Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/21/2014 in all areas

 1. maurice

  Părinţii îşi ceartă copilul şi-l pedepsesc că a luat nota 4 la geografie. Tatăl: - Băi, noi am certat copilul ăsta că n-a ştiut unde-i Marocul, dar noi ştim? Mama: - Nu ştim, dar nu poate fi departe. Am la muncă unul din Maroc şi vine cu bicicleta....
 2. a_mic

  I: De cati barbati este nevoie pentru a scoate o bere rece din frigider? R: De niciunul. E treaba femeii!
 3. otsdr

  Unii membri au înțeles despre ce e vorba; ceilalți vor înțelege în timp. În opinia mea proprie și personală, CCC-ul ar trebui mutat în Recycle Bin. Ca moderator, cred că stă bine acolo unde e. Nu e dator nimeni să stea să vă contorizeze posturile; dacă-s ture serioase postați la Ture.
 4. MBZ

  @@sole42 Hai sa nu masuram suprafetele cu litrul. Orice masura care se ia pe ciclism.ro, nu iti afecteaza bunastarea, proprietatea si sanatatea, sau nu intr-o forma care sa depinda de noi. Te rog sa iti pastrezi intransigenta pentru situatiile care o impun. Legat de consideratiile tale legale, tin sa te anunt ca atunci cand treci in Ungaria scoti detectorul de radar din functiune, pentru ca desi codul rutier aplicabil in Romania o permite, in Ungaria si mai departe NU. Atentie ca ai pasit in alta tara si ai detectorul de radar in functiune. Te rog sa fii rezervat, pentru ca s-a mentionat deja ca topicele ce contin informatie utila si actual pozitionate in forumul cafenea vor fi mutate intr-un nou subforum. Fii de asemenea in cunostinta ca utilizatorul nu este o persoana fizica opozabila unei legi la care faci tu referire si bazele de date lucreaza intr-o categorie de indexari. Considera-te si avertizat.
 5. sole42

  Tu nu trebuie sa ai opinii proprii si personale. Apropo, propriu si personal=tot aia. Tu trebuie sa respecti regulamentul. Regulament care nu poate fi aplicat retroactiv. Iar CCC stai linistit, nu il muti tu la Recyle Bin. Te supraevaluezi...Si nici nu ma inveti pe mine unde sa postez.
 6. crk

  Nu, eu sunt multumit. Asta arata ca cel putin jumatate din timpul pe care-l petrec aici e distractie. Ceea ce suna exact cum trebuie, pentru mine.
 7. Axe

  Fiti creativi, ce mama drq !
 8. Dr2005

  Nu călătoriţi mâine cu R9101 Bucureşti (plecare 5:30) - Târgovişte. Azi s-au cumpărat 40 de bilete (+ bicicletele de rigoare) împărţite în 8 minigrupuri, iar mâine vor mai apărea 5 ... 10 cu bilete reduse de elev/student. Trenul este un Desiro cu 72 locuri >-)
 9. sopinel

  Tabara de Sculptura - Poiana Soarelui - Saliste - Jud. Sibiu
 10. MaC®

  dar ne dăm plusurile între noi >:)
 11. puterfixer

  Ușurel, domnilor, că suntem între prieteni aici :) Scuzați că n-am putut răspunde mai repede, da' am niște alte urgențe... Când faci ordine în debara, nu te apuci să pui la loc doar borcanele ce le vei cumpăra de la momentul Ț înainte, ci le vei ordona și pe cele existente. Iar unele borcane expirate le mai și arunci la coș, dacă tot ai pus mâna pe ele. :) Borcanele nu prea au legătură cu legea penală mai favorabilă. Nici necontorizarea unor posturi nu are echivalență cu amendă penală și/sau privare de libertate a unui individ; hai să păstrăm o perspectivă realistă. Ce am urmărit e să fac curat. Unele topicuri chiar arată a chat, și - în lipsa unui „live chat”, e normal să le avem. Dar nu văd motivul pentru care postările din ele ar trebui contorizate. Mai servește cuiva cum ne-am tras de șireturi acum un an jumate, hihihi și hahaha, vorbe trecătoare uitate după două zile? Nu. Prin alte părți chiar se practică ștergerea automată a mesajelor/thread-urilor mai vechi de n luni, în zonele de cafenea. Noi păstrăm toată istoria de la Burebista (pardon, Ovidiu :P) până azi, de parcă ar fi o valoare intangibilă. Pe de altă parte, e corectă și remarca faptului că zona de Cafenea este un talmeș-balmeș. M-am legat la cap, voi trage ponoasele: voi continua curățenia și organizarea topicurilor pe secțiuni într-un mod care să aibă sens ca organizare, iar topicurile de chat vor fi diferențiate clar de celelalte. Poate facem chiar o secțiune pentru asta, „Povești fără număr”. :) Ce rog este răbdare pentru ca să ajungem la o structură bună; treaba asta durează, și toți avem timp limitat. M-am apucat de asta cu cele mai bune intenții, nu să dau în cap (sau orgoliul) cuiva. Că dacă era chiar degeaba, îți dai seama că aș fi preferat și eu să ies cu bicla în loc să-mi fac de lucru să mut topicuri. :) Contez pe sprijinul vostru de a continua să dați feedback. Da' nu chiar așa războinicește; mai dulce, mai suav, mai pozitiv, mai orientat spre acțiune. :)
 12. sole42

  Masura asta cu cenzurarea posturilor pe criteriul utile/neutile, nu ar fi trebuit sa-si produca efectele in viitor?! Din cate stiu eu, sintagma legea dispune numai pentru viitor este valabila. Iar masura luata de voi nu se incadreaza in lege penala mai favorabila. In ceea ce priveste CCC-ul, unde se face si caterinca la maxim, dar s-au organizat si ture, ture serioase, vine un moderator si contorizeaza posturile utile/neutile?! Pai sa o faca, daca e vorba sa respectam regulamentul! Nu cumva CCC-ul ar trebui scos din sectiunea Cafeneaua Ciclistilor si mutat la alta sectiune? Repet aici se organizeaza si se discuta despre ture, nu in totalitate cum am semnalat mai sus, dar este nederept sa aiba acelasi statut cu La Multi Ani spre exemplu... Sustin tot ce spune colegul Abuws. Iar postul asta este util sau neutil?
 13. hachac1972

  Intr-adevar, cum spunea anterior un forumist pe aici, din pacate, atmosfera a devenit incordata... E pacat, nu acesta este scopul unui forum! Sincer nu ma deranjeaza faptul ca a scazut numarul de posturi - pentru mine, cel putin, acest numar nu are nici o importanta! Daca asa au decis, nu e nici o problema! Ceea ce observ este, insa, faptul ca agresivitatea unor moderatori a devenit o obisnuinta in abordarea comunicarii cu cei de pe forum, ajungandu-se pana acolo incat sa ameninte cu aruncarea la gunoi a celor care nu au ochii pe placul domniei sale! O astfel de abordare nu consider ca se muleaza pe profilul unui moderator. Iar un astfel de moderator "extremist" si agresiv consider ca face o imagine proasta acestui forum. Mai mult, niciunul dintre administratori sau moderatori nu au reactionat la postul lui otsdr, reactie pe care, cel putin eu, o asteptam avand in vedere agresivitatea stimabilului. Macar din punct de vedere gramatical privit postul, si tot trebuia o reactie.... De asemenea, nu ma pot abtine in a remarca faptul, si regretul in acelasi timp, ca fosti membrii ai CCC, care consider ca au trait momente frumoase in cadrul CCC - fie in prezenta bicicletei, fie nu -, nu au avut nici o reactie publica privitor la postarea de catre moderatorul otsdr a dorintei sale de a scoate CCC de pe forum!
 14. juliusmeinl

  maine la 10.30,la Arc pentru un TDS prietenesc cu oprire la carciuma.Anuntati Slik,Radu,EBA,Niki,Emil si cine mai doreste.
 15. maurice

  foarte tare! :D
 16. Muttley

  http://youtu.be/dZfkSAQWz9E :X
 17. Livanu

  Crezi ca s-a dus zapada?
 18. MaC®

  SENZAȚIONAL! Prima colonoscopie realizată cu un GoPro!
 19. tura de astazi: http://ridewithgps.com/trips/2361373
 20. A ramas nepostata. Cu comentariul original: Plastic or carbon?
 21. Randonneurs-Romania

  Am lansat site-ul www.randonneurs-romania.ro unde puteti gasi informatii legate de brevetele din Romania dar si calendarul de evenimente din jurul Romaniei. Este adevarat ca distanta de la Bucuresti, de exemplu, la Arad este cam mare, de aceea am si recomandat evenimentele omologilor din Bulgaria (calendarul lor il gasiti aici http://www.svs-cycling.s5.com/whats_new.html ). In 2015 vom organiza brevete de 200 si 300 km in mai multe zone ale tarii (in zona Brasov vom avea unul ).
 22. Axe

  kreskova ?!
 23. sopinel

  Sambata, 08-03-2014, undeva intre drumul de Santa si Paltinis, un drum salbatic si cu un grad mare de dificultate, adica asta. Ghiocel Spanz oriental Bujor de munte, cred Nu stiu ce este
 24. Alexandroni Catalin

 25. Axe

  Am primit un dar !
 26. mumus

  Astea sunt mai potrivite :)
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up