Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/2010 in all areas

 1. krupp

  claudele, da' niste poze cu fanele tale nu ai?
 2. Bai nene ,ce oameni si femeile astea.Faptul ca te-a lasat acolo a fost un favor ,si tu o iei ca pe un drept.Poate daca era duminica te lasa ,ca nu mai avea rezervari(si la geiger si la tg mures au fost duminica si m-am lipit si eu,la sinaia canci) .Asa respecti regulile nene si nu comentezi . Hai ,concetrativa la cursa de maine ,sa ajungeti la finis in pluton masiv.
 3. pinkbike

  Daca l-ai inchis cum te astepti sa-ti raspund? nu vad de ce ai mai pus intrebarea...
 4. pinarelu

  am participat ieri la tura. Am fost placut impresionat de baieti, cu bun simt, fara ifose de mari profesionisti cu cu fair play. Binenteles, in masura in care iti cunosti si recunosti capacitatile. recomand si altor incepatori sa aiba incredere si sa vina intr-o echipa super ok. chiar daca s-a mers intr-un ritm cu care eu nu eram obisnuit, totusi am reusit sa termin tura cu ajutorul lor. Multam fain
 5. Exista si locuri in care benzile sunt bine realizate, sigure, suficient de late, asfaltul este bun. Acestea sunt de exemplu intre Pta Victoriei si Pta Presei Libere, intre Unirea si Pta Alba Iulia. Dar in marea lor majoritate sunt jaleee. Zilele astea voi incerca sa organizez impreuna cu Ombun, o filmare pe aceste piste eventual cu titlul: "Asa da - Asa nu" in care sa prezentam obiectiv atat pistele pe care se poate merge cat si cele pe care nu se poate dar si locuri in care ele se pot realiza pe carosabil. Vom incerca sa utilizam aceste filmulete ca invitatie pentru realizatorii pistelor. Dupa parerea mea actiunea ar trebui sa se numeasca "Edilii pe piste"(poate aveti alte idei) *** Cine doreste sa ne insoteasca la filmari poate sa o faca, inca nu s-a stabilit ziua dar comunicam pe forum.
 6. catalinm

  Tu ai impresia ca soferii de camioane sunt niste criminali in serie? Eu unul am avut mult mai putine incidente cu camioanele decat cu soferii frustrati de autoturisme. Si de ce sa ne limitam la o banda de 1m cand putem sa mergem pe strada? Pe pistele alea de bicicleta risti la fiecare intersectie cu strazi laterale sa fii lovit de o masina. Daca mergi pe strada esti mult mai bine vazut.
 7. catalinm

  Mai bine luam trenul pana la Ploiesti sau Cimpina si bagam niste "speciale" prin zona. Stiu niste judetene misto pe care putem sa ajungem pana la Slanic fara sa mergem nici macar un m pe dn1.
 8. Faci ca mine, mergi la Ozzy si dupa concert te lansezi spre sfantu:)
 9. Lasa dracului satanistul de ozzy si vino la concurs.cistigi mai mult.
 10. Trevizes

  Benzile pentru biciclisti sunt o prostie oriunde pe glob. Nu trebuie militat pentru o astfel de infrastructura. biciclistilor de parc li se pare ca existenta benzilor e o solutie pentru ca privesc doar ce e in Romania, adica benzi complete goale (dar si proaste) pentru ca numarul actual de biciclisti este prea mic ca sa conteze. Daca insa in Bucuresti ar fi 10.000 de biciclisti zilnic pe piste, 10-20 dintre ei ar fi zilnic internati in spital.
 11. Trevizes

  Rutieristii se saluta intre ei pe sosea. Dintotdeauna. Il saluti pe alt soselist care se antreneaza, saluti cicloturistul strain care iti strabate tara, il saluti si pe tataie de la sat care merge la carciuma, oricui ii sta in putere sa faca un gest de politete. Doar generatia "noua" nu prea stie lucrurile astea mai vechi ... din batrani.
 12. ceapah

  am vazut si eu un hot de biciclete! pe strada bozieni din capitala, a intrat in scara blocului prin metoda card de credit . adica cu ajutorul cardului a fortat incuietoarea interfonului (sa mai ai incredere in aia). si peste 15 m s-a intors cu un kelly's negru, putin cam desumflat. Era tuciuriu, in varsta..circa 35-30 ani, imbracat sport si destul de cocalaresc. Trebuie sa rescunosc ca m-am prins ca a furat bicla d-abia dupa ce s-a carat. Si a mai schimbat si vitezele pe loc. Imi pare rau sa o spun dar cei care-si lasa bicla pe hol o merita. o zi buna!
 13. Axe

  Exista si locuri in care benzile sunt bine realizate, sigure, suficient de late, asfaltul este bun. Acestea sunt de exemplu intre Pta Victoriei si Pta Presei Libere, intre Unirea si Pta Alba Iulia. Dar in marea lor majoritate sunt jaleee. Zilele astea voi incerca sa organizez impreuna cu Ombun, o filmare pe aceste piste eventual cu titlul: "Asa da - Asa nu" in care sa prezentam obiectiv atat pistele pe care se poate merge cat si cele pe care nu se poate dar si locuri in care ele se pot realiza pe carosabil. Vom incerca sa utilizam aceste filmulete ca invitatie pentru realizatorii pistelor. Dupa parerea mea actiunea ar trebui sa se numeasca "Edilii pe piste"(poate aveti alte idei) *** Cine doreste sa ne insoteasca la filmari poate sa o faca, inca nu s-a stabilit ziua dar comunicam pe forum.
 14. Pentru fiecare participant la cros (26 septembrie 2010), Petrom amenajeaza un metru de pista de biciclete! Cu cat suntem mai multi, cu atat mai bine! http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Pana acum, 4200 de metri de pista de biciclete au fost realizati in urma editiilor din 2009 si 2008. Anul acesta competitia se va desfasura in jurul Palatului Parlamentului. Traseul este urmatorul: Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor, Bulevardul Natiunile Unite, cu sosire pe Bulevardul Libertatii, intersecţia cu Bulevardul Unirii. Startul Crosului se va da la ora 11:00, iar concurentii se pot inscrie in Piata Constitutiei, incepand cu ora 8:30. Categoriile de varsta sunt: juniori (cu doua subcategorii: 10-14 ani si 15-18 ani), seniori (cu trei subcategorii: 19-34 ani, 35-44 ani, 45-59 ani) si veterani (peste 60 de ani). Premiile oferite constau în 4800 de litri de combustibil la categoriile seniori si veterani (locul I: 300 litri de benzina, locul II: 200 litri de benzina, locul III: 100 litri de benzina) si cadouri speciale pentru juniori (locul I: bicicletă, locul II: cub de fitness pentru fete sau set de rachete de tenis pentru baieti, locul III: sistem de antrenament fitness). Anul acesta, crosul este completat de activitati sportive si demonstratii artistice: escalada, lupte, fitness, ciclism, tenis, baschet, freestyle football, kangoo jumps, rolling balls
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up