starskyk83

Membru
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About starskyk83

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/05/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  Inginer
 1. starskyk83

  Experimenter 2015 Bun film.
 2. starskyk83

  Misto serialul Narcos
 3. starskyk83

  Everest vazut la cinema cu 3d pentru peisaje, e demential .
 4. starskyk83

  Pot fi plini de vaselina si atunci sunt blocati si nu mai cupleaza.
 5. starskyk83

  Relatos salvajes (Wild tales) un misto film argentinian
 6. starskyk83

  "Stalin si fata sa Svetlana, 1953" Stalin a murit in 1953 la 75 de ani, cred ca anul pozei este gresit.
 7. 300 km in 2 luni si 15 kile pierdute? Iti zic sigur ca nu e de la bicicleta.
 8. starskyk83

  De ce ai face asta? o sa te obisnuiesti foarte repede cu ghidonul "curbat" . Daca voiai un ghidon drept de ce nu ai luat o bicicleta Fitness ?
 9. Ce cauta ciclocomputerul pe potcoava furcii? dupa o ploiae sanatoasa cred ca nu o sa mai arate nimic. Daca are o raza mica de emisie pune senzorul de viteza mai sus pe furca.
 10. starskyk83

  Ziua buna, nu se poate regla, din greseala am inlocuit o caseta de 10v cu una de 9 si mi-a fost imposibil s-o relgez, pur si simplu nu a mers ( caraia pe pinioane sau sarea lantul), deci nu cred ca e compatibila treaba.
 11. Salut, intre Bicaz si Ghiorgheni se asflateaza de zor. Drumul este bun cam 1/3 din distanta Ghirogheni Bicaz (asfaltul bun pleaca din Ghiorgheni). Spre Piatra Neamt nu stiu cum e drumul deoarece eu am luat-o spre Brosteni - Vatra Dornei. Intre Poiana Sarata si Bretcu e o urcare mai dificila pentru cursiera neantrenata si pe portiunea asta nici asfaltul nu exceleaza.
 12. starskyk83

  Desi in descriere vanzatorii vorbesc de filet, pozele sunt ale unor pinioane cu prindere pe caseta, asa ca degeaba numeri dintii ca nu corespund.
 13. starskyk83

  Din poze vad ca sunt nituite, daca e asa nu cred ca le poti desface.
 14. starskyk83

  Pe tine da pentru ca atunci cand pedalezi toata energia se duce la roata (nu se pierde prin amortizarea furcii), pe ea nu o ajuta deoarece nu exista drum perfect plat si fiecare denivelare, groapa sau frana brutala (fata) o uzeaza cate putin,tocmai pentru ca nu amortizeaza.
 15. starskyk83

  Acum vre-o 5 zile am dat cu mine de pamant dupa ce am alunecat pe o sina de tramvai, a venit un soi de cocalar (care exersa mersul pe role) langa mine si mi-a zis "N-ai vazut sina? oricum n-ai patit nimic eu cand am cazut mi-am rupt ambele picioare nu asa usor ca tine".... picura din cot si ghenunchi niste sange dar ce sens avea daca nu am rupt picioarele.