Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/2020 in Posts

 1. Tolstoievski

  Mi-am luat o cursiera noua, dar mi-e frica sa pun poze, ca apar sacalii care ma anunta ca nu e potrivit unghiul seii sau cablurile atarna prea mult. Mai bine astept sa postez la topicul frustratilor. Decat.
 2. purix

  Un om moare si ajunge la poarta raiului. Da omul sa intre, dar e intampinat de Sf. Petru care ii spune: - Alo, domnu'! Masca, masca! Si stati un pic sa va iau temperatura! - An primul rînd dumneata nai pregatire medicala, Petrule si an al doilea rînd oculta cereasca mondiala ampreuna cu Bill Gates va spalat pe creier! - Auzi, dom'le, daca nu-ti convine poti sa te duci la dracu'. Precum in cer asa si pe pamant Sent from my SM-G973F using Tapatalk
 3. majikstone

  Absolut! Si neaparat de pe partea dreapta a bicicletei, pentru fiecare poza facuta de pe stanga moare un copil de foame in Africa.
 4. mihaitasr

  Da, caseta e 11-46. A fost la mana a doua, dar mi se pare super biznis. Rotile sunt Mavic Allroad, discurile de frana sunt Ultegra IceTech cu centerlock. Trebuie sa ii iau si placute cu IceTech ca sa fie treaba completa si un set de cauciucuri noi, ca cele de pe ea sunt cam uzate. Daca stai sa cauti bine, se gasesc oferte destul de bune in UK, dar trebuie sa nu te grabesti si sa ai banii pregatiti.
 5. gibonu

  Vineri, 21.06.2019 - Partea a III-a Magistrala de metrou M1, pe care circula trenuri automate, adica fata deservent uman si fara cabina acestuia la capetele trenului. Accesul in tren se face prin niste usi automate, care se deschid odata cu usile trenului. In capatul trenului, acolo unde ar trebui sa fie cabina deserventului uman. Datele tehnice ale magistalei si ale trenului. Data de 19.07.1900 reprezinta data punerii in functiune a magistralei de metrou, nu a trenului fara deservent uman. Pe fundal, cartierul La Defense. Fundatia Louis Vuitton. Un fel de plan inclinat pe care curge apa. Revenind la Fundatia Louis Vuitton, aici nu sunt expuse genti, ci un fel de arta neconventionala. Sau avangardista, habar n-am care este denumirea corecta. Eu n-am intrat, insa cam asa arata cateva dintre exponate [sper ca am nimerit pozitia corecta a acestora]. Biciclete, trotinete si scutere scoase din Sena. Ca si acum doi ani, nu puteam rata inalnirea cu @majikstone, asa ca seara respectiva s-a incheiat foarte placut, in compania lui, pe malul Senei, ocazie cu care ii mai multumesc inca odata pentru disponibilitate. Despre accesul cu bicicleta in sistemul publlic de transport al Parisului. Adica accesul cu bicicleta este permis doar pe magistala M1 si in toata reteaua RER, de luni pana vineri cu exceptia intervalelor orare 06:30 - 09:00 si 16:30 - 19:00 si toata ziua sambata, duminica si in zilele de sarbatoare legala.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up