mstanescu

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mstanescu

 • Rank
  Amator
 • Birthday 10/27/1978
 1. mstanescu

  Dupa o lunga perioada de liniste revin cu informatii noi despre dezvoltarea care o fac la gpswiki.2am.ro. Intentionez realizarea unei retele cautabile cu traseele mtb parcurse de voi si inregistreate in gps. Momentan va prezint o varianta demonstrativa care contrine cateva din track-urile parcurse de mine. http://gpswiki.2am.ro/basemap/index.html <---integrata cu hartile de la openstreetmap http://gpswiki.2am.ro/basemap/google.html <---integrata cu hartile de la openstreetmap Informatii aditionale poti sa aflii in link-urile din pagini. Liniile sunt desenate cam anemic dar asta se va schimba. Momentan este doar un demo. El poate deveni ceva mai serios in functie de contributia comunitatii.
 2. mstanescu

  Video: New York City bike lanes explained Video: New York City Bike Lanes Explained - BikeRadar
 3. M-am uitat la turul frantei si mi s-a facut pofta sa ma dau cu o bicla de sosea ca am mers doar cu mtb-u. Am cautat prin internet si pe forum dar n-am gasit vreun centru de inchirieri. Stie cineva vreun centru de inchirieri?
 4. mstanescu

  M-am uitat la turul frantei si mi s-a facut pofta sa ma dau cu o bicla de sosea ca am mers doar cu mtb-u. Am cautat prin internet si pe forum dar n-am gasit vreun centru de inchirieri. Stie cineva vreun centru de inchirieri?
 5. Stie cineva unde pot gasi in bucuresti asa ceva? Ca sa nu se produca confuzie dau si un exemplu IPOTETIC: Am o camera cu valva presta si vreau sa o umflu cu o pompa Shrader. Pentru asta imi tb un adaptor. Stiu ca exista pompe duale dar nu pentru asta imi trebuie. Am un manometru care e doar shrader.
 6. mstanescu

  Daca ai deja o idee concreta cam cum sa arate aceasta integrare....putem porni de la ea....discutam, rafinam, integram.
 7. mstanescu

  ah scuze..sunt interesat de colaborare...cred ca am pierdut mailul de notificare prin spam pe undeva...scuze.
 8. Incerc sa gasesc pe tot mapamondul o solutie buna pentru transportul bagajelor pe bicicleta in turele XC si am nevoie de experienta celor care au pus la punct sistemul. Ma intereseaza in principal 2 situatii. 1. Tura de o singura zi Cerinte: - un portbagaj pe spate, usor care sa fie capabil sa duca doar un rucsac de spate. - bicla mea nu are gauri pentru porbagaj deci tb sa se prinda de tija de la sa (am vazut niste adaptoare totusi) si jos de cadru - rucsacul sa fie detasabil rapid de pe porbagaj (exclus chingi improvizate) pentru transportul in spate in caz ca vreau sa car bicla in carca. 2. Tura de mai multe zile (2-3) Cerinte: - bicla mea nu are gauri pentru porbagaj deci tb sa se prinda de tija de la sa si jos de cadru - tb sa pot transporta un rucsac mai mare eventual si cort Merci Mihai
 9. mstanescu

  Am rezolvat problema contului =)). Scuze....timpul meu este limitat si n-am timp sa verific tot site-ul la fiecare schimbare =))
 10. mstanescu

  Hello Am revenit sa va anunt ca am dezvoltat o noua facilitate pt website. Acum pot sa export o bucata din harta (cu toate informatiile gps acumulate in acea zona) in format Garmin IMG. Formatul permite incarcarea hartii ca basemap in receptoarele Garmin si deasemeni poate fi folosita si de utilizatorii de Windows Mobile (telefoane / PDA-uri) cu programul GpsVP. Mai multe detalii aici. gpswiki-help Pentru a stimula contributia am limitat accesul doar pentru cei care au contribuit cu ceva pana acum, dar permit download-ul (la liber), a unei bucati fixe din harta prin url-ul gpswiki-test-img
 11. mstanescu

  Vag da :rolleyes:. Parca imi amintesc ca atunci cand am inceput lucrul la gpswiki am studiat ce exista. Au mai crescut de atunci, parca era si mai gol (ca date) atunci. Am continuat dezvoltarea la gpswiki pt ca aveam anumite idei (ceva procesari globale pe baza de date) care nu le puteam implementa la ei :D. Oricum, nu arata rau deloc gpsies.com.
 12. mstanescu

  Eu folosesc un PDA HP + receptor gps prin bluetooth combinat cu GpsTuner ca soft. Nu ma pricep la Garmine,pare a fi o problema de drivere. Eventual sa incerci cu driverele de pe cd-ul initial numai ca pe windows nu prea poti sa faci downgrade la drivere. Personal, am avut mai demult un magellan mai vechi dar se conecta prin portul serial parca. Am instalat MapSource si a mers ok sa lucrez cu el.
 13. mstanescu

  Salut Am dezvoltat un website menit sa faciliteze schimbul de informatii gps intre noi (track-uri si puncte), idei de trasee de bicla. Site-ul l-am creat dupa ce m-am pus in fata faptului de a vrea sa fac o tura pe munte si sa fiu in pana de idei de trasee. Il puteti vizita la GpsWiki - Offroad gps information sharing Nu vreau sa sune a reclama pt ca nu este un website comercial. Site-ul este in constanta imbunatatire, incerc sa identific si sa adaug noi functionalitati. Feedback-ul vostru ar fi f apreciat. Chiar daca momentan nu il gasiti satisfacator puteti subscrie la rss-uri si sa primiti informatii si stiri despre dezvoltarea lui.
 14. Salut Am o bicla cu deraior XTR 2003 pe spate, 9 pinioane. Ma gandeam sa incerc manete dual lever numai ca cele din seria XTR sunt mai scumpe ca un laptop. Se potrivesc si dual lever-urile de la alte serii? Gen deore? Merci Mihai
 15. Salut Intentionez o tura care tranziteaza zona de tzigani din partea estica a orasului Sacele. As dori sa stiu starea de spirit si experiente intre ei si biciclisti. Merci Mihai