Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/20/2016 in all areas

 1. vis-a-vis

  În cazul ăsta o poză cu zona toracică afectată ar fi bine-venită... Ne-am da mult mai bine cu părerea :>
 2. LucianLS

  Dupa o coborare lunga ti se face pofta de cartofi prajiti?
 3. Buga

  Salut, Saptamana trecuta am decis sa imi iau si eu o cursiera mai veche :) Am gasit o bicicleta la un prieten, am luat-o cu o suma foarte mica si cand m-am vazut cu bicla acasa am inceput sa ma documentez, placut surprins fiind de jucarie. Se pare ca e un Peugeot din 1982, modelul PBH10 Abia astept sa o lustruiesc putin si sa o scot pe drum!!! Atasez mai jos link-ul catre galerie: http://postimg.org/gallery/28t797eaq/
 4. Traveller

  Dumneaei este membra in echipa Daimon cycling ladies. :) Pauza ia oricum, dar probabil ca are nevoie de mai mult timp pentru mineralizare. Poate ne ajuta @@MBZ cu o referinta la un medic de medicina sportiva. Poate o alimentatie bogata in proteine si suplimentata cu calciu si vitamina D n-ar fi o idee rea.
 5. vis-a-vis

  Eu zic să stai potolit anul ăsta. Ce ai pățit tu e destul de grav și e de preferat să lași oasele să se așeze cum trebuie. Îți spun asta din perspectiva lupului moralist. Și eu am fost tânăr și neliniștit, coaste fisurate care abia s-au sudat pentru că aveam mâncărimi în partea dorsală și nu puteam sta locului deloc. Rezultatul după mai bine de 20 de ani ar fi dureri la schimbare de vreme și sensibilitate dacă mă lovești de sus în jos pe umărul stâng. (de genunchi, vetebre, ficat, pancreas nu mai pomenesc, că-s din alt film [emoji14] )
 6. Traveller

  Nu, faci o confuzie aici, nevindecarea unei fracturi se numeste pseudartroza: http://www.doctorortoped.ro/general/afectiuni/general/pseudartroza-neconsolidarea.html Vorbeste cu @MaC® despre ortopedul care l-a tratat pe el.
 7. Imi pare rau sa aud, sper sa te recuperezi curand si bine.
 8. Traveller

  Nu prea e in regula sa dau sfaturi medicale "de pe net", dar uite cum sta treaba: http://www.ortopedumar.ro/fractura-de-clavicula/ In orice caz, tu trebuie deja sa incepi recuperarea functionala, cu miscari ale cotului si pumnului. Orteza ca lumea ai avut? Formarea intarziata a calusului e posibila, si daca ea nu are loc nici dupa 3 luni probabil se impune interventie chirurgicala pentru consolidarea celor 2 fragmente.
 9. mumus

  Tot ce e antifurt este lasat la munca:-) cand ies la pedalat nu duc deloc antifurt, astfel nu o las nicaieri :-)
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up