Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/03/2020 in all areas

 1. Cătunul Buşeşti; jos valea Someşului Rece.
 2. Claudiu Moga

  Protagonist - Pantani Carpaticus, cicloturist roman Velodromaderul - Bubulina, la a doua expeditie internationala alaturi de stapan Salutare prieteni! Day 1) Ineu - Bekeschaba. Iata vine ziua de 27 iunie cand ma sui pe Bubulina si o tai spre Dolomiti. Mi s-a facut dor de Alpi si a venit momentul pentru o noua cicloaventura. Pornesc din Ineu cam tarziu pe o canicula mare directia Varsand. La Sintea Mare fac o pauza de hidratare si discut cu niste sateni despre noua mea provocare si despre cum e traiul pe la noi. Inspre Chisineu Cris avem o ciclabila deplorabila. Gasesc o cismea sa-mi astampar setea. Romania rurala este destul de saracacioasa.
 3. Reavermann

  Eu am un Meilan M2, iar iGPSPORT cat si cele sub marca Meilan sunt produse cam in aceeasi fabrica din China (de aia le si gasiti pe amandoua pe acelasi site). Pentru cine nu are nevoie de acuratete exceptionala, computerul este foarte bun. Are suport pentru senzori pe ANT+ sau BLE, are GPS, temperatura exterioara, tine foarte mult bateria, arata multe campuri simultan. DAR: buba pe care am descoperit-o recent: inregistrarile pozitiilor GPS sunt cel putin ciudate. Si anume, am un segment de aprox 3Km care e aproape plat (diferente de nivel de max 4m) la care graficul de nivel arata ca un senzor de HR. Urca si coboara brusc de zici ca ca esti pe munte. Am stat sa analizez segmentul ala si imi dadea pante de 12% urcare sau 10% coborare. Aici mi-am dat seama ca are probleme in stabilirea altitudinii, si daca va fi vreodata nevoie sa inregistrez o tura la urcare pe Transfagarasan spre ex, datele inregistrate vor contine destul de multe erori. Mai mult, pana sa ii montez un senzor de viteza si cadenta, erau zone prin paduri unde pierdea (pentru cateva secunde) semnalul GPS. Sincer, daca tineti mortis ca GPS-ul sa aibe acuratete, mai bine dati de 3 ori mai mult pe un Garmin Edge 530. Daca nu va intereseaza prea mult acuratetea, sunt bune si chinezariile.
 4. alexadi

  Cum pro4 era pe stoc și îl putem ridica in timp ce mergeam spre casă fără nici un ocol și chiar mai ieftin cu 40 lei l-am achiziționat și deja e probat in ture. Pe fata ei Hutchinson equinox 2 so pe spate Michelin endurance pro 4 ambele de 25, alt motiv pentru care am rămas pe 25 in viitor mă gândesc tot mai mult la 28 pt confort
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up