ovidiu

Administrator
 • Content Count

  5,407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

ovidiu last won the day on January 15 2015

ovidiu had the most liked content!

Community Reputation

1,556 Excellent

About ovidiu

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 09/27/1974

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Scott CR1 / Scott Spark

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ovidiu

  Sunt prea multe bug-uri pe aplicația de marketplace și oricum aveam în plan să o eliminăm. Din acest moment ea nu mai este activă și nu va mai exista nici la noua versiunea de forum la care se lucrează în acest moment.
 2. @@Poseidon, Tu ceri ca la o greșeală a unui utilizator cineva să facă curățenie pentru că asta este munca lui? Asta să înțeleg din postul tău? Eu cred că Gibonul a procedat corect, și-a spus politicos că trebuie să procedezi altfel, pentru că regulile sunt cele care sunt. Tu pui placa aia cu voi moderatorii oricum sunteți de căcat și faceți ce vreți deși nici măcar nu era vorba de persoana ta. Cred că ăsta este un sindrom național, să vrem ordine și disciplină dar ordinea și disciplina să fie la ceilalți, noi să facem ce vrem, să nu ne deranjeze cineva. Revin la ce a spus Gibonul. Dacă sunteți nemulțumiți de activitatea unui om din echipa de moderare utilizați topicul dedicat și cineva o să răspundă. Mulțumesc!
 3. ovidiu

  Parcă ieri am vazut etapa de pe Mont Ventoux când a plecat ca din tun și singurul care a mai mers după el a fost Armstrong. A fost o etapă pe care nu am putut să o urmăresc de pe canapea, am patrulat în fața televizorului. Ce vremuri!
 4. Eu am renunțat de mult să mai încerc să înțeleg. Pe vremuri eram singur, acum suntem mai mulți. Ne consultăm de cele mai multe ori și luăm o decizie, bună sau rea, cum ne ajută și pe noi intelectul. Pe forum nu mai decid de mult doar eu, decide o echipă de moderatori. Referitor la ultimul post. Sistemul permite multe, inclusiv abuzuri. Abuzurile pot fi sancționate de utilizatori prin raport sau postare la secțiunea de nemulțumiri. Nu există nici un raport sau o nemulțumire care să nu primească răspuns.
 5. 1. Nu este nevoie să scriem în regulament asta. Suntem oameni și suntem supuși greșelilor. Dacă vrei să fie scris asta nu e o problemă majoră. 2. Există un astfel de grup dar el nu este public. A, că nu este votat de membrii forumului asta este altă problemă. 3. Cam așa se întâmplă (exceptând discuția publică, nu umilim pe nimeni și nu spălăm rufele în public). Uite eu am o altă propunere. Să pornim de la premisa că până acum eu am ales prost moderatorii și asta influențează acest forum. Să spunem că democrația este un model ok și că trebuie să eliminăm dictatura lui Ovidiu. Anunț oficial că în acest moment sunt libere două locuri de moderator. Propuneți, votați, faceți ce vreți. La finalul acestei luni vreau să am două nume care să intre în echipa de moderare. Pentru asta vă rog să deschideți un topic nou unde să organizați propunerile, votul și alegerea. Nimeni din actuala echipă nu are voie să posteze acolo sau să îți dea cu părerea. Voi modera personal respectivul topic. O să vorbesc cu Puterfixer să vedem dacă putem implementa un sistem prin care să puteți să dați note/calificative moderatorilor. În acest fel avem și noi un feedback, putem decide dacă o persoană nu este potrivită pentru echipa de moderare sau dacă respectivul trebuie să schimbe ceva în modul în care interacționează cu ceilalți.
 6. Povestea este lungă și eu sunt din categoria celor de care vorbește Puterfixeru:) O să încerc pe scurt să vă spun cum văd eu lucrurile, cu liniuțe, așa cum îmi place mie:) - Acest forum are 10 ani. În ani de internet asta este o eternitate. Dacă mă întrebați pe mine eu zic că facebook nu va ajunge să facă încă 10 ani, bag mâna în foc pentru asta. - În cei 10 ani am învățat multe, am întâlnit oameni extraordinari dar am întâlnit și o grămadă de caractere mizerabile. - Ne-a luat mult timp până când am transformat acest forum în ceea ce este. Au fost perioade de haos când aveam mii de vizitatori care intrau doar ca să vadă cum se mai ceartă Florin Leonte cu cineva:). Sunt oameni care îl regretă pe Frank și culmea sunt oameni care îl regretă pe Leonte. Nu am ce face, fiecare cu fetișurile lui. - Poate o problemă a acestui forum este că am vrut prea mult să îl fac după chipul și asemănarea mea. Am vrut să se discute civilizat, cu argumente, să fie ordine și disciplină, să nu fie furăciuni la marketplace, să nu se posteze alandala. Românului nu îi place asta, el vrea să poată să scuipe semințele în sufragerie, nu îi spui tu că nu are voie. - A...de multe ori am greșit și eu, de mult prea multe ori. Totuși, acest forum este aproape de zona unde doream eu să fie. - În opinia mea marketplace-ul poate să dispară. Cine vrea să vândă o face pe OLX, nu aici, unde specialiștii îți sar la gât imediat. Sau pe alt site care găzduiește furăciuni. Aici nu se poate. - Cei 10 ani au lăsat în urmă discuții frumoase. O persoană pasionată de ciclism are ce să citească pe acest forum. - Există o colectivitate civilizată, care a înțeles că lucrurile se rezolvă rapid prin raportarea unui post, nu se mai pornesc certuri inutile decât foarte rar. Ce nu înțelege multă lume este că eu ofer o platformă cu niște reguli pe care le consider de bun simț. Dacă cei care intră aici vor să o utilizeze este foarte bine, dacă nu iar este bine. Ciclism.ro nu a fost niciodată o sursă de venit pentru mine și foarte probabil nu va fi. În rest, noi să fim sănătoși:)
 7. Și eu cred că nu ați văzut pe ce topic se postează. Aici este locul în care utilizatorii pot fi idioți. Cât timp nu se înjură se poate spune orice. Cei sensibili să stea pe margine. Toate postările au fost reaprobate. Ne revedem luna viitoare:) @@majikstone Mă poți corecta fără probleme. Sunt un zeu care acceptă uneori să asculte ce spun muritorii! :: :)))
 8. Păi zi și cine, poate te scăpăm de frustrări:) Eu sunt nemulțumit de vreme, ca tot omul. Frate, dacă e iarnă și frig atunci să ningă. Mă uit la echipamentul de tură și plâng!
 9. ovidiu

  Clar e un semn. Trebuie sa schimb datacenter-ul cu unul care are mai mult de un Ups care tine 6 ore :)
 10. ovidiu

  Timp de 30 de ore serverul pe care este gazduit domeniul ciclism. ro nu a functionat din cauza unei avarii majore in datacenter.
 11. ovidiu

  Sefu, la 9 nu e prea devreme? Eu ajung tarziu duminica acasa si ar fi mai convenabil un 10:00 sau 11:00.
 12. ovidiu

  Bună idee dar nu mai știu cum o schimb. Poate vede puterfixerul și modifică spre un site de donații din țară. Ideea era să nu mai lăsăm anumiți indivizi să facă reclamă.
 13. ovidiu

  Nu o fost o problemă de bază de date, o căst curentul în datacentru!
 14. ovidiu

  Este de la browser, pe forum nu exista google ads.