All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Mookyama

  Open order. Au 25% off la shoes.
 3. Mookyama

  Sunt ceva reduceri la Bike Discount. Recomandați ceva interesant de mtb din oferta?
 4. IonutA

  si vaca?!!? asta cum a mai sărit?! :)))
 5. Invitat special

  "Autostrada are gard de protecţie însă înălţimea relativ redusă a acestuia a permis cerbului să îl sară cu uşurinţă şi să ajungă pe carosabil. De la inaugurare, mai multe vulpi au fost lovite de maşini pe A10, dar pe autostradă au intrat şi animale domestice cum ar fi oi şi chiar o vacă, care a fost fotografiată alergând printre maşini."
 6. Invitat special

  Mie imi place de el, e baiat muncitor si mereu cu zambetul pe buze, nu ii e rusine sa duca trena, face spectacol. L-am remarcat de acum vreo 2 ani si il urmaresc pe unde merge. Au aparut si voci cum ca ar merge "dubios" de bine in ultima vreme. Ar fi o super surpriza sa ia turul dar cam greu totusi, 2 minute e un avantaj fragil in fata trenuletului Ineos. Desi la cum arata ieri Geraint, era sfarsit pe Tourmalet desi e un catarator decent. Sagan si-a indeplinit obicectivul in ciuda unui an dezastruos cu doar 1-2 victorii de etapa si parca un loc 2-3 pe undeva. Inca o data a aratat de ce e asa apreciat ca personaj facand wheellie intr-o proba de contrtatimp.
 7. black rider

  Nu merge sa limitezi cursa din suruburile de reglaj?
 8. aStripe

  am primit un cod de reducere la click4sport.ro cos5lasuta 5% daca cineva are nevoie. Eu mi-am luat Cross Euphoria 27.5 cu 2850 Probabil e overkill
 9. Schimbatorul fata, maneta nu trebuie schimbata.
 10. black rider

  Si ce adaptări ar trebui facute in cazul asta? Trebuie înlocuită maneta de la schimbătorul față?
 11. Trevizes

  Se îngroasa gluma cu Julian asta. Se termina Pirineii astăzi și își va păstra avantajul. Mie mi-a fost antipatic dintotdeauna, nici cum pedalează nu-mi place. Poate fi atacat de Ineos care are opțiunea sa meargă la doua capete, Movistar e praf, au reușit sa-si dea autogol.
 12. paulrad

  Da cerbul sare peste gard sau n-are gard autostrada?
 13. Yesterday
 14. Invitat special

  Am eu o idee: treci la 2x. Transmisii 3x mai sunt doar pe biciclete de supermarket sau mega entry leveluri de brand. De ce? Grele, dificile in folosire, multe rapoarte de viteze cu totul inutile, urate.
 15. akim

  Mai sunt și excepții https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/accident-masina-cerb-autostrada-a10-alba-Soferul-nu-mai-putut-evita-animalul-s-a-ales-autoturismul-distrus-1_5d0f5e9b892c0bb0c6b36c3c/index.html
 16. csuporj

  Manastur - parcul Central (340 m) - Cetatuia - Hoia - dealul Traistei (560 m) - lacul Floresti - lacul Gilau. 48 km in 3 ore si 30 minute. Poze: https://photos.app.goo.gl/Fcoq3T8uF7A2yLEe9 Traseu: https://www.wikiloc.com/mountain-biking-trails/hoia-si-gilau-38899025 Intreg traseul e practicabil pe bicicleta, 80% e pe asfalt. Turma de oi nu a fost pe traseu, dar in general sunt sanse sa intalniti la stalpii de inalta tensiune la vest de Poiana Rotunda.
 17. Salutare, Revin aici, cu o prima impresie din off-road, cu hybridul Cube Hyde. Am plecat cu un bun prieten (el cu MTB) spre Snagov: Pipera - Dimieni - Caciulati si apoi padurea spre Ghermanesti, ca sa iesim in strada principala. Biciclisti, nu va bazati pe un hybrid pentru drumuri de tara si mai ales pentru un drum forestier (namol, apa, mlastina). Cel putin de genul celui pe care il am eu. A fost destul de solicitant pe drum agricol (pur si simplu Cubeul Hyde tremura din orice incheietura, bratele se fac praf), iar pe drum forestier aluneca din orice pozitie si cadrul inalt face greoaie sustinerea cu picioarele. Pe strada, Cubeul e superb, merge din orice pozitie si asteptam frecvent dupa colegul de tura care era cu MTB-ul si tragea greu. In schimb, pe drum agricol, ramaneam mult in urma fata de el, desi pedalam activ. Probabil foarte multi de aici stiu deja cele scrise de mai sus, dar cred ca vor fi de ajutor pentru cei care vor cauta ca mine. P.S. Segmentul de aici https://goo.gl/maps/kTXNEYf7Y6ACK6A17 (apa, namol, milioane de tantari) a aparut fara ca noi sa stim ce ne asteapta. Credeam ca e doar un drum forestier circulabil, de aceea si ideea de hybrid. Spor!
 18. IonutA

  Ce bine că nu trăim într-o astfel de țară, unde mașinile sunt atacate de animale. :))))
 19. paulrad

  E greu să găsești oameni pe care să nu-i intereseze segmentul de strava. Altfel la o întâlnire rară, cu oameni din mai multe părți ale țării, ar putea cei mai antrenați să o lase mai moale
 20. Invitat special

  Exact de problema asta ma lovesc si eu. Am 2 grupulete de rideri din care fac parte si sunt cel mai slab dintre ei. E o adevarata corvoada sa merg cu ei la ture. Ma rog, macar ma consolez ca mare parte din ei sunt oameni de podium/top 10 la categoriile lor de varsta. Reversul medaliei, am iesit si in ture cu rideri mult mai slabi decat mine si iar nu era bine, ca se tot facea regrupare la fiecare 3km si pauze de 10min la fiecare 10km.
 21. Invitat special

  https://www.freerider.ro/noutati/retragere-voluntara-pentru-bicicletele-rockrider-520-si-540-133115.html Cine are o astfel de bicicleta poate verifica aici daca e din lotul respectiv.
 22. majikstone

  Probabil pentru ca nu te plimbi cu ele destul pe asfalt
 23. krazyeone

  la mtb eu cred ca am aceleasi pereche de placute de acum 4 ani :) Ma rog am mai multe, dar nu prea se tocesc
 24. aStripe

  asa-i. trebuia sa fac zoom. multumesc pentru lamuriri
 25. Danyutz

  Are ureche, se si vede din poza.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up