Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/22/2018 in all areas

 1. majikstone

  Transalpina, 21 septembrie (sau 52 august, dupa perspective), foarte probabil ultima zi de vara de anul asta:
 2. O tură de toamnă prin ”cartier” (traseul scurt de la MTB Marathon Baia Mare)
 3. Traveller

  Se știe că 53 august e ultima zi de vară, din punct de vedere astronomic. La fel amenința și Busu cu prognoza lui, că de mâine vine toamna zăludă, și să profităm de ultima zi cu soare. Prin urmare, să fie un 53 august pe 2 roți! Am ales un traseu prietenos cu micii bicicliști, în lunca Ialomiței, cu plecare din gara Crivina. Acolo am ajuns cu același tren Regio de 8.40, cu Mircea și @BodoC. Dimineața a fost un pic răcoare, dar era deja dusă când dădeam noi prima pedală, pe drumul spre Poienarii Rali. Am continuat drept înainte pe drumul spre Poienarii Vechi, pe care, dacă ai bafta să te depășească o mașină grăbită, faci o baie de colb. Înainte de balastieră se află TCS Racing Park, construit pentru motociclete, dar care a primit recent și un mic pump track pentru MTB. Aici ne-am dixtrat nițel, în timp ce împrejur se desfășura un concurs moto pentru copii (unii aveau 8-9 ani). Teoretic costă 40 de lei pe zi, dar din cauza organizării concursului moto, erau dezorganizați din toate alelalte punte de vedere, ca atare ne-au lăsat să ne dăm gratis. Detalii parc: https://www.facebook.com/pg/tcsracingpark/about/?ref=page_internal Ne-am întors în Poienarii Rali și am traversat podul spre Piscu. Am tras stânga de ghidon și ne-am oprit la o bere și-o cola pe colțul străzii Monumentului cu Olarilor, la o terasă. Gazda ne-a oferit câte o nucă și un ardei capia din grădina proprie. Am plecat să facem un tur pe străzile din Piscu, nu înainte de a surprinde anunțurile din geamul magazinului, unde un ”i” buclucaș sărise dintr-un cuvânt în altul. Ne-am întors pe drumul spre pod, dar nu l-am traversat încă, ci am continuat pe drumeagul de pământ să explorăm ceea ce pe Gogu Hărți părea un fel de plajă izolată a Ialomiței. Micul biciclist versus micul Golden Gate. La ”plajă” se ajunge trecând pe final printr-un luminiș. Drumul fiind noroios și răscolit de tractoare, am ajuns pe jos, lăsând bicicletele 50 de metri mai sus în drum. Era o plajă cu ecou, peretele de pe malul opus fiind responsabilul. La gară ne-am întors pe un drum care merge dus și întors paralel cu calea ferată, pe care o subtraversează pe malul Ialomiței. După subtraversare se trece printr-un tunel de măceși, după care se iese la lumină pe macadam. Ne-am întors cu un IR al TransFeroviar, care a sosit la 13.23 în gară. Traseul, care e recomandabil oricăror părinți cu pici dornici de nițel MTB: https://ridewithgps.com/trips/28007687
 4. Oftopic. Aveam un coleg, depana aparate de fotografiat. Lucra la un Practika si cand a iesit la tigară, i-am pus in mormanul de piese demontate incă o pârghie si un arc. Dupa două ore, de chin, i-am dat si o bere. Merita. :)
 5. Tură de relaxare și de sărbătorit MaCul, sub forma unei bucle Periș - Bălteni - Buriaș - Ologeni - Tătărăi - Iazu - Butimanu - Bărbuceanu - Niculești - Periș: https://www.strava.com/activities/1888452677 Dimineața era frig binișor. Pe malul bălții de pescuit Butimanu era cel mai bine. În satul Iazu din Cojasca nu prea, la ieșire era cea mai mare mizerie pe care am văzut-o pe un drum de țară, de când bat drumurile... Berea am băut-o în Tătărăi și in gară la Periș. Atâta s-a putut, da' a fost binișor.
 6. IonutA

  Salut, Am revenit cu poze din tura de mai sus. Tura s-a încheiat în Mamaia unde se ținea un triatlon la care au participat câțiva prieteni cu care am apucat să ne întâlnim. Numai bine! Adrian
 7. Votând muntele: munții Gilăului, Apuseni.
 8. fizikant

  Într-o zi, în Eden: – Doamne, am o problemă! – Care e problema ta, Eva? – Doamne, stiu că tu m-ai creat, mi-ai dat această minunată grădină şi toate aceste animale fantastice şi mi l-ai pus şi pe acest şarpe hazliu lângă mine, dar pur şi simplu nu sunt fericită. – De ce nu eşti fericită, Eva? veni întrebarea de sus. – Doamne... sunt singură, şi m-am şi săturat să tot mănânc mere. – Bine, Eva, în acest caz am găsit o soluţie la problema ta. Voi crea pentru tine bărbatul şi ţi-l voi pune alături. – Dar ce este acela un bărbat? – Acest bărbat este o creatură ratată, cu multe greşeli şi trăsături urâte de caracter. O să te mintă, o să te înşele şi o să fie incredibil de vanitos şi încrezut. Intr-un cuvânt, îţi va face viaţa un calvar. Dar va fi mai mare, mai puternic şi mai rapid, va avea plăcerea de a vâna şi ucide. Va arăta comic atunci când se excită, dar fiindcă te-ai plâns îl voi crea astfel încât să îţi satisfacă nevoile carnale. Va fi lipsit de umor şi va iubi mai mult decât orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multă minte, astfel că va avea nevoie de sfatul tău pentru a putea gândi corect. – Păi sună fantastic, spuse Eva ridicând din sprânceană. Unde-i buba? întrebă ea. – Ei bine, îl poţi avea cu o singură condiţie. – Şi care e aceasta, o, Doamne? – După cum am spus, va fi mândru şi arogant şi se va admira mai tot timpul pe sine. Va trebui să îl laşi să creadă ca el a fost primul creat. Nu uita, acesta trebuie să rămână micul nostru secret. Ştii tu… ca de la femeie la femeie.
 9. fizikant

  - Mărieee, Mărieee! - Ce-i tu Lenuță, ce s-o-ntâmplat? - Hai o țâr aci afară la gard să-ț zâc ceva! - No c-am vint, ce-i baiu? - Tu, io cre' că omu meu îi ghei! - Tulai Doamne tu, d-apăi di ce zâci așe ceva? - Tu, d-apăi de-o vreme încoace nu s-o mai dat cătă mine deloc tu, d-apăi deloc deloc tu! - Tu să știi că cre' că ai dreptate, că nici la mine nu s-o mai dat!
 10. MLADEN

  - Luni - Marti - Miercuri - Joi - Vineri - Clipesti - Luni
 11. MaC®

  Sau nu. Ne face mai puternici.
 12. MaC®

  1. MaC® are întotdeauna dreptate. 2. Când MaC® nu are dreptate se aplică punctul 1. O glumă amară. Mă bucur însă din tot sufletul că ne ții la curent și ne arăți fața murdară a sistemului. (ca și când noi nu știam... ) Și că deși ai doar 22, chiar EȘTI băiat mare luându-ți un avocat pentrui a putea birui mizeriile tuturor lipitorilor astea mufate la banii așa zis ai statului (de fapt banii din taxele și impozitele noastre) Un sfat. Ia-ți o meclă calmă, de "semi-prost" și când îți mai zice un arogant d-ăsta chestii, spune-i că la 22 ai tot timpul din lume. El doar spăla scutece la vârsta aia Spune-i că o să-ți repari bicla pe banii tăi, ai avocat și SIGUR vei câștiga. Inclusiv niscai daune (materiale/morale) care s-ar putea să-l afecteze personal ceva mai încolo.
 13. majikstone

  La cererea publicului, prezint mârțoagele din ogradă: A lui @iacobdoc: Si a mea:
 14. s-au fumat dămult glumele astea :)))))) on-topic: știe. da' merge la risc, pă barba lui.
 15. Ai bicicleta stricata? Ii lipseste ceva parca .. *a se lua sub forma de gluma.
 16. MaC®

  Pentru posesorii de furci Rock Shox. Căutând cod pentru un kit de service pentru REBA mea și RECON-ul nevestei am dat peste acest link: https://trailhead.rockshox.com/en/specs/ Băgați seria furcii și aflați info despre furcă precum și ce service kit/upgrade kit se potrivește. Am mai postat și aici, ca să fie mai vizibil.
 17. Aurex

  Salut ! Cube Acid , achizitie noua (pt mine , ca ea e vechiuta) Cel mai important : ma simt extraordinar de bine pe ea ( cadru 17). Mai bine ca pe vechiul meu Scott Sportster. Stiu ca geometria CUBE e hulita pe aici , dar mie imi este manusa.
 18. gibonu

  Vineri, 08.06.2018 - Partea a IV-a Forchheim - Bamberg Aprox. 30 km Prin Bamberg. Biserica Sfantul Martin. Daca nu ma insel, ciresele din poza de mai jos nu sunt din Franta, ci din regiunea germana Franconia, in care se afla si orasul Bamberg [Franconia Superioara]. Mai multe detalii despre Franconia: https://en.wikipedia.org/wiki/Franconia Sparanghel, 3 Euro kilu'. Ultima poza de pe Canalul Main - Dunare. Mi-ar fi placut sa ajung pana la confluenta Canalului cu fluviul Main, insa nu le poti avea pe toate in aceiasi tura.
 19. Mookyama

  Pentru drumurile noastre ar trebui niste senile de tanc de minim 28, mai ales prin Bucuresti Recomand una de rezerva. Ca tot a fost weekend, gasita pe grupurile de "vintage".
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up