Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/14/2011 in all areas

 1. JDM

  Dupa ce m`am invirtit intre Commencal Meta 5, diverse stinky`uri si diverse Gianturi am luat un Reign Giant 1 2010 Demo bike de la BUS, garantie inca un an :) Aproape stock, angrenajul este un SLX nou nout si mansoanele sint niste Ergon smth.. cam dubioase dar comode O sa o testez sapt viitoare prin Apuseni ;)
 2. Odden

  De ce toata lumea invidiaza vedetele? Daca ne luam dupa reclame, vedetele au parul subtiat si se rupe repede, au matreata, dintii galbeni si cariati, se bucura la tonele de minute oferite cu doar 4 euro si sunt maltratate de unu, ''Nea Marin'', un taran cu acte si dinti de aur in gura. De ce?
 3. Artistul33

  Eeeh, nu mi-a luat ce era mai important - poza...
 4. BebeNeuzer

  Si de banci
 5. xemax

  Cum se cheama cand te tine un secui de p**a? Tinutu secuiesc!
 6. kakafob

  Sper ca nu se supara domnul Viorel si domnul Maus, dar mi-au starnit rasul :) Si uite asa aflati reteta succesului!
 7. Axe

  Topicul acesta l-am denumit "Fotografia zilei" , Lucian a schimbat in "interesante", de acord nu-s interesante ci haioase. De acord si ca nu au cum sa placa pensionarilor pudici ! ;) Cu ocazia asta il rog pe Lucian sa schimbe la loc titlul topicului.
 8. Frank

  Prima se incadreaza in categoria fotografii primitive, a doua nu are nimic comun cu o fotografie interesanta si ambele exprima multe despre gusturile (in care nu te poti caca) "postatorului" :rolleyes: :rolleyes: http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/cool.gif
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up