Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/21/2017 in all areas

 1. 5 points
 2. 2 points
  Stii cum arata un soricel? No, nu seamana deloc.
 3. 2 points
 4. 1 point
  Pe 1 iunie iau salarul doar 380EUR, din care mai am datorie 50EUR, deci raman cu doar 330EUR. Inca sunt pe minus, sper sa ma descurc cu banii astia pana la leafa urmatoare. Leafa a fost asa de mica pt. ca ni s-a scazut din ea comisionul de 300EUR pt. agentia din Bucuresti care ne-a gasit jobul, in plus ni s-a mai retinut 200EUR garantie pt. apartament si inca vreo 100EUR biletul de avion. De luna viitoare voi lua si eu, se pare, un salar intreg care sper sa fie decent sa pot si eu sa strang un ban aici in Paradis. Pe 4 iunie am zi libera din nou, iar fac o tura prin zona. E o zi caniculara. Pedalez pe ruta Protaras - Paralimni - Sotira - Frenaros. Aici opresc la un supermarket unde gasesc niste preturi mai bune ca-n Romania, in conditile in care salariu mediu in Cipru este de 3 ori mai mare decat cel din Romania. Pt. produsele din poza urmatoare am dat doar 2,80EUR. De aici pedalez pana in Liopetri unde gasesc o veche biserica bizantina. In continuare cobor spre mare pana la Potamos Beach, o plaja salbatica situata langa un mic estuar pescaresc. Si aici dau peste o bisericuta. Urmeaza sa pedalez pe o pista ciclabila de excelenta calitate.
 5. 1 point
  Cu o folie bună de protecție înainte de a prinde șoriceii
 6. 1 point
 7. 1 point
  Cât de mult intenționezi să te dai pe asfalt și cât de mult pe offroad? Întreb pentru că, la ce ai zis tu mai sus, variantele ar fi un ciclocros sau un trekking. Însă primul in banii ăștia s-ar găsi doar second-hand. Iar dacă ai vrea să te dai serios prin păduri, pe coclauri, ar merge chiar un MTB 29er.
 8. 1 point
  Ma mai plimb putin prin labirintul de strazi specific unui burg medieval. Seara ajung si eu acasa si descopar o tarantula pe un palmier din fata casei mele. Dimineata cand ma trezesc, constat cu surprindere ca aragnida mi-a intrat in casa si poate a dormit si-n pat cu mine. Ma bucur ca sunt teafar si o prind cu blandete cu ajutorul unei haine si o las afara pe un copac. O noua saptamana de munca incepe. In fiecare zi la ora 12 avem pauza de masa. Suntem serviti in regim de bufet suedez, avem o gama larga de bucate si fiecare angajat isi ia ce doreste si cat doreste. Personal am inceput sa ma ingras. Cam asa arata un pranz normal pt. mine la Nausicaa. In fiecare seara cand ajung acasa ma joc cu pisicile care uneori fac un adevarat spectacol catarandu-se prin palmieri.
 9. 1 point
  Ma plimb si pe faleza. Privesc valurile care m-au incantat 7 luni in paradis. Mai vizitez o moschee. Si admir un fort. E momentul sa savurez niste bere Keo la halba.
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00