Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/19/2020 in all areas

 1. EyesOnly

  Dupa cum spuneam, fiecare cu piticii si problemele lui pe cerebel :)))) Eu am gaqsit un singur rucsac care nu imi creaza disconmfort legat de transpiratie -> ala pe care nu il iau cu mine la ture.
 2. Se poate vizualiza? [emoji14]
 3. După atîta timp de pauză, ne-am luat cîmpii și am dat buzna abrupt în problemă: pe malul lacului Mogoșoaia, prin pădurea Chitila, prin cîmp la Săbăreni. https://www.strava.com/activities/3466408506
 4. Claudiu Moga

  Aici e o plaja goala cu pietricele si un turn medieval iese din apa. Desi sunt in 6 noiembrie apa e perfecta de baie, cred ca are 21 de grade celsius. In apropiere gasesc niste flori superbe aflate langa proprietatea unui cipriot. Urmatorul popas il fac la intrare in Larnaka langa Golden Bay Beach unde petrec o seara agreabila pe terasa unui magazin patronat de o romanca din Moldova. Socializez cu ciprioti si ma simt bine cu bere Keo. La un moment dat un cipriot imi vinde cu 40 de EUR 2 seturi de cutite sa am si eu niste cadouri pentru mama. Asa arata roata spate a bicicletei mele care transporta o greutate de peste 100kg cu subsemnatul inclus.
 5. Testam funcțiile Tapatalk pe diverse forumuri.
 6. Alegz30

  Pe cat de mult imi place ideea de cicloturism si ii admir pe cei care pleca in mici "expeditii"... pe atat de mult sufera unicul meu neuron cand vad biclele alea cu o gramada de gentute si coburi sorry. Am o chestie, imi place ca bicla sa fie "curata"/usoara/agila. Prefer un singur rucsac pe umeri, sper doar sa nu ajung la unul cat o mica garsoniera din Bucuresti.
 7. Prima tură mtb după o luuungă perioadă de pauză. Am făcut bicla ca nouă - trecut de la 2x10 (24/36 - 11-36) la 1x12 (30T oval - 11-51) + înlocuit toate consumabilele (mai puțin cauciucurile). Oricum i-am pus gând rău și în toamnă cel mai probabil o schimb cu un full.
 8. Da, îmi imaginez că așa funcționează.
 9. O văzusem și pe aceea, e la un preț mai mic pe afisport.ro. Mă mai gândesc vreo zi două apoi dau comanda. Mi-a mai recomandat o prietenă pliabilele( asta îmi place că are roti de 24 https://www.marosbike.ro/pliabile/bicicleta-sprint-urban-24-pliabila-negru-verde-mat-2019.html ), voi vedea. Oricum, vă mulțumesc pentru sugestii
 10. EyesOnly

  Si ca sa demonstrez inca o data cum ni se intorc toate in viata. Am pus astazi rucsacelul mic in spate cu niste piese noi si am fugit la service. Nu m-am dus la 17 cand eram programat ci pe la 15 si, evident, nu aveau timp de mine. Astfel, ca sa pierd timpul pana la 17 am dat o tura prin jurul oraslui. Intors la service, dupa ce montat noua foaie si lantul, am vrut sa le testez si am mai dat o tura pe langa oras. Si uite asa, ala care nu suporta rucsacul in spate, s-a ales cu doua ture, una de 24 si una de 20, cu rucsacul in spate. Radeam de unul singur pe traseu la ironia situatiei.
 11. Dunga albastra de la lac din Postavaru, coborarea catre Poiana Stechil prin Poiana Crucuri.
 12. Traveller

  Dacă are un sistem deștept cu plasă întinsă, nu sunt probleme nici cu transpirația.
 13. purix

  - De ce pana si sosetele au pereche si eu n-am? - Pentru ca se spala!
 14. Sau pana mea... https://www.panamea.bike/
 15. Dacă aveți sugestii pentru mine, legate de achiziționarea unei biciclete, le aștept în continuare cu interes
 16. majikstone

  Crede-ma ca dupa maxim 3 ore de pedalat cu un rucsac in spate care contine 5 kg de "acareturi" (si aici discutam de ultralight touring) o sa injuri de durere. Nu doar spatele si umerii vor avea de suferit, dar si fundul la contactul cu saua. Si asta discutand de pedalat pe sosea, ca la MTB unde mai ai si de strunit bicicleta, si de incasat socuri, e si mai rau. Un rucsac din ala minuscul e ok cat timp continutul lui nu depaseste 1-2 kg, de acolo incolo incep problemele. Iti recomand si eu niste genti de cadru (au cei de la PlanetX niste modele ieftine si bune) sau un portbagaj minimalist cu genti dedicate, asta daca bicicleta ti-l permite.
 17. MLADEN

  Ii vorba de asta: nu?
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up