Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/28/2018 in all areas

 1. Am fost 5 (printre care si Robert89) si am avut parte de ceata, ploaie, frig, soare, cald, noroi si cazaturi fara numar pe coborarea din padure, vreo 5 mistreti cu care era sa intram in coliziune si un urs care isi vedea de ale lui prin padure. Cum s-ar zice, a fost cu de toate. O tura mini-aventuroasa.
 2. radupetras

  Am si eu aceeasi problema, cand am mers la medic sa vad de ce ma doare coloana in zona lombara, mi-a zis ca e de la igrasie. Ma gandeam eu ca daca o tot infasor dupa talie nu e bine. 😀
 3. Păi da, că te strânge pe talie și blochează circulația. Pe pulpă în jos e cel mai comod.
 4. Noi avem trompele foarte mari și lungi și e mai simplu să le desfășurăm de pe pulpă Dar la asta ajungi după mulți ani de biciclit... Acum la-nceput tre' să ai grijă cum tragi în jos de pantalon în zona abdomenului. Materialul se întinde. Dacă necesitatea fiziologică e super-ultra-mega apăsătoare se poate intâmpla să tragi în jos mai cu grabă și să pârâie nițel cusăturile.
 5. It’s all a matter of perspective 😏
 6. Exact, te arunca în șanț. Si nu este normal sa te lupți cu bicicleta pentru a rămâne pe sosea. Arata fancy pe bicicleta, ce-i drept...
 7. Ca si@majikstone, folosesc de 6 ani modelul cu bretele. Sa zic ca i-am folosit cam de 15-20 de ori pe an, cea mai lunga tura fiind de 120km intr-o zi. Arata ca in prima zi dupa tot acest timp. Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
 8. paulrad

  Un loc bun de cafea/cola/bere înainte de a urca dealul* înapoi spre casă, iar pe lângă răcoritoare se servește și o pantă scurtă, dar cu maxim 27%. *Pasul Gutin, evident!
 9. Ramasitele unei avalanse Au fost ceva nori dar bine ca n-a plouat
 10. greaper

  Sambata am avut dimineata libera si am zis sa fac urmatorul traseu...cu hibrida de sosea cu anvelope de 28-622 Rubino Pro...eram convins ca e asfalt. https://www.bikemap.net/en/r/4419784/ Am mers incet si cu frica (de pana), urcarea spre Bustenari a fost greu de facut pe bicla, dar a fost frumos pana la urma.
 11. Traveller

  Pentru cei care vor o plimbare linistita cu copilul/copiii, ferita de trafic: https://ridewithgps.com/trips/14933253 Se merge pe digul Lacului Morii (daca veniti mai de departe, puteti sa o faceti cu metroul in weekend, pana la statia Petrache Poenaru, fosta Semanatoarea). La capatul digului, exact in dreptul podului peste Dambovita, inainte de intrarea in Chiajna, se ia dreapta si se merge pe malul raului. E un drum de caruta, pe care se poate merge destul de usor. Zonele cu balti sau noroi se pot ocoli pe iarba, prin lateral sau centru. In capat se ajunge la Gradina Zoo din Chiajna (e intr-un parculet, care are si un chiosc cu mese pentru un suc sau o bere). Intoarcerea se face pe malul drept, pe un drum asfaltat care trece prin spatele stadionului Concordia. Exista piste de biciclete pe aproape toata lungimea soselei, care e slab circulata, cel putin in weekend. In poza de deasupra: am venit prin stanga si ne-am intors prin dreapta. Merge si cu prieteni incepatori, daca vreti sa le insuflati microbul . Eu am facut-o intai singur, de proba, pe teren uscat. Apoi am fost cu băiețică al meu, dar plouase intre timp si ne-am namolit nitel (avand in vedere ploaia diluviana din seara precedenta, cred ca drumul se prezenta, totusi, neasteptat de bine, de aceea il si recomand).
 12. pHane

  Daca îmi este permisă o remarcă în legătură cu acest topic: mi se pare interesantă discuția. Da. Este un subiect similar cu: "Ați folosit cauciucuri de iarnă, vara?". Interesante și argumentele, fie ele pro sau contra. Nu-mi permit să-mi expun părerea în întregime pentru că sunt "newbie" și nu am nici un post pe forum. Mi-e teamă să nu mă ia careva din "monștrii sacri" ai ciclism.ro în tărbacă ... Oricum, ce-am avut de spus, am spus: este un topic ... interesant.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up