Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/17/2011 in all areas

 1. sorin7sorin

  Abia am "terminat-o": Gitane Interclub din 1978. Foarte silentiosa dar inconfortabila!
 2. kriss

  Ghid de conversatie - comunicare intre femei si barbati. Dictionarul Femeilor – pentru Barbati Da = Nu Nu = Da Poate = Nu Imi pare rau = O sa-ti para rau Avem nevoie = Vreau Hotaraste tu = Decizia corecta e deja evidenta Fa cum crezi = O sa-ti para rau dupa aia Trebuie sa vorbim = Am nevoie sa ma lamentez Sigur, fa-o daca vrei = Nu vreau s-o faci Nu sunt suparata = Sigur ca sunt suparata, tampitule! Esti atat de masculin = Trebuie sa te mai razi In seara seara asta esti atat de dragut cu mine = E posibil sa te gandesti numai la sex? Stinge lumina = Am celulita Bucataria asta este asa de nepractica = Vreau o casa noua As dori alte perdele = si alt tapet, alta mobila, alte electrocasnice Am auzit un zgomot = Mi-am dat seama ca erai gata sa adormi Ma iubesti? = Trebuie sa-ti cer ceva Cat ma iubesti? = Am facut ceva ce n-o sa-ti placa Am fundul mare? = Spune-mi ca sunt splendida Trebuie sa inveti sa comunici = Trebuie sa fii de acord cu mine Nu-i nimic, pe bune = Doar ca esti un asemenea tampit Dictionarul Barbatilor – pentru Femei Mi-e foame = Mi-e foame Mi-e somn = Mi-e somn Sunt obosit = Sunt obosit Faina rochie = Misto tipa Ce nu e bine? = Nu inteleg de ce faci asa mare tragedie Ce nu e bine? = Cu ce trauma psihologica insignifianta autoinventata te lupti? Da, imi place cum te-ai tuns = Imi placea mai mult inainte Da, imi place cum te-ai tuns = Atatia bani si nu ai schimbat de fapt nimic Imi place mai mult asta decat aia = Ia orice, numa’ hai sa mergem acasa! Sa stam de vorba = Incerc sa iti creez o buna impresie asupra mea, in asa fel incat sa ma consideri o persoana profunda si poate astfel vei fi de acord sa faci sex cu mine Te casatoresti cu mine? = Vreau sa devina ilegal pentru tine sa te culci cu alti barbati Mergem la un film in oras? = Mi-ar place sa facem sex Te pot invita la cina in oras? = Mi-ar place sa facem sex Iti pot da cate un telefon din cand in cand? = Mi-ar place sa facem sex Imi poti acorda onoarea unui dans cu tine = Mi-ar place sa facem sex Pari incordata, iti fac un masaj? = Vreau sa te mangai si mi-ar place sa facem sex Ce nu e bine? = Inteleg ca despre a face sex in noaptea asta nici nu se pune problema… Sunt suparat = Vrei sa facem sex? Te iubesc = Hai sa facem sex acum! Si eu te iubesc = Bine, am spus-o, da’ acuma hai sa facem sex!
 3. In 2009, intrand in contact cu ceva misterios, Axe a dat nastere acestui topic. Nu putea sa stea nici macar o zi fara pedala. Energia ii facea corpul sa explodeze. Sangele a fost inlocuit de adrenalina pura. Zilnic el pedala, indiferent de conditiile meteo. Dupa initierea topicului, a gasit oameni care-l insoteau in ture, dar vocea interioara ii spunea ca niciunul dintre cei care-l acompaniau nu este alesul. Timp de doi ani a condus cu fala aceasta intalnire. Adrenalina! In 2011, o bicicleta (probabil misterioasa sursa de energie a luai Axe), isi cheama telepatic noul proprietar. POLTER! De atunci, polter a preluat pe umeri fenomenul Six iar Axe si sotia pot in sfarsit sa stea seara impreuna. Sangele a revenit in vene, adrenalina este la limita normalului si pe zi ce trece devine tot mai familist. Un nou Jah, aceeasi misiune. Miscare! Polter, iti doresc succes in menirea ta si sa stii ca Axe iti pastreaza locul la taverna retrasilor care si-au indeplinit cu succes atributiile si care le-au aratat drumul cel mai ciclabil multor incepatori, atat pe forum cat si in strada. Totusi polter, ai ceva ani de munca pana ajungi la taverna cu bunatati. PS: vorbeste cu puterfix sa-ti cedeze imaginea din avatarul lui.
 4. bazil

  Baieti, cand ati dat (sau, ma rog, ati luat) bataie cuiva (de la cineva)? Se spune ca "baietii" vorbesc mult desptre chestiile astea dar, de fapt, daca ii intrebi cand s-au batut efectiv ultima data descoperi ca au facut-o cand erau la gradinita... Asa ca mai usor cu testosteronu pe tastatura! 1. In masina aia erau patru tipi destul de hotarati. 2. Nu i-am vazut pe restul biciclistilor din filmulet. Insa, din ce vad in Bucuresti in ultima vreme, multi bi/ciclisti au niste fete de iti e si frica sa sufli spre ei, sa nu cada, sa faca buba si sa te dea apoi in judecata. Pai cu d-astia sa pleci la lupta?
 5. Odden

  Viata pe intelesul tuturor! În prima zi, Dumnezeu a creat câinele şi i-a zis: “În fiecare zi să stai în uşa casei şi să latri la oricine intră în casă sau trece prin faţa ei . Pentru asta îţi dau 20 de ani de viaţă.” Câinele a răspuns :”E prea mult timp pentru a sta şi a lătra. Ce-ar fi să-mi dai doar zece ani şi să-i păstrezi pe ceilalti zece?” Şi Dumnezeu a fost de acord. A doua zi, Dumnezeu a creat maimuţa şi i-a zis: “Înveseleşte-i pe oameni cu maimuţărelile tale şi fă-i să râdă. Pentru asta îţi dau o viaţă de 20 de ani.” Maimuţa a zis:”Să mă maimuţăresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi să-ţi dau 10 ani înapoi cum a făcut şi câinele ?” Şi Dumnezeu a fost de acord. A treia zi, Dumnezeu a creat vita şi i-a zis: “Tu să mergi toată ziua pe câmp cu ţăranul, să suferi de arşiţa soarelui, să ai viţei şi să dai lapte să poţi întreţine familia ţăranului. Pentru asta îţi dau 60 de ani de viaţă.” Vita a răspuns:” Asta e o viaţă destul de grea, şi tu vrei ca eu să trăiesc 60 de ani? Ce-ar fi să păstrez 20 şi să-ţi înapoiez 40?” Şi D-zeu a acceptat şi de această dată. În ziua a patra, Dumnezeu l-a creat pe om şi i-a zis: “Mănâncă, dormi, căsătoreşte-te şi bucură-te de viaţă. Pentru asta îti dau 20 de ani.” Dar omul a zis:” Numai 20 de ani ? Este posibil să-mi dai mie cei 20 de ani ai mei, cei 40 pe care ţi i-a înapoiat vita, cei 10 de la maimuţă şi 10 de la câine, pentru a avea o viaţă de 80 de ani ?” ” Sigur !” a zis Dumnezeu ,”tu ai cerut-o! ” Acesta este deci motivul pentru care în primii 20 de ani mâncăm, dormim, ne jucăm şi ne distrăm. Următorii 40 de ani muncim ca vitele în soare ca să ne întreţinem familiile. După care ne maimuţărim timp de 10 ani ca să ne bucurăm nepoţii. Iar ultimii 10 ani îi petrecem pe prispa casei lătrând la toată lumea . Acum viaţa v-a fost explicată!
 6. Radu_88

  Focus Frist Extreme 2010 :)
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up