ovidiu

Administrator
  • Content Count

    5,407
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Everything posted by ovidiu

  1. A fost sustinut un an de zile de echipa Bikexpert cu o suma importanta. Locuieste in Spania cu familia, normal ca alearga pentru un club de acolo. Asta nu inseamna ca nu este roman si nici ca victoriile lui nu sunt si ale noastre. Hai sa nu mai cautam nod in papura la orice! Bravo Vlad!
  2. ovidiu

    Sunt prea multe bug-uri pe aplicația de marketplace și oricum aveam în plan să o eliminăm. Din acest moment ea nu mai este activă și nu va mai exista nici la noua versiunea de forum la care se lucrează în acest moment.
  3. ovidiu

    Mai încet cu pianul pe scări. Omul a anunțat clar, au lansat 100 de locuri care au fost ocupate. Așteaptă cofirmările de plată și redeschide înscrierile la un pachet cu alt preț. Este o chestie practicată peste tot în lumea asta dar vai la noi este o dramă că nu vă puteți înscrie. Sunt sigur că sunt locuri pentru toată lumea! Nu vă mai îngrămădiți la coadă că se sparg sticlele de lapte inutil! O să se achite primele 100 de locuri și o să redeschida înscrierile. Ps: cred că o idee bună ar fi sa se anunțe data și ora când se va lansa un nou pachet de înscrieri.
  4. @@Poseidon, Tu ceri ca la o greșeală a unui utilizator cineva să facă curățenie pentru că asta este munca lui? Asta să înțeleg din postul tău? Eu cred că Gibonul a procedat corect, și-a spus politicos că trebuie să procedezi altfel, pentru că regulile sunt cele care sunt. Tu pui placa aia cu voi moderatorii oricum sunteți de căcat și faceți ce vreți deși nici măcar nu era vorba de persoana ta. Cred că ăsta este un sindrom național, să vrem ordine și disciplină dar ordinea și disciplina să fie la ceilalți, noi să facem ce vrem, să nu ne deranjeze cineva. Revin la ce a spus Gibonul. Dacă sunteți nemulțumiți de activitatea unui om din echipa de moderare utilizați topicul dedicat și cineva o să răspundă. Mulțumesc!
  5. ovidiu

    Este o conspirație francmasonică la concursurile astea la care ți se cere CNP-ul. O să îl utilizeze ca să îți implanteze ulterior un cip în cap și pe urmă o să rămâi fără bani în cont și nu vei fi primit în rai pentru că vei avea un CNP alterat. Nimic grav de altfel:) De fiecare dată m-am amuzat la discuțiile astea cu CNP-ul. În ziua de astăzi când îmi deschid firmă și a doua zi mă sună cineva să îmi ofere servicii de contabilitate și după 3 zile o firmă de telefonie să mă întrebe dacă nu vreau abonamente mai sunt oameni care sunt îngrijorați de CNP. Fac pariu că pentru suma corectă (care nu trebuie să fie foarte mare) fac rost urgent de o găleată de CNP-uri de la orice insituție a statului care le colectează! Dar na, e trendi să fim atenți, să nu ne ia cineva cnp-ul să facă cine știe ce minune cu el:)
  6. Maratonul Vinului tura scurtă - cea mai bună alegere. XC Riders Mtb Challenge - este lângă Buzău, zonă frumoasă. organizatori ok, traseu foarte frumos. Prima etapă din Triada, AVRIG Mtb Race. Grad de dificulatate mai ridicat puțin dar nimic înspăimântător. 3 ore cu mașina din București. Cozia MTB - Vâlcea. Traseu frumos, oameni ok, organizarea mai lejeră așa dar făcută cu suflet.
  7. ovidiu

    Parcă ieri am vazut etapa de pe Mont Ventoux când a plecat ca din tun și singurul care a mai mers după el a fost Armstrong. A fost o etapă pe care nu am putut să o urmăresc de pe canapea, am patrulat în fața televizorului. Ce vremuri!
  8. ovidiu

    Nu. Au anunțat data, care este cea mai importantă. În acest fel lumea își poate planifica ce face în acel weekend, alți organizatori pot să verifice data și să nu organizeze cursele în acel weekend etc. Ce altceva vrei să afli așa de urgent?
  9. ovidiu

    Începând de astăzi toți utilizatorii care au o clonă și se loghează de pe două conturi vor avea surpriza că accesul le este restricționat. Nu este acțiunea unui moderator, este acțiunea unei aplicații. Dacă cineva are probleme poate să mă contacteze pe email.
  10. Eu am renunțat de mult să mai încerc să înțeleg. Pe vremuri eram singur, acum suntem mai mulți. Ne consultăm de cele mai multe ori și luăm o decizie, bună sau rea, cum ne ajută și pe noi intelectul. Pe forum nu mai decid de mult doar eu, decide o echipă de moderatori. Referitor la ultimul post. Sistemul permite multe, inclusiv abuzuri. Abuzurile pot fi sancționate de utilizatori prin raport sau postare la secțiunea de nemulțumiri. Nu există nici un raport sau o nemulțumire care să nu primească răspuns.
  11. 1. Nu este nevoie să scriem în regulament asta. Suntem oameni și suntem supuși greșelilor. Dacă vrei să fie scris asta nu e o problemă majoră. 2. Există un astfel de grup dar el nu este public. A, că nu este votat de membrii forumului asta este altă problemă. 3. Cam așa se întâmplă (exceptând discuția publică, nu umilim pe nimeni și nu spălăm rufele în public). Uite eu am o altă propunere. Să pornim de la premisa că până acum eu am ales prost moderatorii și asta influențează acest forum. Să spunem că democrația este un model ok și că trebuie să eliminăm dictatura lui Ovidiu. Anunț oficial că în acest moment sunt libere două locuri de moderator. Propuneți, votați, faceți ce vreți. La finalul acestei luni vreau să am două nume care să intre în echipa de moderare. Pentru asta vă rog să deschideți un topic nou unde să organizați propunerile, votul și alegerea. Nimeni din actuala echipă nu are voie să posteze acolo sau să îți dea cu părerea. Voi modera personal respectivul topic. O să vorbesc cu Puterfixer să vedem dacă putem implementa un sistem prin care să puteți să dați note/calificative moderatorilor. În acest fel avem și noi un feedback, putem decide dacă o persoană nu este potrivită pentru echipa de moderare sau dacă respectivul trebuie să schimbe ceva în modul în care interacționează cu ceilalți.
  12. Povestea este lungă și eu sunt din categoria celor de care vorbește Puterfixeru:) O să încerc pe scurt să vă spun cum văd eu lucrurile, cu liniuțe, așa cum îmi place mie:) - Acest forum are 10 ani. În ani de internet asta este o eternitate. Dacă mă întrebați pe mine eu zic că facebook nu va ajunge să facă încă 10 ani, bag mâna în foc pentru asta. - În cei 10 ani am învățat multe, am întâlnit oameni extraordinari dar am întâlnit și o grămadă de caractere mizerabile. - Ne-a luat mult timp până când am transformat acest forum în ceea ce este. Au fost perioade de haos când aveam mii de vizitatori care intrau doar ca să vadă cum se mai ceartă Florin Leonte cu cineva:). Sunt oameni care îl regretă pe Frank și culmea sunt oameni care îl regretă pe Leonte. Nu am ce face, fiecare cu fetișurile lui. - Poate o problemă a acestui forum este că am vrut prea mult să îl fac după chipul și asemănarea mea. Am vrut să se discute civilizat, cu argumente, să fie ordine și disciplină, să nu fie furăciuni la marketplace, să nu se posteze alandala. Românului nu îi place asta, el vrea să poată să scuipe semințele în sufragerie, nu îi spui tu că nu are voie. - A...de multe ori am greșit și eu, de mult prea multe ori. Totuși, acest forum este aproape de zona unde doream eu să fie. - În opinia mea marketplace-ul poate să dispară. Cine vrea să vândă o face pe OLX, nu aici, unde specialiștii îți sar la gât imediat. Sau pe alt site care găzduiește furăciuni. Aici nu se poate. - Cei 10 ani au lăsat în urmă discuții frumoase. O persoană pasionată de ciclism are ce să citească pe acest forum. - Există o colectivitate civilizată, care a înțeles că lucrurile se rezolvă rapid prin raportarea unui post, nu se mai pornesc certuri inutile decât foarte rar. Ce nu înțelege multă lume este că eu ofer o platformă cu niște reguli pe care le consider de bun simț. Dacă cei care intră aici vor să o utilizeze este foarte bine, dacă nu iar este bine. Ciclism.ro nu a fost niciodată o sursă de venit pentru mine și foarte probabil nu va fi. În rest, noi să fim sănătoși:)
  13. ovidiu

    Și marvin au mutat data pe 14 mai. Problema majoră este că în 6 iunie sunt alegerile locale și majoritatea organizatorilor nu pot obține avizele pentru organizare.
  14. ovidiu

    Am citit articolul. Îmi amintes de vremurile când discutam cu echipa de moderare regulamentul acestui forum. A fost greu:) Regulamentul a suferit numeroase modificări, am încercat să îl îmbunătățim an de an. Nu știu câți dintre voi au și citit regulamentul actual care este destul de stufos. Eu am aruncat chiar zilele trecute o privire peste el și ma simțeam ca Hitler. Din păcate regulamentul este rezultatul a 10 ani de moderare pe forum și rezultatul experiențelor avute cu utilizatorii:), inclusiv cu cei care înjurau sau care instigau la ură sau violență. Cu bune cu rele, mergem înainte! Cinste muncii! :)
  15. ovidiu

    Am Dura Ace 9000 (mecanic). Îmi permit să fac upgrade (din punct de vedere financiar). Ca și amator nu găsesc sensul acestui upgrade. Chiar și DA - ul mecanic este mult prea mult pentru unul care face 3-4.000 de km pe an. Este o fiță dar asta e viața, nu dau bani pe țigări și nici pe curve așa că trebuie să am și eu un viciu:) Majikstone are un punct de vedere corect. Pentru cineva care nu are un buget nelimitat este mai ok să bage banii într-un set de roți mai adevărate sau să facă upgrade la cadru decât să bage bani în DA electronic. Și ca să pun și eu o întrebare indiscretă, de unde ai cumpărat grupul sau bicicleta și cu ce preț. Dacă le-ai luat "second" de pe undeva atunci eu zic să închidem topicul>)
  16. Mie îmi plac oamenii care cunosc foarte multe lucruri. Ar fi interesant să împărtășești cu noi unde sunt pantele și distanțele alea pe care le găsești tu la tot pasul prin Alpi, cele care sunt mai lungi și mai dure decât Zoncolan și care sunt accesibile cu bicicleta de șosea. Cu siguranță sunt destule pante dure, tocmai de aceea cel care a scris articolul a specificat că Zoncolan este "una dintre cele mai dure", nu ce mai dură cățărare!
  17. Artiștilor, pentru frustrări așteptați data de 13. Pentru troli avem un loc special rezervat. Nu e recomandat celor slabi de inimă. Ps: îmi place critica constructivă. Nu îmi plac persoanele care țin cu orice preț să se afirme!
  18. Și eu cred că nu ați văzut pe ce topic se postează. Aici este locul în care utilizatorii pot fi idioți. Cât timp nu se înjură se poate spune orice. Cei sensibili să stea pe margine. Toate postările au fost reaprobate. Ne revedem luna viitoare:) @@majikstone Mă poți corecta fără probleme. Sunt un zeu care acceptă uneori să asculte ce spun muritorii! :: :)))
  19. Păi zi și cine, poate te scăpăm de frustrări:) Eu sunt nemulțumit de vreme, ca tot omul. Frate, dacă e iarnă și frig atunci să ningă. Mă uit la echipamentul de tură și plâng!
  20. ovidiu

    Începând de astăzi, 07.01.2016, Mladen nu mai face parte din echipa de moderare. Îi mulțumim și lui pentru eforturile făcute pentru a modera discuțiile.
  21. Bun, deci să înțeleg că te-ai trezit tu așa de dimineață, ai spus că ai găsit rezolvarea problemelor din țara asta și ai zis că lansezi o petiție prin care îi ceri președintelui să meragă pe bicicletă pentru că dacă face asta "Cetateanul strain care nu a avut tangente cu Romania poate sa afle prin asta ca aici nu sunt atentate, lunetisti si ca atmosfera sociala este relaxata (macar pana la urmatorul caz Colectiv)." Păi de ce nu ai spus așa de la început!: :))) Acum ca să revin la seriozitatea care m-a consacrat: 1. Am spus că vreau poze cu președinți care nu fac exerciții de imagine și tu ce îmi prezinți, un link spre The Guardian în care avem o serie de exerciții de imagine, de la președintele Egiptului care merge la un marș al bicicliștilor, la primaru care iese Arnold prin Londra (culmea, aici chiar e vorba de un om care merge cu bicicleta, primarul Londrei), Putin cu marioneta lui care fac PR de dimineața până seara (deși dacă mă uit la cum stă Putin pe bicicletă nu cred că a rezistat pe MTB-ul ăla mai mult de 2-3 poze). Pot continua dacă vrei. Numai exerciții de PR. 2. Dacă chiar vrei ceva de la Johannis nu te agita cu petiții, mergi la administrația prezidențială și cere un punct de vedere. AI mai multe șanse decât cu petiția asta. 3. Din câte știu la ultimul marș organizat de Optar președintele a fost invitat să participe pe bicicletă. A refuzat politicos. Revin la părerea mea, problema voastră în București nu este președintele, este primarul sau primarii de la primăriile de sector. În Sibiu, deși Johannis nu mai este de un an de zile primar, se continuă modernizarea infrastructurii pentru că există asociații care cer asta, există oameni în primărie care sunt preocupați de chestia asta, sunt locuitori ai orașului care apreciază infrastructura nou creată. Mai pe scurt vreau să îți spun că președintele unei țări nu este un "panaceu" al problemelor locuitorilor acelei țări. Nu o să se schimbe brusc lucrurile pentru că merge el pe bicicletă și nu o să cadă nici un străin pe spate pentru că vede o știre cu sasu pe două roți. Societatea asta modernă și senzaționalul din presă ne creează falsa impresie că dacă o personalitate face un gest mai ieșit din comun brusc se rezolvă problemele. greșit, problemele sunt rezolvate de oameni, de mine sau de tine, de toți cei din jurul nostru. A, noi suntem o nație iremediabil distrusă cu capul și încă credem ca și rușii că doar un "tătuc" poate să ne scoată din mizerie, așa este, dar asta nu mă oprește pe mine să îți atrag atenția că logica ta este greșită. Hai să îl lăsăm pe Johannis cu politica lui externă și cu ce îi spune constituția că poate să facă și să ne vedem noi de ale noastre.
  22. Îmi permit să îmi dau cu părerea pe marginea acestui subiect. 1. Atunci când o să vezi un președinte de stat mergând pe bicicletă în timpul serviciului să fi sigur că nu e altceva decât PR, inclusiv în Olanda sau în țări nordice. De ce? Pentru că din punct de vedere logistic cred că este mai scump să meargă pe bicicletă decât cu mașina (coloana aia oficială pe care o vezi tu are rolul ei, nu este o fiță). Ai spus că poți da exemple cu președinți care fac asta. Te rog să dai exemple (nu vorbim de președinți care merg pe bicicletă în timpul liber, cum făcea George Bush junior). Atenție, nu primari sau alte oficialități, președinți de stat care sunt în timpul serviciului. 2. Dacă să spunem că prin absurd ar face asta ce ar rezolva? Ar avea lumea o părere mai bună despre el? Te încălzește cu ceva? Povestea aia cu un bun semnal spre exterior este o naivitate iar cu încurajarea acestui mijloc de transport eu zic că trebuie să faci o petiție care să facă referire la primarul vostru, la modul în care sunt abordate problemele de infrastructură în oraș, 3. Johannis merge pe bicicletă și acum, că nu ști tu asta este foarte bine:) Ps: Petițiile online sunt exact ca o frecție la un picior de lemn:)