Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/25/2020 in all areas

 1. gibonu

  Joi, 20.09.2018 - Partea a IX-a Interiorul si acoperisul. Unul dintre inele stadionului. Femeile fac mai putin pipi. Stadionul de natatie. Plus un loc pentru calarie / sarituri peste obstacole. Sigur are o denumire, pe care nu o cunosc.
 2. Luat eu acum 2 saptamani chiar 100 lei si e excelent, l-am probat sa schimb o foaie, deci si reglaj de schimbatoare, fata si spate plus ca am curatat si lantul mult mai usor decat cu ea la nivelul podelei sau intoarsa invers.
 3. Traveller

  Eu zic că tu descrii aici doar alb și negru, dar există și multe nuanțe de gri la mijloc, una dintre ele fiind asta: e o chestiune de civilizație să poți lua bicicleta (cu diverse limitări stabilite de operator) în tren. Nici mie nu îmi place să mă vîr cu bicla într-un tren aglomerat, să stînjenesc călătorii. Pe de altă parte turismul în formula tren+bicicletă e o chestiune deja clasică în țările cu apă ceva mai caldă, de la vest de noi. Dacă ar exista măcar o rețea de trasee pe județene unde să poată veni omul nostru relaxat de la Iași la Brașov/Sibiu, ar fi o chestie. Chiar și așa, ar trebuie să sacrifice niște zile de concediu numai ca să ajungă la punctul de start/sosire al turei. Și timpul de concediu nu e chiar o chestie pe care toată lumea s-o aibă așa, bătînd din palme. Știu că operatorii feroviari au probleme serioase și noi cu troacele noastre suntem cam ultima roată de la căruță. Totuși, să nu ai cum să pui bicicleta în tren, ca să legi o călătorie între Moldova și Transilvania, decît cu mare greutate, mi se pare trist. Arată cam ce înțeleg oamenii de la noi din conceptul de turism integrat: aveți obiectivele, uite sunt colo. Descurcați-vă pînă la ele și înapoi!
 4. iacobdoc

  The best explanatory video, ever. Enjoy.
 5. MaC®

  There's an app for that 
 6. MLADEN

  Caut femeie maritata care a fost inselata si/sau dezamagita, cu dorinta de razbunare... si acuma vinde bicicletele lu' barbatu-su la jumate de pret. Platesc cash!
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up