bikefs1

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About bikefs1

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sugestii imbunatatire forum si site Ciclism.ro! titlu topicului merci de ban si sa nu uiti de unde a inceput daca laud primesc un plus :))
 2. nu era mai usor sa inchidezi marketplace-ul, bazaraul cum ii spuneati pe vremuri... adevarul ca avea un nume mai bun ca actualul la fel si Calendar competitional 2011 care e incomplet in sensul ca lipsesc printre cele mai mari competitii.... oricum merci de informatii si zic sa ne oprim aici sa nu generam trafic inutil si vizite inutile, afisari, etc.... daca mai zic ca sunteti din Moldova probabil ca va suparati.....
 3. doream sa postez un anunt de vanzare de piese targetat userilor care chiar le-ar putea cumpara. Dar daca credeti ca e mai bine, am sa continui cu ocazii.ro. Recomanzi tuturor asta? nu am fost banat de pe ocazii pentru ca nu am cont acolo.
 4. asta e tare. eu zic sa bannezi ip de romania si te-ai scos. si noi astia mai destepti sa intram prin proxy si sa dam click pe bannere (cei ce nu au instalat AdBlock), sau mai bine sa dam click pe AdSense (daca o sa-l vedem in viitor) sa iti vina si ceva bani nu doar piese de bike. e drept sunt citeva afaceri in RO care nu isi doresc vizitatori (eventual clickuri monetizate) te-ai gandit ca forumul sa nu fie public... din start ai scapa de ceva vizitatori - sa ramai doar cu cei logati.... normal google nu are ce cauta aici nu ?! :) si asta a pornit de la faptul ca unii useri au pus poze foarte mari - si un developer nu a putut pune o limita la upload :))
 5. o mare plus ar fi daca at lasa liber marketplace-ul, sa isi faca lumea cont sa aveti useri, implicit vizite, probabil in viitor veti putea scoate mai multi banidin site SI NU DIN BANNERE si sa pot posta si eu un anunt de vanzare piese....fara sa astept 100 zile. Cel mai stupid lucru care il poate face un administrator de site e sa limiteze functionalitatea lui. Sau pe viitor vreti sa fie unu site cu circuit inchis doar intre prieteni. Business plan cred ca nu exista. Despre articole de ciclism ce sa mai zic citeva pe an si citeva traduse. Inca ma mir cum de mai functioneaza ceva pe aici si de ce nu a murit. Poate ca inca aveti un atu (site name) plus nu prea sunt concurenti mai buni, dar asta nu inseamna ca sunteti buni:)) pentru admin: cred ca poti sa stergi si ce am scris aici ca ai mai stersi si alt topic de al meu :)