All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Sa obtin viteza. Am sa-l tratez si vopsesc
 3. Today
 4. Traveller

  Mergi la Gara Băneasa, de acolo pleacă trenul Regio Călători la 10.12, ajunge în Constanța la 12.16. Are vagon cu spațiu de 4 biciclete. De asemenea, tot vagon cu spațiu de 4 biciclete are și trenul Softrans care pleacă la 10.16 din Gara de Nord (numai că aici se recomandă să cumperi bilete online, din timp).
 5. Yesterday
 6. BodoC

  @puterfixer să vă trăiască si sa va urmeze plăcerile.
 7. Traveller

  Hi there, You should book a ticket on the 15182 train, belonging to the private operator Softrans. https://www.softrans.ro/mersul-trenurilor.html It leaves Bucharest Nord station at 10.15, it can accomodate up to 4 bikes. Book electronically, in advance, otherwise the special seats could be taken.
 8. csuporj

  Gura Rastii (490 m) - Plopi - Ghiuri - Otelesti - Dobrin (1580 m) - Valea Negrutei - Racatau. 55 km in 7 ore si 30 minute. Pana la Gura Rastii cu masina. Aproape tot traseul e practicabil pe bicicleta, pushbike e doar vreo 50 metri pe scurtatura din Dobrin catre drumul Vaii Negrutei. Poze: https://photos.app.goo.gl/NF93SYCsh1E8AbBS7 Traseu: https://www.wikiloc.com/mountain-biking-trails/plopi-dobrin-37730657
 9. PVN10

  Woom are 9kg. Celelalte au 14-15 kg. La comana te poti da foarte bine pe asfalt. Ii va fi greu sa meargă prin pădure la varsta asta...
 10. TomC

  Salut! Vă scriu în limba engleză și Google Translating, îmi pare rău pentru greșeli! Eu si prietena mea dorim sa calatorim cu trenul Constanta-Bucuresti cu bicicletele noastre si saci de biciclete (panniers). Va fi luni sau marți. Nu văd nici un tren cu simboluri biciclete pe CFR. Există însă trenuri IR. Care este cel mai bun plan? Există o mulțime de discuții despre biletele de biciclete, vorbind cu garda și cu bicicleta fiind "excesul de bagaje", dar nu înțeleg! Dacă cineva ar putea da o explicație simplă despre ceea ce ar trebui să încercăm, ar fi grozav Mulțumiri, Tom Hello! Me and my girlfriend want to travel by train Constanta-Bucuresti with our bikes and bike bags (panniers). It will be a Monday or Tuesday. I can’t see any trains with bike symbols on CFR. There are IR trains though. What is the best plan? There is lots of discussion about bike tickets, speaking with the guard and the bike being ‘excess luggage’ but I don’t understand! If someone could give a simple explanation of what we should try, that would be great Thanks, Tom
 11. Alex savu

  Dar in caz ca acel tren nu ar avea un loc special ? @Invitat special
 12. puterfixer

  Păi și atunci ce caută în topicul cu bancuri Pe de altă parte, îți dai seama ce fericiți vor fi cei de la Ciserom Sebeș să aibă încă atâtea milioane de picioare pentru care să fabrice șosete?
 13. locdog

  Mersi de sugestie, arata foarte bine, sunt si in alta gama de pret, cea de 26" e 2500 ron ( link ). Se justifica diferenta fata de cele enumerate de mine? Parc in general, si (sper) iesiri mai offroad-ish gen Comana, la tara, drum de pamant, forestier etc. Zic sper pentru ca pana acum nu am facut asa ceva, dar as vrea. Din pacate n-am o referinta de bicicleta de 26" de la Decathlon, cea mai apropiata ar fi https://www.decathlon.ro/mtb-rockrider-9-12-ani-id_8327645.html cu roti de 24".
 14. Invitat special

  Unde va fi folosita? Ca si idee generala, da, vei plati pentru firma cu exceptia celor de la Decathlon si Devron.
 15. PVN10

  Cred ca felt-ul de 22 e cam mare, așa că l-aș elimina! Dacă vrei cu furcă fixa , uită-te la woom. Sunt foarte usoare!
 16. Alex savu

  Mulțumesc,cum as putea sa aflu dacă trenul cu,care voi merge are un astfel de loc special ?
 17. Invitat special

  Ai povestea pe lung aici; Pe scurt, o sa te coste suplimentar, in teorie, 10 lei pe orice distanta la trenurile care au vagon cu locuri pentru biciclete.
 18. Alex savu

  Salut,mi am propus ca aceasta vara sa merg la mare cu trenul dar însoțit de bicicleta.Nu am mai calatorit niciodată in tren insotit de bicicleta,sunt costuri suplimentare ?
 19. ciomby

  mii devreme sau mai târziu - și ăsta nu e banc -, chinezoii vor acapara sub o formă oarecare și plaiurile noastre, ale întregii Europe. Și probabil sclavii albi vor primi un bol de orez pe zi așa cum au trăit și ei prin anii 40-60.
 20. IonutA

  Aveam eu alte așteptări când am citit senzor de lumină. Mulțumesc pentru cofirmare!
 21. puterfixer

  Vezi în manual că explică ce-i cu modurile alea. T = Tagfahrlicht, lumină de zi non-stop. Are nivel redus de lumină, conform la intensitate cu regulile germane. E suficient pentru mers de noapte prin oraș iluminat, iar ziua ajută la vizibilitate. S = Sensor - pe timp de zi dă nivel redus de lumină, dar noaptea pe întuneric dă mai multă lumină. O = Off. Ar trebui să lumineze și când stai pe loc, după 3 minute de pedalat în care s-a încărcat și bateria internă. Cu asta ești vizibil și când stai la semafor, nu doar în mișcare. Deci n-ai făcut nimic greșit (nici nu prea ai ce), funcționează normal. Poți să-l lași mereu în mod T sau mod S, cum preferi.
 22. puterfixer

  E de-ajuns să apară 2 milioane de soldați chinezi și să se descalțe...
 23. puterfixer

  O completare la ceea ce am scris mai sus: „CiclismPunctRo mi-a schimbat viața - încă o dată”. Fiindcă săptămâna trecută, Vera a născut o fetiță minunată, înger pe pământ, nu alta. Suntem fericiți și sănătoși și începem să ne acomodăm cu programul artistic. Și toate astea nu s-ar fi întâmplat dacă nu aveam drag de bicicletă.
 24. Mihai..

  Salut, de putin timp am devinit pasionat de biciclete dar nu prea ma pricep la ele, as vrea sa imi cumpar un MTB. Bugetul este de 1500de lei! In general o sa ma plimb prin oras cu ea dar si putin off-road. Am 1.82 si 95kg
 25. locdog

  Salut! Caut o bicicleta cu roti 26" pt un baiat de 9 ani. La decathlon vad ca au doar cu roti de 24" pt copii, dar e destul de inalt si cred ca i-ar fi ok de 26". Momentan ma invart intre urmatoarele optiuni: http://www.mosionroata.ro/mountain-bike-hardtail-felt-six-85-2014.html#size=22 https://www.bikexpert.ro/bicicleta-cross-speedster-boy-26-junior-2019 si putin mai scumpa https://www.marosbike.ro/kids/bicicleta-focus-raven-rookie-26-21g-red-2019.html Din pacate ma uit precum curca in teava la specificatii si nu imi dau seama nicidecum care e mai buna, care isi merita banii sau daca platesti pentru firma. As ramane recunoscator pt niste explicatii sau sfaturi. Multumesc.
 26. Salut, as vrea sa îmi cumpăr o bicicleta în jurul sumei de 1000 de lei și am văzut acest Nakamura summit 700: https://www.intersport.ro/productdetails.aspx?iid=169596&lang=ro&path=-1298962460&color=2461 Niste păreri despre el, daca se poate de la posesori? Dacă aveți alta recomandare spuneți, vreau sa fie MTB, roti de 27.5 sau 29 și frâne pe disc
 27. Salut, Având în vedere ca alfine a cedat cam repede, chiar dacă l-am utilizat în condiții de iarnă, mă gândesc să trec la un nexus. Mi-a rămas maneta de la alfine și aș vrea să o folosesc. Știe cineva dacă maneta de la shimano alfine 8spd este comatibilă cu butucul shimano nexus 8spd? Mulțumesc pentru ajutor! Numai bine! Adrian
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up