Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/02/2020 in all areas

 1. majikstone

  Colectie de la ultimele ture Noul finish de la Planche des Belles Filles Ballon d'Alsace Interlaken Hochblauen, cu vedere spre Rin si spre Vosges La ceas de seara prin Alsacia:
 2. paulrad

  @majikstone da, avem un european spre Cluj și unul spre Satu Mare. Dacă vii și te dai pe ele pun pariu că-ți cumperi MTB pe urmă
 3. paulrad

  Acest om a făcut o compilație din mai multe ture doar ca să se laude că el nu se dă de 100 de ori pe același drum...
 4. gibonu

  Joi, 20.09.2018 - Partea a XI-a Inapoi la stadion. Poarta Maraton. De la Jocurile Olimpice din 1936. Suportul flacarii olimpice. Daca nu ma insel, este cel original din '36. Stadionul, vazut din alt unghi. Printre altele, pe acest stadion s-a jucat finala Cupei Mondiale din 2006, castigata de Italia in fata Frantei [5-3 la penalty-uri]. Acoperisul tribunelor. Clopotul olimpic original din 1936. Langa stadion exista aleea Jesse Owens. In memoria atletului afro-american care i-a linistit pe nazisti referitor la teoria suprematiei rasei albe ariene. Mai simplu, Jesse Owens, cu 4 medalii de aur, a fost starul jocurilor din '36. Cu toate astea, nici in Statele Unite situatia nu era prea buna pentru un atlet afro-american. La receptia organizata in onoarea sa la Waldorf Astoria din New York, Jesse nu a putut intre pe intrarea principala si a fost nevoit sa foloseasca un lift de marfa ca sa ajunga in sala unde avea loc evenimentul. Plus ca presedintele F.D. Roosevelt nu l-a invitat la Casa Alba. Inapoi la statia de S-Bahn Stadionul Olimpic. Din cele 10 linii, 8 sunt rezervate trenurilor care duc / aduc spectatori si doar doua sunt folosite in mod uzual.
 5. majikstone

  Da, stiu si eu niste cursieristi clujeni care sunt convinsi ca singurele sosele care leaga Clujul de restul judetului sunt europeanul de Gherla, europeanul de Turda si europeanul de Huedin
 6. majikstone

  Ma eu nu-s tare bun la geografie, ca am dat capacitatea din istorie iar in liceu am fost la mate-info cu engleza intensiv si istorie intensiv (conform profei de istorie), dar sunt convins ca Baia Mare e legata de restul judetului sau chiar tarii prin mai mult decat o sosea
 7. paulrad

  Astăzi, urcarea cu nr 101 (pe $trava) în Pasul Gutâi. Până mai fac 100 de urcări poate se redeschide și Hanul Pintea să am unde bea un Pepsi.
 8. Traveller

  Exact, un prieten care vine și face ce faci și tu. La asta mă refeream cu susținerea.
 9. Traveller

  De ce nu-ți faci antrenamentele de anduranță fie singur, fie cu niște băieți care să te susțină în aceste demers? Despre menționarea repetitivă a aceluiași și aceluiași traseu, nu mai zic nimic, că au zis deja băieții.
 10. Traveller

  Cât ai dat pe ea când ai cumpărat-o?
 11. Studio54

  Offtopic dar daca tot a aparut topicul in feed, initiatorului acestuia @hcampian, zilele trecute, a reusit performanta de a finaliza un Everesting pe Transfagarasan. 6 urcari consecutive in decurs de 18 ore.
 12. Tura MTB de azi a fost de fapt pe cursiera. Dar am postat ca sa va spun ca la Manastirea Stanisoara, in Cozia, o sa dati de un dulau care capseaza tot ce prinde. Amicul din poza s-a iubit cu el mai apasat. Acum se distreaza cu ceva vaccinuri, sa se oftice Olivia.
 13. IonutA

  e o nebunie poza tip panoramă, vorba aia ”o poză cât o mie de cuvinte” numai pe acolo vrei să te învărți
 14. paulrad

  @EyesOnly nu e nici un challenge, iar opțiunile nu sunt chiar limitate, dar asta e cea mai bună: asfalt impecabil, pantă constantă, șosea suficient de lată, trafic redus spre inexistent după ce ieși din Baia Sprie, serpentine, mai multe izvoare pe drum dacă ai nevoie, etc. Variante faine sunt și spre Tg Lăpuș sau Cavnic ori prin satele de lângă BM unde apare tot mai des asfalt nou, dar în cazurile astea te lovești de trafic la viteze mari și drum îngust sau drum de calitate mai slabă sau 100 de câini ce sar la tine, așa că eu prefer pasul Gutâi. Cred că 80% din km pe cursieră i-am făcut pe drumul ăla. https://www.strava.com/activities/3698628058 Mai pun o dată panorama asta ca să vedeți că nu e ca și cum te-ai plictisi ușor de traseul ăsta. https://kuula.co/post/7PQz9 P.S. Deseară tot acolo mă duc, doar că o să cobor muntele pe cealaltă parte și apoi mă întorc. Vreo 75km cu 1200m.
 15. Croocodillul

  Vine ungurul la dentist: -Nu anestezie la mine, rezist. Neam puternic. Se apuca doctorul, prinde de masea, il iau durerile pe pacient... -Auzi, poti face putina anestezie la mine, cred ca mama o umblat la romani...
 16. majikstone

  "Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă apăr singur!"
 17. Mantra Pro

  Salut, hai sa zicem ca am fost oarecum asamblat la loc (o operatie la mana, una la sold, una la picior, + de curand o operatie de hernie inghinala). Si tot nu ma las de pedalat . Vreau sa imi asigur tot confortul necesar si de aceea caut o tija care sa amortizeze bine si sa isi merite banii. Nu stiu care sunt diferentele dintre un model de tjja paralelogram si unul clasic. Am aflat citind pe net doar ca cele paralelogram se misca si fata / spate pe langa doar sus / jos cum fac cele clasice sa zic asa, dar ma interesa si ca fiabiiatte + rezistenta in timp. Stiu ca trebuie sa iti folosesti intregul corp pentru a amortiza zdruncinaturile (chiar daca nu stii, te prinzi repede de treaba asta ), dar avand probleme atat la picior cat si la bazin / inghinal + mana imi este relativ greu sa ma ridic din sa de fiecare data cand cobor o bordura sau trec peste un canal etc.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up