Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/01/2019 in all areas

 1. liviu m.

  09.07.2019 Am parasit locatia din vie, in viteza, nori negri de furtuna se apropiau cu repeziciune. As fi ramas impotmolit acolo, daca nu ajungeam repede la sosea, abia am ajuns, nici nu am apucat sa ma echipez de ploaie, cand s-a pus potopul, cu fulgere si tunete Chiar la intrarea in Prat de Cest, e o statie de autobuz acoperita, asa ca m-am refugiat acolo pentru un timp. Potopul a incetat dupa un timp, dar ploaia a continuat cu intermitenta, nu puteam sta toata ziua pana se opreste complet, asa ca am pornit la drum, a inceput iar sa ploaie, o gramada de tiruri m-au depasit, stropindu-ma, noroc ca aveam loc destul pentru bicicleta pe partea dreapta. Am intrat in Sigean, deviere de la D6009, unde, ca de obicei, in ficare dimineata servesc o cafea, ocazie cu care studiez traseul spre Perpignan, trebuie sa continui pe D6009. Pe drumul asta, pe partea dreapta de pedalat, cand am loc destul, cand tinde spre 0, dar deja sunt obisnuit cam cu toate tipurile de drumuri. Dupa Fitou, drumul se transforma din D6009 in D900 am facut pana la roata trailerului, o sarma subtire a perforat cauciucul si camera. Apoi trec pe langa monumentul, abia se vede in poza, Porta dels Paisos Catalans, totusi pana in Spania mai e ceva de mers, probabil dupa ce Catalonia isi va fi proclamat independenta, vor cere si de la francezi ceva pamant... Am avut si o urcare mai inainte poate de aceea mergea asa greu bicicleta... Am desfacut trailerul de bicicleta, am gasit o piatra pe care am proptit trailerul, am scos roata si i-am pus o camera de 20’ noua, pe vechea i-am tras un petec, apoi din nou la drum. Cam toata ziua am avut un vant din stanga, dinspre mare. Chiar inainte de Salses le Chateau, am gasit Campingul International du Roussillon, campatul 15E iar masina de spalat 5E, electricitatea la liber si sunt prize normale peste tot. Un vant puternic, fara oprire, bate constant in caming, abia reusesc sa-mi intind cortul. Imi pun rufele la spalat, in sfarsit, programul de spalare se deruleaza normal, imi intind apoi rufele pe sfoara intinsa intre 2 copaci. Apoi vine un nene din camp, pe un ATV, si imi atrage atentia ca am blocat drumul, dar il conving, in limbajul surzilor, pana la urma ca o sa-l deblochez dupa ce se usuca rufele. Da, chiar e o problema sa porti dupa tine o sfoara pe care sa le usuci, ei iti iau 5 euro pentru masina de spalat, si alti 5E pentru dryere (aici in camping nu au), si nu asigura o camera de uscare, afaceri, afaceri... Pe D6009,dupa Narbonne. Energie curata. Apar si Pirineii in cadru. Catalonia se intinde si in Franta. Cam departe poarta, dincolo de autostrada La Catalana (A9). Din alta pozitie.
 2. Claudiu Moga

  Pt Studio54, da, belgianul era foarte ordonat si bine echipat iar eu toata viata am fost mai boem, este adevarat. Pt Mookyama, nu l-am intrebat, da avea ceva scump probabil de cateva mii euro echipamentul. Day 2) 22 februarie, Halmagiu - Brad - Deva Prima pauza o facem dupa doar cativa km de pedalat la biserica monunment istoric din Ionesti care dateaza din secolul al XVIII-lea. Aceasta mica capodopera are o turla svelta din lemn. Aici intalnim morminte ale unor oameni care au fost contemporani cu Eminescu si Slavici. Ne plimbam putin prin cimitirul aflat in panta. Dupa doar cativa km intram in judetul Hunedoara si dupa ce mai pedalam mai putin de o ora ajungem la Panteonul Motilor de la Tebea, poate cel mai sacru loc al ardelenilor. Este momentul sa ne reculegem printre mormintele fericitilor eroi.
 3. Urcarea spre mănăstirea Sf. Vasile de la Someşul Cald:
 4. IonutA

  Salut, Câteva poze de la Parada Militară 2019, desfășurată la București : - https://photos.app.goo.gl/a5MbnTVVHSEGQgUh8 Numai bine! Adrian
 5. majikstone

  Mici schimbari: ghidon PRO PLT Compact Ergo, pipa PRO PLT 90 mm/10° si ghidolina asortata cu cadrul. Plus revenirea la fosta tija de sa (PlanetX Black Head Carbon).
 6. IonutA

  Perfect bike este pe strada Cutitul de Argint, tot lângă Parcul Carol dar eu am renunțat să mai merg la ei pentru că mai tot timpul erau ocupați sau considerau că este bataie de cap prea mare cu cererile mele.
 7. gibonu

  Septembrie 2019 Monumentul Wikipedia din Slubice, Polonia. Ansamblul monumental sovietic de la [culmile / inaltimile] Seelow, Germania. Berlin. Cupola Reichstag-ului. Interior. Exterior. Fabrica de motociclete BMW din Spandau. Bicicleta inchiriata [4 euro / zi] pe pista fostului aeroprt Tempelhof si in spatele Portii Brandemburg. Mormantul lui Manfred von Richtofen [Baronul Rosu]. Leipzig, gara centrala.
 8. Stuparul

  Marea Nordului la ceas de seara, vazuta din Skegness. Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up