All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Continental este in regula de obicei, nu prea poti da gres, mai ales la cum exploatati voi bicicleta. Pentru reglarea schimbatorului, poti vorbi tot cu nenea respectiv, operatiunea e mai usoara ca schimbatul un butuc
 3. majikstone

  Tehnic, nu au ele o performanta mai slaba in sine, dar au tragerea incompatibila cu manetele moderne, Cu tragere New Super SLR. Se pot inlocui in schimb cu TRP RG957, scumpe ce-i drept, care sunt long reach, dar compatibile cu tragerea New Super SLR.
 4. Drysna

  Am montat kojak 35 fara probleme pe 520. Cadrele sunt identice la 100 500 520 540. E posibil deoarece franele sunt long reach si au o performanta mai slaba.
 5. Today
 6. adibrl

  Are idee cineva cam ce cauciucuri intra maxim in cadrul de triban 500? 28-622?
 7. Yesterday
 8. gibonu

  Duminica, 09.06.2019 - Parte a IV-a Bayeux Urmeaza Muzeul Memorial al Bataliei Normandiei. Steagurile tarilor combatante, inclusiv Germania. Inainte de intrarea in muzeu, se face introducerea in atmosfera Bataliei Normandiei. Mark VII Crocodil. Distrugatorul de tancuri M10. Grizzly M4A5.
 9. Nu, am citit descrierea: 18.5kg.
 10. IonutA

  Mulțumesc pentru explicație. Să înțeleg că suntem invadați de sateliți?!
 11. krazyeone

  O doamne -Gps : sateliti americani -Gallileo : sateliti europeni -Glonass : rusia e la putere diferenta este ca cipseturile actuale se conecteaza la combinatie de sateliti pentru o preciZie mai buna in conditii dificile ( canioane , paduri etc)
 12. Multumesc pentru ajutor ! Apreciez enorm ! Nenea avea un butuc nou, dar nu corespundea lungimea. A scos rulmentii si i-a montat in locul celor care faceau acel zgomot. Am facut proba si merge foarte bine acum. Mai am o problema cu schimbatorul de foi. Trebuie reglat. Cade lantul cand schimb de pe foaia medie pe cea mare. Despre acele anvelope pomenite de mine ce parere aveti ? Sau aveti alte sugestii ?
 13. IonutA

  Galileo și Glonass nu folosesc tot sateliții pe care îi folosește și Gps-ul? sau Ce au special?
 14. Atentie sa aiba si lungimea potrivita a axului, in cazul tau 122 mm. O marja de eroare de +- 2 mm nu ar trebui sa fie problematica.
 15. Pare un butuc pedalier obișnuit, pe pătrat. E 35-40 de lei la magazine. Comandă-l online și dă-i-l omului să ți-l monteze. https://www.bikexcs.ro/butuc-pedalier-shimano-bb-un26-68-113mm.html
 16. Am gasit un nene care avea sculele necesare pentru desfacerea blocului pedalier. I-am facut o fotografie. Imi puteti recomanda niste butuci asemanatori, va rog ? https://photos.app.goo.gl/rynkB4u43mqCuEuj8
 17. Pe 15 septembrie, iubitorii de mountain-bike sunt invitați să ia parte la cea de-a doua ediție a „Arad Mountain Bike Trophy”. Evenimentul încurajează publicul să facă mișcare și să-și testeze limitele pe traseele dedicate oricărui nivel. Competiția are în componență trei trasee pentru fiecare tip de participant, de la amatori până la profesioniști. Astfel, Traseul […] Citește întreg articolul
 18. Ciclistul belgian în vârstă de 37 de ani, va părăsi echipa Deceuninck Quick-Step la finalul acestui sezon și se va alătura echipei Lotto Soudal pentru următorii trei ani. Acesta a mai făcut parte din această echipă între anii 2009 și 2011. Câștigător al Paris-Roubaix în acest an, Philippe Gilbert a ales această echipă deoarece Deceuninck-QuickStep […] Citește întreg articolul
 19. BodoC

  Am D-Light luate in 2018 de pe B24. Nu se lipesc de magnet.
 20. N-am povestit cu nimeni mai mult de o glumita scurta Aveam tricou visiniu, neinscriptionat. A, si 15 kg in plus
 21. @Tolstoievski da, exact același echipament Cannondale cu baggy pants. Nu cumva am povestit pe forestier de Austria sau te-am întrebat pe trail dacă vrei să depășești? :)))
 22. Daca stiam ca si matale esti la plimbare, mergeam impreuna; mai schimbam o vorba Am venit la doua locuri diferenta si te-am si vazut in traseu, daca ai avut echipament Cannondale, ca in poza de mai sus.
 23. majikstone

  Singura explicatie, atunci, ar fi ca sunt din generatii diferite si ca au modificat putin aliajul de otel de la o generatie la alta. In general aliajele de otel inoxidabil au in ele cantitati semnificativ mai mari de crom si nichel, care de la un punct incolo fac aliajul sa nu mai fie magnetizabil (sau sa fie foarte slab magnetizabil).
 24. @paulrad felicitari, sper sa ne vedem la anul
 25. @paulrad felicitari pentru participare Important este ca ti-a placut!
 26. @paulrad, spune si ca nemultumit cum esti, ai luat locul 7 la categorie si 89 la general la tura lungă.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up