Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/09/2015 in all areas

 1. 3 points
 2. 1 point
  S-a terminat si TBT 2015. Ne-ar ajuta ceva feedback ;) Multumim si va asteptam si la anu'!
 3. 1 point
  Si continarea. Doar pentru cei cu cont pe FaceBook. https://www.facebook.com/F64.ro/posts/10153052544547654
 4. 1 point
  Trec si pe langa mici localitati traditionale cu multe vile de vacanta. La un moment dat gasesc 3 feluri de cactusi diferiti in acelasi loc. Ma apropii de Sibenik si-n aceasta zona pot admira multe insulite. Nuantele Adriaticii sunt incredibile. Cu prima ocazia si anume in localitatea grebastica mananc un burek, caut o plaja si ma arunc in mare. Oh yeah!
 5. 1 point
  Cu putin ajutor de la Brasov ultimele pregatiri sunt pe cale sa se incheie. Va asteptam maine la start!
 6. 1 point
  Cu toții avem nevoie de calea ferată București – Giurgiu, numai că România desculță a construit-o și România cu smartphone a distrus-o în 2005. Și asta pentru că o autoritate coruptă a României cu smartphone a permis unei firme „inteligente” și la fel de corupte să exploateze piatră spartă din albia Argeșului, fix de la piciorul podului căii ferate. Deloc surprinzător, la prima viitură piciorul s-a deplasat și podul a fost scos din uz. Iar în decurs de zece ani de atunci, politicienii români nu au fost capabili să finanțeze refacerea podului. Așa că el a dispărut cu totul, în general furat, trenurile între București și Giurgiu ocolind pe la Videle, câte 50 de kilometri pe sens, zilnic de zece ani încoace. http://www.biziday.ro/2015/08/07/romania-desculta-romania-cu-smartphone-istorie-si-masterplan-i/
 7. 1 point
  Salut @@Uwe Nash In ceea ce priveste traseul, totul e pregatit. Acum am ajuns acasa dupa o zi luunga de curatat copaci cazuti, lemne, crengi urzici si ce mai era de pregatit pe poteci. Arata super si imi pare putin rau ca nu ma pot da in concurs :P Vremea tine cu noi spre deosebire de anul trecut, asa ca, daca ti-a placut noroiul, ala o sa lipseasca anu asta :D Cat despre harta, in asteptarea celei oficiale o sa incropesc eu una in seara asta cu bucata ce stiu ca s-a modificat dupa satul Crit, si o sa o adaug impreuna cu pozele facute azi aici pe forum.
 8. 1 point
  Pot diferi materialele folosite, destinația (MTB - volum mare/presiune mică vs cursieră - volum mic/presiune mare), dotările (accesorii pentru umflat, manometru, rezervor pentru tubeless).
 9. 1 point
  A ajuns de ceva timp...foarte faina :D
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up