Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/24/2016 in all areas

 1. purix

  O evreică din New York, de vorbă la telefon cu mama sa din Israel: - Divorțez de Ițik. Tot ce vrea e sex anal... și am gaura cu..lui cât o monedă de 50 de cenți... înainte era cât o monedă de 5 cenți... nu mai pot! Mă-sa îi răspunde: - Ești măritată cu un avocat milionar, trăiești într-o vilă cu opt dormitoare, conduci un Mercedes, cheltui pe săptămână 10.000 $, ai șase vacanțe pe an... și vrei să renunți la toate astea pentru 45 de cenți?!
 2. andreibelcic

  Auzi, măi Bulă, vrem să tapetăm camera de zi şi e la fel de mare ca a ta. Tu când ţi-ai tapetat câte suluri ai cumpărat? - 20. - Mulţumesc. După 2 săptămâni se întâlnesc: - Auzi, mă tâmpitule, am cumpărat 20 de suluri şi 7 mi-au rămas în plus. - Păi şi mie...
 3. LucianLS

  Warning, flame bait detected :-
 4. andreibelcic

  Bine ca nu pun alte SPD-uri peste :))))))
 5. MaC®

  Am uitat un amănunt. Îmi rezerv dreptul de a alege destinatarii donației. Precum și faptul că lucrurile pot pleca separat, nu neapărat ca întreg. Ca user vechi, prefer să le dau unora care au adus o minimă contribuție la comunitatea ciclism.ro. Nu unora care devin brusc activi când este vorba de mocăciuni.
 6. gibonu

  Luni, 16.05.2016 - Partea a VII-a Indicatoarele specifice unui aeroport au ramas. "Firma" originala. Daca nu ma insel, avionul care se vede in poza de mai sus este un Douglas C-54 Skymaster. Vazut mai de aproape. Ce-a mai ramas din baza aeriana americana. Americanii au stat aici din 1945 pana in 1994, cand in cadrul unei ceremonii solemene, Bill Clinton a pus lacatul pe usa. Cea mai ramas din poligonul de tir al americanilor. Printre cei care au aterizat pe Tempelhof. Doamna este Anne Buydens Douglas, nascuta in 1919, casatorita cu Kirk Douglas din 1954 si mama vitrega a lui Michael Douglas.
 7. gibonu

  Luni, 16.05.2016, Partea a VI-a Intrarea şi regulile de vizitare ale parcului (fosta pistă) a aeroportului. Orarul de vizitare, în funcţie de luna din an. Despre cum unii ştiu să păsteze istoria locului respectiv. Apa din bazin era suficient de curată pentru a fi folosită de rate. O rampă de încărcare. Parcul propriu-zis. Un aeroport divizat intr-un Berlin divizat. Cum se ateriza pe Tempelhof in anul 1694.
 8. andreibelcic

  Cum de la cine? De la NZT 48 pt Greipel, bineinteles.
 9. Ăla de la Squirt e o prostie. Ung lanțul înainte de tură, după 50km scârțâie. Ung lanțul cu o seară înainte, după 20km scârțâie. Și dacă te piși pe el cred că ține mai mult...
 10. MaC®

  De dat. Un rucsac Zapp. Stare bună. Important e ce e în el. :D 1) O vestă vînt lidl. Mărime L, aproape nefolosită (e un pic mare) 2) diverse bidoane, 5 la număr, (unele noi - 2 buc) 3) 2 discuri frînă Shimano XT, centerlock, 160mm - model SM-RT62 - sunt cele cu care am luat bicla sh, au cam 1500km, sunt în stare bună. Am făcut upgrade imediat ce am luat bicla, după doar câteva ture 4) lanternă trelock LS200. Prima mea lanternă , luată in 2008. Are o mică problemă la switch-ul on/off. Dar merge. 5) multe mănuși cu sau fără dește: 2 model Tour de France: alea fără dește ceva mai folosite, cele cu dește lungi mai deloc - nu mă înțeleg cu "simțirea" pe mână. Unele wind stopper - mai de toamnă/primăvară, putin uzate la degetele care trag de frână, și încă vreo 2 perechi fără dește (folosite, uzură normală) 6) cagulă fleece Active (se poate transforma în mai multe chestii: tub, căciulă...) A, și rucsacu'. Evident.
 11. diorgulescu

  @@andidani Varianta a 6-a este foarte pitoreasca si are trafic redus spre inexistent (mai ales intre Bustenari si Cocorastii Mislii). O poti face si in sens invers. O alta recomandare, cu oprire-n Campina ar fi asta. Cateva poze de pe traseu poti vedea aici.
 12. mumus

  Eu nu pricep ceva, La inceput prezinti un produs care sa inlocuiasca cateodata spd-urile, dupa care pui pe produsul care inlocuieste spd-ul retrape si cuie ...
 13. gibonu

  Luni, 16.05.2016 - Partea a V-a Langa "Piata Podului Aerian" se afla aeroportul Tempelhof. A fost construit de catre nazisti in anii '30 insa niciodata finalizat conform planurilor initiale. De exemplu, acoperisul aeroportului era gandit ca un fel de stadion de pe care spectatorii sa admire spectacolele aeriene, insa razboiul a oprit aceste planuri. Cateva vorbe despre arhitectura aeroportului si despre constructia acestuia. Referitor la acest aeroport, Sir Norman Foster, considerat unul dintre cei mai renumiti arhitecti contemporani a spus ca este "the mother of all airports". Aeroportul a fost inchis in anul 2008 si de atunci zona pistelor de aterizare a fost transormata in parc, unde, la fel ca si in Tiergarten, oamenii vin sa se relaxeze. Un fel de harta a parcului. Cladirile aeroportului azi sunt inchise si, din cate am reusit sa inteleg azi sunt un fel de centru pentru refugiati. Daca nu ma insel, intrare principala a aeroportului. La Bucuresti liliacul trecuse demult, la Berlin abia inflorea. Au si nemtii cocalarii lor. Moment in care crestea pipota-n mine de mandrie patriotica. Calea ferata care deservea aeroportul. Parte din cladirea aeroportului. Aeroportul Tempelhof a reprezentat si o cale spre libertate a celor din Europa de Est, inclusiv din Romania.
 14. gibonu

  Jasper, Alberta, Canada Sursa: http://www.railpictures.net/photo/586005/ Hiitola, Republica Karelia, Federatia Rusa Sursa: http://www.railpictures.net/photo/585495/
 15. EusuntCristian

  Salut. Eu sunt din Rm. Vâlcea iar fosta cale ferată trecea prin spatele casei mele. De știam că vreți să o explorați vă săream eu în ajutor fie cu piese sau cazare. Să ne auzim cu bine. Astăzi plec pe ea intr-o excursie cu bicicleta mea utilitară.
 16. MaC®

  Medicul unui penitenciar se duce la un deținut. - Am o veste proastă și una bună, cu care să-ncep? - Cu vestea bună. - În curînd vei ieși de aici. - Dar eu sînt condamnat pe viață!!! - Ei, asta e vestea proastă...
 17. emu_von_art

  Before: after:
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up