All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. puterfixer

  Vezi în manual că explică ce-i cu modurile alea. T = Tagfahrlicht, lumină de zi non-stop. Are nivel redus de lumină, conform la intensitate cu regulile germane. E suficient pentru mers de noapte prin oraș iluminat, iar ziua ajută la vizibilitate. S = Sensor - pe timp de zi dă nivel redus de lumină, dar noaptea pe întuneric dă mai multă lumină. O = Off. Ar trebui să lumineze și când stai pe loc, după 3 minute de pedalat în care s-a încărcat și bateria internă. Cu asta ești vizibil și când stai la semafor, nu doar în mișcare. Deci n-ai făcut nimic greșit (nici nu prea ai ce), funcționează normal. Poți să-l lași mereu în mod T sau mod S, cum preferi.
 3. puterfixer

  E de-ajuns să apară 2 milioane de soldați chinezi și să se descalțe...
 4. puterfixer

  O completare la ceea ce am scris mai sus: „CiclismPunctRo mi-a schimbat viața - încă o dată”. Fiindcă săptămâna trecută, Vera a născut o fetiță minunată, înger pe pământ, nu alta. Suntem fericiți și sănătoși și începem să ne acomodăm cu programul artistic. Și toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă nu aveam drag de bicicletă.
 5. Mihai..

  Salut, de putin timp am devinit pasionat de biciclete dar nu prea ma pricep la ele, as vrea sa imi cumpar un MTB. Bugetul este de 1500de lei! In general o sa ma plimb prin oras cu ea dar si putin off-road. Am 1.82 si 95kg
 6. locdog

  Salut! Caut o bicicleta cu roti 26" pt un baiat de 9 ani. La decathlon vad ca au doar cu roti de 24" pt copii, dar e destul de inalt si cred ca i-ar fi ok de 26". Momentan ma invart intre urmatoarele optiuni: http://www.mosionroata.ro/mountain-bike-hardtail-felt-six-85-2014.html#size=22 https://www.bikexpert.ro/bicicleta-cross-speedster-boy-26-junior-2019 si putin mai scumpa https://www.marosbike.ro/kids/bicicleta-focus-raven-rookie-26-21g-red-2019.html Din pacate ma uit precum curca in teava la specificatii si nu imi dau seama nicidecum care e mai buna, care isi merita banii sau daca platesti pentru firma. As ramane recunoscator pt niste explicatii sau sfaturi. Multumesc.
 7. Salut, as vrea sa îmi cumpăr o bicicleta în jurul sumei de 1000 de lei și am văzut acest Nakamura summit 700: https://www.intersport.ro/productdetails.aspx?iid=169596&lang=ro&path=-1298962460&color=2461 Niste păreri despre el, daca se poate de la posesori? Dacă aveți alta recomandare spuneți, vreau sa fie MTB, roti de 27.5 sau 29 și frâne pe disc
 8. Today
 9. Salut, Având în vedere ca alfine a cedat cam repede, chiar dacă l-am utilizat în condiții de iarnă, mă gândesc să trec la un nexus. Mi-a rămas maneta de la alfine și aș vrea să o folosesc. Știe cineva dacă maneta de la shimano alfine 8spd este comatibilă cu butucul shimano nexus 8spd? Mulțumesc pentru ajutor! Numai bine! Adrian
 10. IonutA

  Salut, Trebuie să aflu dacă niște piese sunt compatibile și dacă da, mă alătur și eu comenzii. Numai bine! Adrian
 11. Invitat special

  Deschid o comanda noua cine mai doreste, cine mai pofteste.
 12. klk14

  Salutare, vreau sa imi mai achizitionez o bicicleta. Pentru fun in oras seara, am deja una pentru transport primar, asta o sa fie doar de distractie. Si ma gandeam la un ssp pe cadru de cursiera "vintage", un dirt cu furca rigida sau un bmx. Sau in ultimul caz un fixie, am vazut ca te poti distra destul de bine pe una. Daca imi puteti da un feedback pentru detinatori, cei mai experimentati ce ati gustat mai mult din ciclismul de toate feluril. Bugetul e unul destul de limitat si nu prea limitat in acelasi timp. Probabil ce o sa fac o sa il realizez pe piese pe o perioada mai lunga de timp.
 13. Yesterday
 14. csuporj

  Manastur (380 m) - Padurea Manastur - Pater - Colonia Faget - Izvorul Bilascu - Varful Peana (832 m) - Varful Magura - Ratu Penii - Ratu Popii. 26 km in 3 ore si 15 minute. Pushbike: vreo 50 metri la trovantii de dupa Colonia Faget, si inca vreo 50 la urcarea in Varful Magura. Cateva poze: https://photos.app.goo.gl/EMiKECX2rpMSpstk8 Traseu: https://www.wikiloc.com/mountain-biking-trails/magura-salicei-37695340
 15. paulrad

  @haarpnu, sunt aproape 50km din Blidari până la Creasta Cocoșului. Drumeție din Blidari se poate face la Piatra Bulzului sau Poiana lui Dumitru și Tăul lui Dumitru Edit: ^^ pe jos. Cu bicicleta sunt multe variante.
 16. haarp

  Este Creasta Cocosului vizibila/accesibila si din Blidari ?
 17. freetools

  Pai eu nu le schimb des. Asta pe care îl foloseam unu wireless de pe alixpress i s-a rupt butonul. Și am pus unu pe fir și vreau neapărat wireless. Eu le țin până se strica.
 18. iacobdoc

  Mi-am amintit de vremea cand tot schimbam pe ciclocomputere. Pana am luat Garmin Edge 520 cu senzori HR, cadenta, viteza. De atunci, s-a asternut linistea. Doar din cand in cand mai schimb bucata de harta a sistemului, dupa nevoi. Edge 530 mi se pare ca este absolut perfect.
 19. Last week
 20. Peturile sunt de la idioții care trăiesc sănătos și merg după apă la izvor. Azi am văzut că au pus barieră mai jos de poza cu doborâturile, mă bucur că nu mai pot ajunge cu conservele la izvor.
 21. Cal mort... Ce vrei sa obții din cadrul ala?
 22. Tura noastră MTB cea de toate zilele arată în mare parte trist. Pe urcare, 80% din copaci au fost doborâți de vânt acum 2 săptămâni. O mică parte din dezastru
 23. Mookyama

  Luate de pe Aliexpress?
 24. black rider

  Pana la urmă nu poți generaliza, dacă sistemul respectiv nu era ok gandit/executat la B'twin nu înseamnă ca el in sine are vreo problemă. Legat de chestia, acum ceva vreme bicicleta o suferit o căzătură destul de serioasă și ca dovadă vitezometrul nu o zburat de acolo și se fixează in continuare la fel de bine.
 25. ciomby

  corect, dar și chinezoii cred că au zeci de milioane de soldați, chiar „mulți dar proști” , echipați doar cu praștii, pot face ravagii !
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up