Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/09/2015 in all areas

 1. pacus

  S-a terminat si TBT 2015. Ne-ar ajuta ceva feedback ;) Multumim si va asteptam si la anu'!
 2. LucianTheOne

  Si continarea. Doar pentru cei cu cont pe FaceBook. https://www.facebook.com/F64.ro/posts/10153052544547654
 3. Claudiu Moga

  Trec si pe langa mici localitati traditionale cu multe vile de vacanta. La un moment dat gasesc 3 feluri de cactusi diferiti in acelasi loc. Ma apropii de Sibenik si-n aceasta zona pot admira multe insulite. Nuantele Adriaticii sunt incredibile. Cu prima ocazia si anume in localitatea grebastica mananc un burek, caut o plaja si ma arunc in mare. Oh yeah!
 4. pacus

  Cu putin ajutor de la Brasov ultimele pregatiri sunt pe cale sa se incheie. Va asteptam maine la start!
 5. midan

  Cu toții avem nevoie de calea ferată București – Giurgiu, numai că România desculță a construit-o și România cu smartphone a distrus-o în 2005. Și asta pentru că o autoritate coruptă a României cu smartphone a permis unei firme „inteligente” și la fel de corupte să exploateze piatră spartă din albia Argeșului, fix de la piciorul podului căii ferate. Deloc surprinzător, la prima viitură piciorul s-a deplasat și podul a fost scos din uz. Iar în decurs de zece ani de atunci, politicienii români nu au fost capabili să finanțeze refacerea podului. Așa că el a dispărut cu totul, în general furat, trenurile între București și Giurgiu ocolind pe la Videle, câte 50 de kilometri pe sens, zilnic de zece ani încoace. http://www.biziday.ro/2015/08/07/romania-desculta-romania-cu-smartphone-istorie-si-masterplan-i/
 6. pacus

  Salut @@Uwe Nash In ceea ce priveste traseul, totul e pregatit. Acum am ajuns acasa dupa o zi luunga de curatat copaci cazuti, lemne, crengi urzici si ce mai era de pregatit pe poteci. Arata super si imi pare putin rau ca nu ma pot da in concurs :P Vremea tine cu noi spre deosebire de anul trecut, asa ca, daca ti-a placut noroiul, ala o sa lipseasca anu asta :D Cat despre harta, in asteptarea celei oficiale o sa incropesc eu una in seara asta cu bucata ce stiu ca s-a modificat dupa satul Crit, si o sa o adaug impreuna cu pozele facute azi aici pe forum.
 7. otsdr

  Pot diferi materialele folosite, destinația (MTB - volum mare/presiune mică vs cursieră - volum mic/presiune mare), dotările (accesorii pentru umflat, manometru, rezervor pentru tubeless).
 8. RedDevil1804

  A ajuns de ceva timp...foarte faina :D
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up