Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/26/2014 in all areas

 1. O tura facuta sambata in fuga pe traseul scurt de la Vidraru Bike Challenge. (poze facute cu telefonul)
 2. sopinel

  Spre Vf. Chica Pietrilor via Turnu Rosu, sambata 24-05-2014 La soare Colorate Ea si el Un gratar cu prietenii domne', ce mare smecherie Cu 15 minute in urma, ma aflam in zona din care nu se mai vede nimic acum
 3. Alexandroni Catalin

 4. LucianTheOne

  Văd că unii au ieşit din Lidl. Rămâneţi în magazin si lăsaţi filozofia.
 5. Axe

  Adevarat
 6. maurice

  asta era Tour of Europe :D
 7. Discutia perpetua, care o are mai uleioasa... Crivit nu produce ulei de nici un fel. Shimano nu produce ulei de nici un fel. Finish Line nu produce ulei de nici un fel. Sa mai zic? Nici Fox nu produce ulei. :)
 8. Croocodillul

  Hai nu te agita, exista view profile. Sa zicem ca "te cunosc". Chiar așa zile proaste ai de trebuie să raspunzi așa tendențios?
 9. @@nerazzurru cam offtopic, ai noroc ca imi plac blugii cu bombeuri.
 10. MaC®

  Ha, acu mă uitai pe poză. Au copiat sistemul Saris Bones. Care era vreo 650 lei la Cyclopedia și parcă un piculeț mai scump la Surmont. Asta anul trecut prin aprilie. later edit: e 750 pt 3 bicle la Surmont
 11. Mircea PF

  Sâmbătă pe Valea Fericirii: din Râşca la dreapta, pe direcţia de mers spre Beliş drum nou cu asfalt impecabil 3 urcări de 16% până în Dealu Negru dar accesibile deoarece sunt scurte locuri frumoase care merită văzute ...şi întoarcere prin Beliş şi Mărişel cu coborâre pe Şoarecu: coborâre foarte frumoasă ici-colo drumul este traversat de gâlme de pământ deci atenţie la viteză către capătul de jos o porţiune cu pietre nefixate care vă pot dezechilibra alte imagini de pe drum AICI:
 12. Alexandroni Catalin

 13. raresr10

  Vreau sa dau o tura pe traseul Baisoara-Vf Piculete -Muntele Baisorii-Gabrlana(traseul 94) --- Preluca Banduresei-Muntele Filii -Moara de Padure (traseul 93). As vrea sa stiu de la cei care au batut drumurile pe unde ii mai usoara urcarea si mai tehnica si frumoasa coborarea? sa urca pe traseul 94 sau 93 ? Multumesc anticipat .
 14. body

  postez si eu cursiera mea: nu e cine stie ce, dar mie imi place si e prima mea cursiera :D mai urmeaza unele upgrade-uri dar toate la randul lor. si... daca tot postez la galerie atunci o postez si pe a lu' varumio, in numele lui :D cred ca e genetica pasiunea pentru ciclism :))
 15. LucianTheOne

  Discurile alea nu cumva au mai mult de 200? Si proptelele asa de subtiri...
 16. raresr10

  Poze de la tura de ieri :https://plus.google.com/photos/113090292365506005764/albums/6016316519992956833?banner=pwa Traseul nu a fost exact ca in descriere dar a fost foarte fain
 17. juliusmeinl

  BMC TimeMachine TMR02. greutate 7.7 asa cum este in poza.
 18. luci1606

  De anunl acesta am hotarat sa incerc si cursiera dupa ce am mers la o tura cu una si mi-a placut. Am gasit la prietenul unui prieten un Klein Quantum Race care statea mai mult pe dreapta. Are o supa de componete Shimano( fiind facuta pe bucatele), mai exact toata gama de la Tiagra la Ultegra :)))) dar e perfecta pentru mine.
 19. tzunoi

  America pe 2 roti http://bike-usa.herokuapp.com/ si http://sergiubikesamerica.blogspot.ro
 20. quebec

  Cube Attention 27.5, acum 2 zile la Sita Buzaului
 21. Frank

  Restul e prin pivnita
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up