman Restul abia ar fi bicicleta si roti. Nici o roata nu te va face mai rapid. Apesi mai mult si sustii puterea, mergi mai repede. Restul sunt 99% gogosi de marketing. Daca tot vrei sa dai cu bani in roti, mai pui ceva si iti iei un set de roti de carbon cu profil mare. Minim minimorum 50. 55 acceptabil sa zicem. Dupa mine, 60 fata si 70 spate e ideal. Nu te va da vantul jos, sunt doar povesti. Ai sa mergi mai repede cu ele? Cel mai probabil la inceput nu. Dar bicicleta ta va arata fabulos si peofesional, va fi cu totul alta, vei fi fericit, vei baga tot mai mult si in final vei merge mai repede. Ce vei simti insa din prima fata de o roata de aluminiu, va fi confortul.
 20. Sigur ca functioneaza. Pentru cine o vinde.
 21. Saris da' bo$$ este reglabil și pliabil.
 22. @Traveller PRO-ul ăla pentru 29 e o investiție bună, are vreo 2 kg și e stabil și comod de folosit, eu l-am luat de la Sigma Sport acum vreo juma' de an. Cel din fotografia de la Galeria cursierelor l-am luat de la Maros, aceeași Mărie, e ceva mai ușor dar nu are probleme de stabilitate. Aș da totuși un mic plus celui de la PRO. Vezi că tot la Sigma Sport au și Colnago la 158 lei Dacă-ți place modelul de la PRO, atenție la ce spuneam într-un răspuns anterior, sunt două dimensiuni, ia-l pe ăla pentru 29".
 23. Lasă, că sunt ceva linkuri bune (căutam și io, deci sunt binevenite). Acum la personalizarea suportului pentru roata spate, să fie în ton cu brandul biclei, recunosc că nu m-am gîndit.
 24. Pare mai mult de șters decât de mutat Mă speriasem că am pierdut ceva interesant. Când colo...
 25. Ponta, Grindeanu și Tudose pescuiau. Prind peștișorul de aur și unul strigă ”Băi, ăsta ne împlinește 3 dorințe!” La care altul răspunde: ”Dă-i drumul că nu ne împlinește nimic, nu vezi că are mustață!” Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 1. Load more activity