Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/2018 in all areas

 1. gibonu

  Despre miscarea tarilor nealiniate, miscare in cate Tito si Iugoslavia au avut un rol important. In final, cateva vorbe despre Tito. Dupa “Casa florilor” si sectiunea etnografica, se afla un muzeu mai mare, care, din pacate pentru mine, avea doar o singura sala vizitabila, in care erau expuse diverse cadouri primite de Tito din parte unor lideri care nu mai exista de mult timp. Imparatul Etiopiei. Ultimul Sah al Iranului. Si sotia acestuia, care inca traieste, in exil in Statele Unite. Pe Ceausescu nu l-am gasit expus, insa, legat de RO, l-am gasit pe printul Charles. Muzeul principal, vazut din exterior. Si fantana arteziana de langa acesta. Fiind o zi foarte calduroasa, niste sarbi faceau baie in fantana. Eu m-am multumit doar sa intru cu picioarele in apa, insa si asta a avut un efect destul de racoritor. Catedrala Sfantul Sava, vizibila de langa muzeu. Niste afise, cu dinari iugoslavi (Iugoslavia asa cum era inainte de 1992) mi-au atras atentia. Ocazie cu care am aflat pe dinarii iugoslavi se scria in doua alfabete chirilice, unul sarbesc, altul macedonean. Din nou indicatoare turistice bilingve.
 2. iacobdoc

  @MLADEN Cel mai simplu e un circuit basculant dar in ziua de azi se pot gandi timpi variati 1:3-6.
 3. elucid

  Unde locuiesc se restrictioneaza cursele federatiei la biciclete de sosea. Inclusiv extensiile sunt interzise. Asa ca am participat cu bicicleta de sosea de antrenament. Un Pinarello vechi de 8 ani. In Germania, unde nu aveau acum 4 ani restrictii(nu stiu momentan daca le-au introdus sau nu), cand am participat la concursuri (nu-mi permisesem inca o bicicleta de triatlon) - am folosit aceeasi bicicleta de sosea Pinarello FP2. Am mers cu si fara extensii. Dar e dificil din ce observ sa gasesti o pozitie comfortabila cu extensii. Altfel castigi usor cu aerodinamica 2-3kmh in plus. Acum 2 ani am visat si am luat un Canyon Speedmax, racheta - dar greu cu mentenanta avand multe chestii ascunse si integrate. As recomanda oricui sa se orienteze catre o bicicleta cu mentenanta mai usoara. Legat de ce bicicleta sa cumperi pt triatloane, as sugera sa iei in calcul si cum te antrenezi. Esti sigur ca te vei antrena pe bicicleta de TT sau tot pe cea de sosea o vei folosi? Poate o bicicleta de sosea mai avansata ar fi destul sa te tina fericit si la antrenamente si la concursuri. Am observat ca sunt cateva tipuri de oameni: - cei care merg cu ce au pana ajung aproape de podiumuri si cauta castiguri investind fie in cea mai ieftina bicicleta aero, sau primesc sponsorizare, - cei care participa de placere si merg la concursuri cu orice, - cei care cumpara viteza si placerea prin bicicleta si componente.
 4. iacobdoc

  @MLADEN Rationamentul tau este impecabil pentru un curent continuu. Intr-un astfel de scenariu, nu doar ca trebuie sa bage 3A prin fiece led dar mai trebuie sa il si raceasca activ prin ventilatie. Cu totul altfel stau lucrurile daca alimentezi ledurile in pulsuri de curent, sa zicem la o frecventa de 2,4 MHz. Intr-un astfel de scenariu, imagineaza-ti ca vei alimenta timp de 1/2400 s si nu vei alimenta de 3-6 mai mult timp. Ar rezulta un fel de stroboscop atat de rapid, incat ochiul il percepe ca o iluminare continua, ca un film cu peste 24 cadre pe secunda. Consumul este substantial mai mic iar incalzirea ledului este tinuta sub control. As fi zis ca cele trei leduri sunt montate in serie, dar nu se poate dintr-o tensiune de alimentare de 8,4V. Totusi, tind sa cred ca parametrii mentionati sunt o minciuna. Din cauza chinezilor, azi nu mai vorbim de capacitatea unui acumulator Li Ion ci de capacitatea nominala, adica atat cat l-a lasat inima sa scrie pe el. Sunt celebre power bank-urile chinezesti de 50.000 mAh dar cand le desfaci au 5 celule de 2200 mAh si alea, legate in serie.
 5. KlausGL

  Cu ocazia primilor 1500km (29" + 27.5" family) "Pe o ceata invaluitoare la Trecere Bac Galati" "Capacul cuvetelor cere schimbare :))"
 6. alex.burlacu

  Mi-am cumpărat o canapea. Cică încap pe ea șase persoane fără problemă. Unde găsesc eu șase oameni fără probleme?
 7. ShutUpLegs

  Programul spațial al B.O.R
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up