Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/26/2021 in all areas

 1. Vine primăvara. Să ne pregătim.
 2. gibonu

  Duminica, 15.09.2019 - Partea a III-a Spre oras, din cupola Reichstag-ului. Cancelaria federala, acolo unde sta frau Merkel. Gara centrala. Cupola vazuta din exterior. De la incendiul din 1933 [pare ca Goering s-a ocupat de asta, insa nu s-a ajuns la o concluzie clara si unamina] si pana in 1995 Reichstag-ul nu a mai fost folosit [era in Berlinul de Vest, foarte aproape de Zid]. Lucrarile de reconstructie si cele pentru cupola.
 3. EyesOnly

  Nu ma pot abtine - aparatul tau foto/telefonul are o problema grava.......nush cum face dar scoate de pe cap casca biciclistului. Altfel nu imi explic, ca tu sigur porti casca. mai ales pe "sorele" ala cand esti super vizibil.
 4. Claudiu Moga

  Pentru Gibonu - binenteles ca stiu de indicatoarele sarbesti care sunt exemplare. Din pacate cunosc si lipsa de interes si de implicare a autoritatilor romane pentru dezvoltarea cicloturismului si al turismului in general la noi. Sincer mi-e jena, dar nu am ce face. Ajung la Manastirea Mraconia care este amplasata chiar langa fluviu. Mai am doar 50 de metri pana ajung in golful Mraconia unde se gaseste cel mai mare basorelief din Europa. Capul lui Decebal finantat de miliardarul Iosif Constantin Dragan impresioneaza prin monumentalitate.
 5. gibonu

  Prin bunavointa unui coleg de pe alt forum, o traducere a inscriptiei de mai sus. "Bucata de zid e un cadou al Sejm, parlamentul polonez, catre Germania, prin care sa se comemoreze inceputul caderii regimurilor comuniste. E o bucata din zidul pe care in 1981 s-a suit Walesa pentru a organiza greva care a dus la formarea sindicatului Solidaritatea. Acest sindicat a prins radacini si in restul statelor din regiune iar ideile din spatele sau au generat miacarile populare care au dus la caderea regimurilor comuniste."
 6. De cand ma dau cu electrica, adica mult, cel mai bun ulei de lant am observat ca e ala ce-l am la îndemână .
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up