Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/17/2019 in all areas

 1. cpke

  Salutări! Oare o avea oareşcine o ţavă (tijă) de şa de 27,2mm diametru, dar cu partea de sus tot ţilindrică (pentru clemă tip "fluture")? Împrumut, la schimb, cumva... (Ştiu că pot face adaptor jos între ţevi sau sus la şinele şeii, am mai făcut cîndva, dar nu ajung acum să scormonesc prin grămezile mele de fiare - d'asta întreb aici). Mulţumiri oricum! (Refren: Unde eşti tu LTOane...? / Ceceaţădeasă, vai, ceceaţădeasă)
 2. LucianLS

  Eu as evita pantofi cu doar o prindere in stil boa. Doar o rotita de plastic nu rezista in timp la forta piciorului plus ca nu poti regla diferit strangerea in fata si mijlocul piciorului.
 3. Mookyama

  Woow! Cannondale SYSTEMSIX Ultegra Roadbike - 2019 - acid red - 2400e / disc, spider, ultegra, 8Kg. LE. Este si pe verde. Apropo, iar au preturi bune la Cannondale. Synapse SE 2250e. LE2. Cannondale SUPERSIX EVO Ultegra Roadbike - 2019 - black pearl - 2300e 7.4Kg, roti carbon, culoare mata, power meter dar nu e activat insa, ultegra, etc.
 4. Încă un traseu de CX/XC în nordul Bucureștiului, desenat în teren împreună cu @BodoC : https://www.strava.com/activities/2710218938 Pe câmpul dintre Zurbaua și Chitila. Gunoaiele nu le-am pozat, erau destule. La liziera pădurii Râioasa se trece pe lângă un fost lan de floarea-soarelui, cu ierburi înalte cât roata. Apoi se trece pe asfalt pînă la calea ferată, lîngă gara Chitila. În pădurea Chitila: (ultimele 2, cu mulțumirile de rigoare lui @BodoC) Berea și micii - pe terasa La Nas din Mogoșoaia. Pe urmă am fost să ne aducem aminte cum e un single-trail din ăla frumos care străbate pădurea Băneasa est-vest. Era și mai frumos, avea un singur obstacol, un buștean trântit de-a curmezișul, spre final. Saluturi interdisciplinare la intrare în pădure.
 5. Prima tura pe un traseu de Downhill, am reusit sa cad doar de 2 ori, iar pentru una dintre dati am si poza.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up