All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Claudiu Moga

  Day 12, prin Stara Planina Day 11, primul pas in Stara Planina Day 14, campare intr-un sat cu musulmani
 3. Claudiu Moga

  day 15, la manastirea Basarabovo Day 16, cazare la motel 3 stele Day 16, a inceput sezonul estival Day 16, chef de ziua femeii
 4. Today
 5. csuporj

  Dupa 500 metri de mers prin Floresti, poti intra pe o strada paralela (Dumitru Mocanu, Ioan Rus), apoi reveni la E60 pe drumul Tautiului, si in continuare pana la intrarea in Cluj pe trotuar: 500 metri pe trotuarul sudic, apoi trecut la semafor pe nord.
 6. EyesOnly

  Adica sa renunt la 2 din cele 3 si sa raman numai cu una? Ciupeste-ma sa ma trezesc din visul asta urat :-D
 7. MLADEN

  O singura bicicleta? Ce vise, asta-i cosmar!
 8. purix

  Învățătoarea întreabă - Copilași, azi jucăm un joc nou! Spuneți-mi, pe rând, ce animal ați vrea să fiți și de ce? Costel! - Eu aș vrea să fiu un elefant! Pentru că e mare și puternic! - Bravo, Costel! Gigel! - Eu aș vrea să fiu un leu! Aș fi regelele tuturor animalelor, inclusiv al elefanților! - Haha! Ce interesant devine! Bulă, tu ce animal ai vrea să fii? - O știucă pedofilă. Ce-aș fute un pui de somn! Sent from my SM-G973F using Tapatalk
 9. Claudiu Moga

  Day 27, campare in Krk Day 27, portul Bakar Day 28, campare langa caprioara mancata de lupi
 10. Claudiu Moga

  Day 13, campare langa un super lac Day 12, la ospat day 12, gunoi si decadenta
 11. Yesterday
 12. Trevizes

  Pentru mine ideea asta, "o singura bicicleta", nu mai e de mult de actualitate. Eu mereu visez la altele, m-am desprins de atasamentul personal fata de o anumita "jucarie". E drept, si urmaresc ce apare in piata. Prefer sa le vand pe cele pe care le am dupa un anumit timp si sa-mi iau altele. Am un Cilo de otel pe care mi l-a vopsit Horia, asta e singura pe care nu o s-o mai scot la vanzare vreodata dar nici nu o mai tin in Bucuresti. In momentul de fata am citeva idei provocatoare dar nu m-au acaparat intru totul.
 13. Claudiu Moga

  Day 10, un superb conac Day 10, Micul Trianon Day 15, manastire rupestra
 14. Claudiu Moga

  Day 36, Famagusta Day 37, campare in biserica Day 37, party in Famagusta
 15. gibonu

  Duminica, 16.06.2019 - Partea a IV-a Benouville - Caen- Benouville Despre bombardarea de catre Aliati a Caenului, dupa incepand cu 06.06.1944 si cronologia acelor bombardamente. 02 "Libertatea s-a castigat aici". Primaria Caenului. Copaci conici. Ce-a mai ramas dintr-o bicicleta. Hipodromul din Caen. Diverse piste ciclabile din zona. Portul, la ceas de seara. Am vrut sa manac o scoica, am cautat o carciuma in toata zona portului, m-am uitat si pe Trip Advisor, insa din pacate nu am gasit nimic, doar cateva cafenele. Asa ca cina din seara respectiva a fost intr-un fel de fast-food turcesc. Mancarea turceasca a fost foarte buna, insa nu tocmai asta doream sa mananc la Caen. Inapoi spre camping, pe canalul Caen - Ouistreham. "Ciclisti, piciorul pe sol". Pod rotativ.
 16. MihaiCosmin

  In urma unui OTB mi s-a rupt levierul de la schimbator (sram nx). As putea gasi de cumparat doar levierul sau sunt nevoit sa iau toata piesa ?
 17. IonutA

  Salut, Bună treabă cu acest topic. În dec 2014 am achiziționat un btwin nework 500. A fost dragoste la prima vedere, în 5 minute m-am hotărât și după alte 15 minute deja o cumpărasem și pedalam spre acasă pe ea. Încă o mai am și o utilizez la de toate pe orice vreme și pot să zic că merge la fel de bine ca în prima zi. Este adevărat ca starea bună de funcționare se datorează și întreținerilor periodice, care au costat destul de mult dar se merită. Dacă stau să adun cheltuielile cred că în cei 5ani și 3 luni am mai ”băgăt” de 3 - 4 ori față cât a costat bicicleta de nouă. Este o bicicletă cu care am ieșit la ture pe asfalt și plate și cu cățărare și cu coborâre și nu m-a lăsat niciodată la greu. Acum o folosesc doar prin oraș la navetă, cumpărături, ș.a. Are în permanență coburile pe ea, pentru că aproape de fiecare dată este ceva de transportat. O poză din iarna lui 2018: https://photos.app.goo.gl/pauxGN8MxWnxezns6 Văd că mai există de cumpărat doar cadrul: https://www.decathlon.pt/quadro-bicicleta-nework-500-id_8299529.html O să mai caut niște poze cu bicicleta chiar din prima lună. Visez la un cargo bike cu încărcare frontală, gen lerry vs herry bullitt. Dar este cale lungă până acolo. https://www.youtube.com/watch?v=Tj_l7yby9ko Numai bine! Adrian
 18. Claudiu Moga

  Day 25, prima baie in tur Day 26, campare langa Sinj Day 26, o noua tentativa de record
 19. Claudiu Moga

  Day 10, cazare pe camp in Bulgaria Day 13, 6666km in 3 luni Day 13, langa un lac in Rodopi
 20. Claudiu Moga

  Day 35, cazare pe punte Day 36, catarare spre Kantara Day 36, aproape de Kantara Castle
 21. Claudiu Moga

  Dedicatia maestrului Liviu Ungureanu pt Carpaticus intr-un an de belea pt sarmanelul ciclotrubadur! Scuze, l-am postat din nou si nu stiu sa-l sterg. Day 10, mic dejun in Satul Banului
 22. Cum ar fi sa impartim cateva povesti despre cum am reusist, am incercat sau la ce visam cand vine vorba de a avea o singura bicicleta la care sa ne intoarcem loiali indiferent de ce avem nevoie... Cum arata o astfel de bicicleta pt voi? O poza sau o descriere... roti sa aiba. Nu o sa insist pe mai multe detalii despre ce se doreste de la topicul asta, suntem la divertisment. Sper doar sa nu ajungem sa vorbim despre Ceausescu. Eu o sa revin cu o descriere la ce visez dupa ce o rumeg mai mult la asta, in realitate sunt la opusul conceptului asta.
 23. EyesOnly

  @Stefank Felicitari pentru idee si spor la planificare. Subscriu la ce a scris deja gibonu. Daca ai ceva intrebari pentru cei care au facut tura asta, dar fara kinderi in doatare, iti stau la dispozitie. De parcare in Pasau nu stiu nimic concret - eu eram in trecere cu bicicleta pe acolo Cat despre cazare, poti gasi aici, hartile de la BikeLine scanate. La finalul fiecareia sunt si optiunile de cazare care erau disponibile la acel moment.
 24. Claudiu Moga

  Day 9, la Targoviste Day 9, la Curtea Domneasca de la Targoviste La Liviu Ungureanu, prietenul meu artist! Hai cu noi printre Maguri, Munti si Vai!
 25. Claudiu Moga

  Day 7, campare la Obarsia Lotrului Day 6, vaci pe Tartarau Day 8, aventura in Dolj
 26. Claudiu Moga

  Day 24, campare langa Primosten Day 25, campare langa Zadar Day 25, Krka Kanion
 27. Mircea PF

  Io m-am obişnuit şi oricum nu am prea mult de pierdut că am trăit destul .
 28. Tolstoievski

  Salut, Am facut si noi segmentul cu pricina, cu tot cu copiii din dotare. Voi vreti sa va cazati la pensiuni sau la cort?
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up