All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. csuporj

  Manastur (380 m) - Padurea Manastur - Pater - Colonia Faget - Izvorul Bilascu - Varful Peana (832 m) - Varful Magura - Ratu Penii - Ratu Popii. 26 km in 3 ore si 15 minute. Pushbike: vreo 50 metri la trovantii de dupa Colonia Faget, si inca vreo 50 la urcarea in Varful Magura. Cateva poze: https://photos.app.goo.gl/EMiKECX2rpMSpstk8 Traseu: https://www.wikiloc.com/mountain-biking-trails/magura-salicei-37695340
 3. paulrad

  @haarpnu, sunt aproape 50km din Blidari până la Creasta Cocoșului. Drumeție din Blidari se poate face la Piatra Bulzului sau Poiana lui Dumitru și Tăul lui Dumitru Edit: ^^ pe jos. Cu bicicleta sunt multe variante.
 4. haarp

  Este Creasta Cocosului vizibila/accesibila si din Blidari ?
 5. freetools

  Pai eu nu le schimb des. Asta pe care îl foloseam unu wireless de pe alixpress i s-a rupt butonul. Și am pus unu pe fir și vreau neapărat wireless. Eu le țin până se strica.
 6. iacobdoc

  Mi-am amintit de vremea cand tot schimbam pe ciclocomputere. Pana am luat Garmin Edge 520 cu senzori HR, cadenta, viteza. De atunci, s-a asternut linistea. Doar din cand in cand mai schimb bucata de harta a sistemului, dupa nevoi. Edge 530 mi se pare ca este absolut perfect.
 7. Yesterday
 8. Peturile sunt de la idioții care trăiesc sănătos și merg după apă la izvor. Azi am văzut că au pus barieră mai jos de poza cu doborâturile, mă bucur că nu mai pot ajunge cu conservele la izvor.
 9. Cal mort... Ce vrei sa obții din cadrul ala?
 10. Tura noastră MTB cea de toate zilele arată în mare parte trist. Pe urcare, 80% din copaci au fost doborâți de vânt acum 2 săptămâni. O mică parte din dezastru
 11. Last week
 12. Mookyama

  Luate de pe Aliexpress?
 13. black rider

  Pana la urmă nu poți generaliza, dacă sistemul respectiv nu era ok gandit/executat la B'twin nu înseamnă ca el in sine are vreo problemă. Legat de chestia, acum ceva vreme bicicleta o suferit o căzătură destul de serioasă și ca dovadă vitezometrul nu o zburat de acolo și se fixează in continuare la fel de bine.
 14. ciomby

  corect, dar și chinezoii cred că au zeci de milioane de soldați, chiar „mulți dar proști” , echipați doar cu praștii, pot face ravagii !
 15. Salutare, Am nevoie de putin ajutor pentru identificarea unei cursiere. Abtibildurile din pacate lipsesc, ceea ce face ca identificarea sa fie mult mai grea. Sunt la inceput de drum in acest domeniu asa ca as aprecia putin ajutor de la profesionisti. Ce stiu pana acum: Ghidon - Belleri Pipa ghidonului - necunoscuta - posibil tot Belleri Sa - Perache iar materialul de suprafata a fost din velur Frane - Mafac Racer Schimbator fata - Simplex Schimbator spate - Simplex Angrenaj - Stronglight Butuc pedalier - Stronglight Jante - Mavic Module 2 - 700x23C am cumparat-o cu baieuri dar nu mai stiu producatorul. Butuci - Normandy Axuri - Maillard M M Atom Nu garantez ca tot ecipamentul ei este original din fabrica. Fiind veche, este posibil sa se fi schimbat unele componente. Problema vine acum, fiind vorba despre cadru. Din pacate, nu stiu cum se numesc in romana unele parti din cadru, asa ca o sa folosesc termenii din engleza (poate cineva ma ajuta cu cuvintele in romana): cadrul pare sa fie din anii 75-80 rear dropouts sunt Vitus the lugs(imbinarile cadrului?) este posibil sa fie Bocama teava pe care se aseaza saua are un diametru de 26.4, ceea ce este reprezentativ pentru un otel de calitate mediu-superior (Reynolds, Super Vitus). Mi s-a sugerat de unele persoane cum ca acest cadru ar fi fost revopsit. In principiu nu pot sa imi dau seama, fiind fara experienta. Totusi, in zona furcii din spate, mai ales pe langa schimbatorul din spate, pare sa fi fost ceva cromat. Cineva mi-a sugerat ca este o sansa mare sa fie un producator francez oarecum obscur - Liberia of Grenoble. Mai exact, Liberia Grand Luxe. Link catre poze - https://imgur.com/a/0mrwQrm Multumesc, Silvestru
 16. freetools

  Am dat comanda la bbb că îmi convine sistemul de prindere , e solid Am avut un btwin cu prindere că sigma in soclu și cadea din 5 in 5 metri
 17. black rider

  La Sigma poti sa setezi manual nr total de km, timpul total si caloriile, uită-te aici(pe la minutul 3:30). In rest, doar tu poți să îți dai seama care dintre cele două modele ți se potrivește cel mai bine.
 18. MLADEN

  Economia chineza ii pe primul loc, dar nu si armata Asa ca fapt divers, Sadam a decis ca petrolul Iraqian sa nu mai fie tranzactionat in dolari americani, ci in Euro... ghici ce a patit pana la urma... Iar pe banci le doare'n... undeva... de moneda, deoarece indiferent cum fluctuiaza cursul, ele oricum castiga.
 19. Că în filmul asta Pe voi chiar nu va lăsa soția să plecați când vreți ? Daca spuneți că în weekend vreti sa va plimbati nu va lăsa? Nu aveți curaj să îi spuneți vezi că duminică am treabă așa sa nu mă bati la cap cu altele.
 20. ciomby

  mi-a venit o idee legată de galonul american. Se tot trâmbițează că economia Chinei este pe primul loc în lume. În acest caz nu pricep de ce băncile nu preschimbă dolarii în yuani chinezești, ar părea o investiție sigură pe termen lung !
 21. ciomby

  filmul f.instructiv. Valea Jiului - o Românie mai mică !
 22. A mea e moldoveanca, nu te vad bine luand-o asa Dar lasand gluma, asta mi se pare primul pas spre divort, cand "nu te intereseaza". Bine, io-s casatorit doar de doi ani. @purix, in "iuchei" toate turele de sosea din weekend organizate de cluburi de ciclism amator incep intre 7-8:30, iar in jurul orelor 11-12 mai toti sunt deja acasa. Ce-i drept, daca practici mtb, inseamna cel putin o zi pierduta.
 23. MLADEN

  Un galon de benzina contine aprox. 31000 de calorii. Deci daca bei un litru de benzina, iti va ajunge pentru tot restul vietii...
 24. Uite aici om inteligent,pai daca ar zice asa ar starni uraganul.....trebuie mai diplomatic adica sa cazi pe canapea, sa-ti iei capul in maini sa oftezi si sa zici ca nu stii cat o s-o mai duci asa,ca nu stii ca sa mai faci sa-ti revii(cam cum a si zis bietul om aici),si poate se indura cei de pe acasa si de tine si te trimite direct la munte. Tare de tot si asta.Sa dai pisica la dansuri irlandeze poate asa iese mai bine
 25. Un comentariu total lipsit de condescendenta si total neinteligent.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up