Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/23/2018 in all areas

 1. 11 points
  Cătunul Arsuri, munţii Gilăului, 3 ore de pedalat de la Cluj
 2. 11 points
  Din cand in cand, celebrul circuit de la Silverstone e deschis pentru ciclisti. Astazi a fost una din acele zile si nu puteam sa o ratez, mai ales ca soarele ma ruga sa nu stau in casa. Pacat ca am prins doar ultimele 50 de minute, dar va fi o data viitoare cu siguranta. Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
 3. 8 points
  Cu surpriză am descoperit cum creşte copilul (per total și mai ales ”în craci”), pentru că tocmai l-am ”mutat” pe bicicleta de 26”, și am făcut o inaugurare în PN Văcărești.
 4. 7 points
  Am fost 5 (printre care si Robert89) si am avut parte de ceata, ploaie, frig, soare, cald, noroi si cazaturi fara numar pe coborarea din padure, vreo 5 mistreti cu care era sa intram in coliziune si un urs care isi vedea de ale lui prin padure. Cum s-ar zice, a fost cu de toate. O tura mini-aventuroasa.
 5. 6 points
 6. 6 points
 7. 6 points
 8. 5 points
 9. 5 points
 10. 5 points
  Un loc bun de cafea/cola/bere înainte de a urca dealul* înapoi spre casă, iar pe lângă răcoritoare se servește și o pantă scurtă, dar cu maxim 27%. *Pasul Gutin, evident!
 11. 5 points
  Ramasitele unei avalanse Au fost ceva nori dar bine ca n-a plouat
 12. 4 points
  Un ofiter gretos de la brigada antidrog a trecut ieri pe la ferma noastra – Imi pare rau, dar trebuie sa inspectez ferma, sa vad daca nu cumva cultivati droguri ilegale. – Nici o problema, i-am zis, poti sa cauti unde vrei in afara de cimpul ala din dreapta… Atunci a scos arogant legitimatia si mi-a lipit-o de fata: – Vezi asta? Eu am autoritatea sa caut unde vreau, nu poti sa-mi spui tu unde sa caut si unde nu!! Am incheiat discutia, ai inteles?!?! – Bine, ma scuzati, i-am raspuns politicos si mi-am vazut de-ale mele. Nu trec 10 minute si-l vad alergind de mama focului pe cimpul din dreapta urmarit de un mare taur cu spume la gura... Avea ochii iesiti din orbite de panica, era pur si simplu ingrozit si urla cit il tinea gura: Ajutoooor, ajutoooor!! Atunci am aruncat sculele din mina, am fugit linga gard si am urlat la el: – Legitimatia, arata-i legitimatia, ‘tu-ti gura ma-tii!!!
 13. 4 points
 14. 4 points
 15. 4 points
  Am si eu aceeasi problema, cand am mers la medic sa vad de ce ma doare coloana in zona lombara, mi-a zis ca e de la igrasie. Ma gandeam eu ca daca o tot infasor dupa talie nu e bine.
 16. 3 points
  ”Hai pe aici că n-am fost anul ăsta” Unde au curățat drumul de copaci: Ne-au distrus ăștia absolut toate traseele faine de dat @MaC® invidiază-mă și pt asta
 17. 3 points
  Așa se procedează? Se scrie totul într-un titlu kilometric și p'ormă ne lași în conținutul gol?
 18. 3 points
  Și după ce te măsoară aia, îți iese o bicicleta la care stai cu curu-n sus și capu-n jos, că așa e la cursiere. Nu știu câți cicliști amatori pot pedala in pozitia aia... PS: te poți măsura și la bicishop/mazicon etc.
 19. 3 points
  Noi avem trompele foarte mari și lungi și e mai simplu să le desfășurăm de pe pulpă Dar la asta ajungi după mulți ani de biciclit... Acum la-nceput tre' să ai grijă cum tragi în jos de pantalon în zona abdomenului. Materialul se întinde. Dacă necesitatea fiziologică e super-ultra-mega apăsătoare se poate intâmpla să tragi în jos mai cu grabă și să pârâie nițel cusăturile.
 20. 3 points
  Nu-mi pasă cine câștigă Giro, dar asta e o etapă de povestit nepoților!
 21. 3 points
 22. 3 points
  La rotile tubeless at trebui verificat daca piulita inelara care strange valva se poate desface cu mana - in caz de pana majora la care trebuie folosita camera. Am avut piulita asta blocata si nu se putea desface, desi am strans-o cu mana la instalare.
 23. 3 points
  Azi am băgat o tură lungă prin Maramureș, pe ulițe pe care n-am mai fost. Deasupra orașului Tg Lăpuș (care e ceva mai jos-stânga). Vf. Șatra (trapezul) Peisaj ”original” O ciurdă de vaci și bivoli (care sunt foarte rari în alte părți) cu Munții Țibleșului în spate la orizont. Urcarea și coborârea Pasului Botiza au fost superbe. Asfalt bun, trafic aproape inexistent, dar am avut azi și asfalt de ne-a scuturat bine de tot. Coborârea A plouat un pic, pe o rază de 1-2km, dar am stat într-o stație de autobuz. Am pornit apoi spre Bârsana unde am savurat o plăcintă și am tras o poză la poarta de la intrare, n-am prea fost curioși și nici chef n-am avut de vizitat. O coborâre superbă și Masivul Gutâi la orizont. Norii de ploaie ne-au dat emoții în continuare. Izvorul ăsta e în Pasul Gutâi la 1km de vârf, n-am oprit niciodată la el, dar astăzi, după 155km pedalați, am avut nevoie de puțină ”tămăduire” ca să răzbesc ultimul km de urcare. A fost cea mai lungă tură pe care am făcut-o până acum. 183km cu 2,293m.
 24. 2 points
  Eh, citatul ăsta a fost singura chestie mișto produsă vreodată de Steven Seagal. Măcar pentru asta să fie pomenit. PS: ai o listă de filme din care presupui că e ok să dăm citate, sau? Adică e mai bine „Everybody knows, when you make an assumption, you make an ass out of «you» and «umption»” fiindcă e al lui Samuel L Jackson din The Long Kiss Goodnight (1996)?
 25. 2 points
  Haidi, b0$$. Daca am ajuns sa citam din filme cu Steven Seagal inseamna ca forumul asta a ajuns pe fundul marii.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up