Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/2019 in all areas

 1. Claudiu Moga

  Inainte de a pleca am hranit niste pisici discutand cu niste americane. Urmeaza coborarea spre statiunea Bogaz, spre riviera Ciprului Turcesc. In curand ajung la mare, ma plimb pe o plaja si apoi merg la un complex turistic. Aici mananc un sea bream delicios.
 2. Nexus

  Eu l-am gasit recent ,in recomandarile de la Youtube.Am vazut mai multe episoade si cum cam toate mi se pareau interesante,m-am gandit sa postez si aici chiar daca nu e legat de bicicleta.
 3. Nexus

  Nu e doar un videoclip, nu stiam unde sa il pun. Cam tot canalul baiatului prezinta excursii pe munte in diferite zone (poate unii ati fost pe acolo poate altii nu si vor sa isi faca o idee). Emisiunea lui din cate am inteles a fost si pe Travel Mix.Fiecare videoclip are cam vreo 50 min 1 h. Daca nu mergeti pe acolo macar le puteti urmari la Youtube. Mi s-a parut interesant si ma gandesc ca si altii ar fi poate interesati de astfel de peisaje si de ce nu sa explorere si ei acele zone. Si zona aceasta mi s-a parut interesanta ,tot spunea ca cei din Bucuresti ar putea sa vina si aici sa mai lase acea Vale a Prahovei aglomerata. Daca e considerata importanta postarea poate ar merge mutata la idei de Excursii fara Bicicleta.Un moderator poate face mai multe.
 4. Invitat special

  Nu, nu iti trebuie. O sa patesti la fel ca si cu "furtunase si alte prostii". Mergi o data la 2 luni la orice service si ii rogi sa verifice. In general e pe gratis, in cel mai rau caz va costa 5 lei (bikexpert).
 5. Am scos si eu batranul stumpjumper la o tura:
 6. freetools

  Pe anul in curs am parcurs 33 km
 7. Trevizes

  "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" - capodopera anului 2017 "Zimna Wojna (Razboiul Rece)" - poate nu o capodopera, dar memorabil si neaparat de vazut
 8. Zona Păltinei din munţii Gilăului:
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up