All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. gibonu

  19.05.2019, Delta Dunarii, canalul Sulimanca.
 3. buha

  Va salut! In perioada 29 mai - 3 iunie sunt in Vama Veche. Un prieten foarte bun participa la concursul de triathlon - Fara asfalt la mare pe 1 iunie, iar eu merg in calitate de spectator + mini vacanta!. Merg cu masina din Iasi si imi iau bicicleta cu mine. Link Intr-o zi mi-am propus sa fac urmatorul traseu: ~ 120 km Vama Veche - Cap Kaliakra - Tyulenovo - Shabla - Vama Veche Am vizitat vara trecuta litoralul bulgar si mi-a placut foarte mult. Imi statea gandul doar la bicicleta. Intr-o alta zi as vrea sa fac un traseu, tot de circa 100 km, dar pe plaiurile romanesti. Ce obiective imi recomandati? Ma pot deplasa usor cu masina din Vama Veche pana in locul X, dau jos bicicleta si pedalez. Dar incotro? As prefera un traseu linistit, pe asfalt, cu cat mai multa verdeaza sau nisip. Ce ma sfatuiti sa fac?
 4. majikstone

  Judecand dupa simptomele astea si dupa faptul ca am avut si eu candva o problema similara, dar la o scara mult mai mica, parerea mea e ca cele doua dropouturi (urechile din cadru in care intra roata spate) nu mai sunt paralele intre ele, cel putin una din ele fiind indoita. Sunt ateliere care ar trebui sa aiba uneltele necesare pentru indreptarea lor, desi daca e vorba de un cadru de aluminiu, operatiunea asta e riscanta, pentru ca e posibil sa se fisureze dropouturile in urma tentativei de indreptare a lor.
 5. tzunoi

  Ihmm..E ceva dubios. Presupun ca axul si cadrul sunt amândouă pt quick release. Ce cadru e? Ce butuc e? Cate kg ai? Poze cu el strambat ar ajuta
 6. Mihnea124

  Cand pedalez mai tare axul qr spate se indoaie pana cand cauciucul atinge cadrul. Daca desfac qr-ul roata revine la normal dar dupa un timp iar se indoaie axul. Am schimbat si axul gaurit si qr-ul si am aceeasi problema
 7. purix

  Sa fie in ton cu duminica! Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 8. IonutA

  Asta da publicitate bună!
 9. IonutA

  Salut, Dacă ne mai strângem mă bag și eu la comandă. Numai bine! Adrian
 10. fizikant

  Ion și Măria pun la cale nuntă mare. După ce fac socotelile, Ion zice: - Apăi Mărie, după atâta cheltuială măcar să fii și tu fată mare... - Apăi nuș' ce să zâc, Ioane, c-ai avut dușmani cam mulți!
 11. Oferta e subțire pentru femei. https://www.bikexpert.ro/bicicleta-cube-axial-ws-aqua-blue-2018 E un triban 520 w nefolosit pe olx. Dacă poate mări bugetul un canyon endurance 6.0 e o biclă bună și ușoară. https://www.canyon.com/en-ro/women-bikes/road-bikes/endurance-bikes/endurace/endurace-wmn-al-6.0/2128.html?dwvar_2128_pv_rahmengroesse=L&dwvar_2128_pv_rahmenfarbe=BU%2FWH
 12. Invitat special

  Acum ca ma gandesc mai bine asa se explica sudurile alea ingrozitoare si suspensia spate pe arc.
 13. gabriel3l

  doritori de comanda aici?
 14. Luca Sergiu

  Cadrul are doar stickere specialized. Însă spre surprinderea mea ina realitate se prezintă destul de bine și că aspect și ca funcționalitate.
 15. Last week
 16. Traveller

  Model 97: Opinii de pe mtbr: https://www.mtbr.com/product/older-categories-bikes/bike/specialized/fsr-1998.html Și alte discuții: https://forums.mtbr.com/specialized/1998-fsr-recommendations-962633.html Sunt șanse chiar să fie Speci. Chinezii care au copiat, la câțiva ani distanță, nu au făcut decât să reproducă aspectul, nu și funcționalitatea.
 17. Flip

  Bicicleta din poze nu este Specialized. Este un cadru foarte ieftin (prost) ce a fost inscriptionat. Deci foloseste-o cat merge, dar nu baga nici un ban in ea ca nu merita.
 18. IonutA

  Salut, Sigur data viitoare!
 19. Mircea PF

  Mă bucur că l-am enervat pe @csuporj cu turele mele feroviare şi pe asfalt de a postat din nou ture adevărate de mtb. Şi ca să-l sâcâi şi mai tare () iată încă una, de data asta spre nord-estul Clujului, zonă mai puţin bântuită de biciclişti: traseu: Dej-Mănăstirea-Salatiu-Petreşti-Mintiu Gherlii-Nicula-Săcălaia-Sic-Bonţida-Jucu de Sus-Apahida-Cluj până în Dej cu CFR de 7:30 (7,20 lei biletul + 5 lei naş pentru bicicletă); neplăcut a fost că trenul a avut vagoane obişnuite (cel puţin când am fost io) în care e mai greu de pus bicicleta, deşi de la casă am fost asigurat că e "săgeată albastră" 80 km parcurşi în cca 8 ore, cu pauze şi vizite la obiective (în km şi timp intră şi ocolul făcut de mine pe dealurile Sicului) sunt doar 4 urcări: la mănăstirea Nicula (scurtă dar cu pante şi de 20%), la Sic (lejeră), între Sic şi Bonţida (lungă) şi la Jucu de Sus (lejeră); altitudine maximă 527 m, urcări cumulate 940 m drum cu asfalt, mai puţin: pasajul dintre Mintiu Gherlii şi asfaltul spre Nicula, care a început promiţător cu macadam dar s-a continuat cu şleauri înnoroiate din dungă în dungă (se poate merge prin Gherla pe asfalt) peste dealul Sic (început cu umplutură de piatră instabilă, apoi pământ, iarbă şi iar pământ) din vârful dealului Sic drumul coboară drept spre vale dar eu am ocolit pe culmea dealului evitând o turmă mare de oi dar nu mi-a părut rău fiindcă peisajul e fain traseu cu multe obiective de văzut: ruinele castelului Kornis din Mănăstirea şi castelul Banffy din Bonţida ; eu am ratat castelul Kemény din Jucu de Sus bisericile istorice din Mănăstirea, Mintiu Gherlii, Nicula, Sic complexul monahal Nicula lacul Ştiucilor de la Săcălaia rezervaţia naturală "stufărişurile de la Sic"(io n-am fost acuma acolo fiindcă le-am văzut altă dată) Alte imagini de pe traseu : https://photos.app.goo.gl/WkcYEX7qchQnGe3c8
 20. Frumos Poate o reeditare ... pe acolo pe undeva Robert 0728886973
 21. robert89

  Salut , As fi venit . Am aflat tirziu. Oricum poate data viitoare. Robert 0728886973
 22. fizikant

  Cea mai bună soluție e tot cea clasică - folosește tuburile din interiorul cămășii de cablu atât la demontare, cât și la montare. Găsești de cumpărat la (aproape) orice service sau, în cel mai rău caz, îndepărtezi tubul exterior și armătura de la niște cămăși vechi. Oricum remontarea bicicletei după vopsire e o ocazie bună să schimbi cablurile și cămășile, așa că le poți folosi pe cele vechi. Soluția cu sfoara nu mi se pare cea mai potrivită, e greu de folosit acolo unde cablurile iau curbe.
 23. Trevizes

  Ochelari Bolle Vortex la eMAG la aproximativ 150 lei, foarte mulțumit de calitatea lentilelor, mi-am luat doua perechi
 24. ovidiu_m

  Dupa ceva ani vin cu o intrebare intrebatoare. Pentru cei care ati vopsit electrostatic un cadru cu internal cable routing, cum ati facut cu cablurile? Ma gandeam sa las o sfoara subtire in interior, sa o folosesc sa trag cablurile ulterior, dupa vopsire. Ms anticipat.
 25. Traveller

  Atîta s-a putut. Adică nu-mi place ghidonul îngust de cursieră și nici poziția de frînare. Pe flatbar m-am simțit întotdeauna foarte bine.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up