All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. MLADEN

  Gresesti. Englezii zic ca noi conducem pe partea corecta (right side)
 3. Crapa doar daca vrei sa o desfaci cu mopsu'.
 4. Today
 5. raman la spd Am gasit niste pedala shimano 520 la pret foarte bun dar bucsa asta este din plastic cred. rezista? nu crapa? imi vine greu sa cred ca plasticul ala poate tine axul fix fara a capete joc. https://postimg.cc/0z0kPzkm Acum am niste shimano M540 care inca rezista, numai ca una din pedale cred ca a capatat joc pe interior pe undeva, sau sa indoit un pic axul ca nu se mai invarte perfect drept I-am facut si service tot degeaba si la drum mai lung incepe sa deranjeze un pic Pedalele astea au undeva la 6-7 ani
 6. Stiu ca ar trebui unul metalic, dar am uitat ieri sa iau din magazinul de brico si doar atat aveam prin casa
 7. CJ47AKM

  Salutare. Știe cineva dacă avem în România vreun proprietar de Trek Madone 9.9, Factory Racing?
 8. Super tare... eu ma chinuiam cu asta insa solutia ta e mult mai profi!
 9. Yesterday
 10. Mulțumesc pentru apreciere. Si eu m-am inspirat de pe netul mare. Si pe mine m-a ingrijorat orificiul ăla cam mic, dar nu m-a deranjat la probe, așa că l-am lăsat cum era. Dacă ar fi fost cazul, majoram gaura aia imediat. Stă ani de zile cu 15 bari in el și e testat la 24 de bari. Mai periculoasă poate fi o doză de bere. Aș pune totuși un colier metalic ca să asigur furtunul, nu soricel de plastic.
 11. Oho, dinaintea curentului. Mi-e dor insa de aia mica fara curent, dar la ce namol e mi-e mila de ea.
 12. Stuparul

  De fiecare data cand mi-am luat o bicicleta noua in UK, am avut posibilitatea sa aleg cum sa puna franele, nu cred ca e obligatoriu ca maneta dreapta sa actioneze frana fata. In schimb, e obligatoriu sa ai doua sisteme de franare, cate unul pe roata si ambele functionale - adica fixie fara frana fata e ilegala.
 13. In timpul carantinei mi-am luat un Hero7 black si abia asteptam sa il testez. Pe partea de editare video sunt la inceput asa ca nu ma judecati extrem de sever, stiu ca arata a inceput de 2005... Campulung inceput de 2005 Colegul care mai apare in clip este in curs de initiere in tainele ciclismului, a cazut din cauza unei pipe stranse incorect, din fericire nu a patit nimic, iar sperietura nu l-a descurajat. Well enjoy I hope: [youtube]
 14. BodoC

  Bine, și cine stabilește partea corectă? Englezii zic despre noi că am conduce pe partea greșită. In legea noastră scrie ceva despre poziționare? E o cutumă și atât.
 15. Inspirat de @BodoC, constrans de un cauciuc care nu se aseza deloc si faptul ca un boost charger este cam 50 de euro am decis sa merg pe varianta DIY cu un stingator P2. Sigurele diferente: modelul ales de mine deja avea un ajutaj metalic la evacuare peste care am pus direct un furtun de aer comprimat de 6mm si l-am securizat cu un colier. Nu am taiat complet valva Presta, i-am lasat baza usor evazata pe care am lipit-o cu un pistol de lipit in interiorul piulitei valvei de presiune dar si pe exterior. Consider ca baza un pic mai mare nu ii va permite valvei sa sara din prindere. Am facut o gaura suplimentara pentru alimentare deoarece canalul supapei avea un flux foarte limitat. comunicarea suplimentara valva presta final si personalizat pentru a nu il confunda cu un stingator L-am testat pana la 7bari, nu pierde aer iar cauciucul se monteaza rapid si corect. Recomand metoda lui @BodoC tuturor!
 16. mihaitasr

  In tarile in care se conduce pe partea stanga, legea spune ca franele trebuie sa fie "invers".
 17. BodoC

  Nu. Așa se oprește un pedalier nou. Cu trecerea timpului incepe să se rotească mult mai ușor. Nu e neapărat un semn bun. Nu mai departe de 20 mai îți dădeai cu părerea pe o postare cu frâne stânga-dreapta. Ai uitat?
 18. IonutA

  mi se pare mie sau s-a oprit cam brus pedalierul după ce l-a învârtit? Are și frânele inversate?
 19. BodoC

  Când ai o căciulă, vrei să dai cu ea de pământ și nu ai motiv.
 20. freetools

  vad ca si sportwin au inchis
 21. Last week
 22. gibonu

  Joi, 20.09.2018 - Partea a IV-a Dr. Alfred Meyer. Heinrich Muller. Erich Neumann. Dr. Eberhard Schongarth. Dr. Wilhelm Stuckart.
 23. @majikstone mulțumesc mult pentru răspuns, da la acel pedalier m-am referit, așa am zis și eu că e cea mai ieftina varianta de modificare, plus că îi oferă și o perspectiva mai ușoară la urcarea în pantă. De acel braze-on îmi era teama însă din ce am mai citit și eu cam 46 ar fi limita lui minima de coborât iar la urcare ar fi un 53 cave aproape de sus poziționat. @IonutA e la limita acest 36 în condițiile în care merge doar pe 3-4 pinioane și anume cele mari, un 46 îi poate oferi pe plat o perspectivă total diferita de 52 și să nu mai zic că îi oferă un plus de abordare pe panta cu 30/28 parcă e mai bine decât 36/28. Poate nu chiar din prima însă va fi o schimbare pt mai mult timp.
 24. valiflo

  Anul fabricației este dificil de aflat, în schimb anul lansării modelului este 2010 (ai un link cu arhiva produselor): https://productinfo.shimano.com/#/archive https://productinfo.shimano.com/download/?path=pdfs/archive/2010_LINE-UP_CHART.pdf
 25. greaper

  @HotDawwg Pe scurt: xc 500 in varinata 29” cu Eagle GX 12s, Reba, Roti Duroc 30, frane Level T e o configuratie f f echilibrata si cam tot ce ar putea avea nevoie un amator In Anul de grantie 2020, raport calitate pret peste Trail 1. dar nu uita...la 175...L s-ar putea sa fie mare, cauta un M ps: recomandarea mea e tot Xc 050 ltd Cadru M...;)
 26. HotDawwg

  @greaper in short, ti se pare risipa de bani Cannondale-ul trail 1 vs Rockrider XC500? Inteleg recomandarea ta insa parca as tinde sa fac un efort financiar putin mai mare si din pct de vedere al future proofing-ului in sensul in care poate in ceva ani voi trece la ceva enduro insa pana atunci sa am ceva mai bun? Also, nu sunt sigur ca stiu la ce te referi cand spui enduro in contextul biclelor :D P. S. Scuze ca te tot bat la cap, sper ca nu te-am stresat prea rau.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up